header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


iCrowdNewswire erkend als een High Performer voor Persbericht Distributie Software in het G2 Fall 2023 Grid® Rapport

Sep 13, 2023 10:02 AM ET


Miami, Florida – 13 september 2023.
iCrowdNewswire, marktleider in wereldwijde advertentiegedreven distributie van persberichten, is verheugd aan te kondigen dat het is erkend als een High Performer in de categorie Distributie van Persberichten in G2\’s Fall 2023 Grid® Report. High Performers ontvingen hoge klanttevredenheidscores zoals beoordeeld door G2-gebruikers. G2 is \’s werelds grootste en meest betrouwbare softwaremarktplaats die authentieke peer reviews biedt.

iCrowdNewswire ontving uitstekende scores van 97% en hoger in de categorieen distributie, gebruiksgemak, klantenondersteuning en analyserapportage. De beoordelingen met de hoogste scores kwamen uit sectoren zoals financiele dienstverlening, marketing en reclame, horeca en hoger onderwijs.

Naast de erkenning als High Performer ontving iCrowdNewswire een 100% NPS score voor Fall 2023 met de hoogste beoordelingen in hun categorie voor \’Product gaat de goede kant op\’ en \’Waarschijnlijkheid om aan te bevelen\’.

“Onze industrie ervaart een paradigmaverschuiving als het gaat om de deliverables van een persbericht. Klanten verwachten resultaten, ze hebben doelen en verwachtingen die veel verder gaan dan het plaatsen op websites en het louter leveren aan media die zeer zelden berichten publiceren,” zegt Sonia LaFountain, COO van iCrowdNewswire. “De oude manier om het publiek te bereiken door media artikelen van persberichten te laten publiceren levert geen resultaten op, wij bereiken het publiek massaal en rechtstreeks”.

“De paradigmawisseling verplaatst de distributie van persberichten naar digitale marketing en reclame, een bedrijfstak die 500 keer zo groot is als de persberichtenbranche”, zegt Hector Botero, CEO. Een gloednieuwe set inhoudstools van Google biedt Ai-gedreven leadgeneratie, klantenwerving en het maken van aangepaste afbeeldingen, video\’s en tekst voor campagnes”, vervolgt Botero. “De eerste vraag die we aan uitgevers van persberichten zullen stellen is: wat verwacht je te bereiken als je je losmaakt van welk geografisch circuit wil je”.

iCrowdNewswire heeft ook hoge prestatiescores ontvangen van Gartner Capterra, Trust Pilot en andere persberichtsoftwarebeoordelaars voor gebruiksgemak, innovatieve technologie en uitzonderlijke klantenondersteuning.

Bezoek iCrowdNewswire om kennis te maken met het volledige aanbod van opties voor de distributie van persberichten en aangepaste campagnes.

Grid® Rapport voor Distributie van Persberichten | najaar 2023


Over iCrowdNewswire

In 2018 begon iCrowdNewswire samen te werken met Google om \’s werelds toonaangevende advertentie-, vertaal-, spraak- en analysetechnologieen aan te passen voor de distributie van persberichten. Dit resulteerde in een proces dat uitgevers van persberichten een ultra-gebruikersvriendelijke interface biedt om te kiezen uit miljoenen websites wereldwijd. Uitgevers kunnen de targeting verfijnen door verder te kiezen voor specifieke secties binnen websites, landen, staten en postcodes. Demografische targeting omvat leeftijdsgroepen, interesses en industrie, en recent onderzoek met media geeft aan dat het prominent promoten van berichten op mediawebsites verreweg de meest efficiente manier is om media te bereiken. iCrowdNewswire\’s technologie is ook de motor achter de LexisNexis persberichtenservice Nexis Newswire en ALM\’s Legal Newswire powered by Law.com.

Over G2

G2 is \’s werelds grootste en meest vertrouwde softwaremarktplaats. Meer dan 80 miljoen mensen per jaar – waaronder werknemers van alle Fortune 500 – gebruiken G2 om slimmere software beslissingen te nemen op basis van authentieke peer reviews. Duizenden software- en servicebedrijven van elke omvang werken samen met G2 om hun reputatie op te bouwen, hun software-uitgaven te beheren en hun bedrijf te laten groeien – waaronder Salesforce, HubSpot, Zoom en Adobe. Ga voor meer informatie over waar u terecht kunt voor software naar www.g2.com en volg ons op Twitter en LinkedIn.

Contactgegevens:

Naam: Sonia LaFountain
Email: [email protected]
Functie: COO


iCrowdNewswire