header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


2023 Wisconsin Biohealth Award ontvangers aangekondigd

Sep 14, 2023 6:40 PM ET

De Awards vieren innovatie en uitmuntendheid in wetenschappelijke en zakelijke prestaties

MADISON, Wis- BioForward Wisconsin is verheugd de ontvangers bekend te maken van de negende jaarlijkse Wisconsin Biohealth Awards, waarmee uitzonderlijke wetenschappelijke en zakelijke prestaties binnen de bloeiende biohealth-industrie van de staat worden erkend. Deze prestigieuze prijzen eren personen die de leiding blijven nemen in innovatie en succes in de biohealth sector van Wisconsin. Ze worden dit jaar uitgereikt tijdens de Wisconsin Biohealth Summit – een evenement dat de biohealth-industrie van de staat erkent en viert.

De ontvangers van dit jaar zijn:

HECTOR F. DELUCA WETENSCHAPPELIJKE PRESTATIE AWARD

Uitgereikt aan: Dr. Thomas Grist – Professor en voorzitter, afdeling Radiologie, UW School of Medicine and Public Health

Dr. Thomas M. Grist is een vooraanstaand persoon op het gebied van medische beeldvorming. Met een sterke achtergrond in biomedische techniek (Marquette en GE HealthCare) en geneeskunde (MCW) heeft hij belangrijke bijdragen geleverd aan de ontwikkeling en toepassing van MRI door zijn vier decennia lange samenwerking in Wisconsin. Dr. Grists achttien jaar durende leiderschap als voorzitter van de afdeling Radiologie aan de Universiteit van Wisconsin-Madison heeft geleid tot een opmerkelijke groei in onderzoek, onderwijs en klinische praktijk. Zijn pionierswerk en zijn toewijding aan het vertalen van beeldvormingstechnologieen naar klinische toepassingen hebben hem talrijke onderscheidingen en patenten opgeleverd en hebben geresulteerd in verschillende nieuwe bedrijven in Wisconsin.

WISCONSIN BIOHEALTH BUSINESS ACHIEVEMENT AWARD

Uitgereikt aan: Chris Miskel – CEO & Voorzitter, Versiti

Chris Miskel heeft voorbeeldig leiderschap getoond in de gezondheidszorgindustrie, vooral in zijn rol als CEO en President van Versiti. Zijn diepgewortelde toewijding aan patientenbelangenbehartiging en het stimuleren van een bloeiende werkomgeving voor zijn team heeft geleid tot een cultuur van innovatie en vooruitgang binnen Versiti. Onder zijn leiding heeft Versiti belangrijke mijlpalen bereikt, zijn bereik vergroot en indrukwekkende jaarlijkse inkomsten behaald. Chris\’ uitgebreide ervaring in de gezondheidszorg, gekoppeld aan zijn strategische visie, heeft een blijvende stempel gedrukt op het landschap van de biohealth business.

“Deze twee ontvangers zijn een voorbeeld en belichaming van waar deze awards voor staan”, zegt Lisa Johnson, CEO van BioForward. “Dr. Thomas Grist\’s baanbrekende werk op het gebied van cardiovasculaire beeldvorming sluit naadloos aan bij het thema van de top van dit jaar, \’The Next Generation of Personalized Medicine\’. Zijn bijdragen zijn essentieel geweest voor het bevorderen van precisiediagnostiek en -behandeling. Daarnaast maken Chris Miskels uitzonderlijke leiderschap en niet-aflatende toewijding aan zijn team hem een verdienstelijke ontvanger van de Wisconsin Biohealth Business Achievement Award. Het is een eer om deze opmerkelijke personen te erkennen voor hun uitmuntende prestaties op het gebied van innovatie binnen de biogezondheidssector van Wisconsin, maar het onderstreept ook de positie van Wisconsin als een centrum van uitmuntendheid in zowel wetenschappelijke innovatie als zakelijk leiderschap.”

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Wisconsin Biohealth Summit op 17 oktober 2023 in het Overture Center for the Arts in Madison, Wisconsin.

-meer-

Biohealth Awards vervolg

Pagina 2 van 2

“De top dient als een centraal en verenigend platform, waar vooraanstaande industrieleiders, baanbrekende onderzoekers en innovatieve denkers samenkomen om zich te verdiepen in cruciale discussies die gericht zijn op het aanpakken van de meest dringende gezondheidsuitdagingen van onze tijd,” legde Johnson uit. “De top is ontworpen om te fungeren als een hoeksteen voor netwerken, het faciliteren van kennisuitwisseling en het bevorderen van samenwerkingssynergie tussen experts uit de industrie die de blijvende leiderschapspositie van Wisconsin in de biogezondheidssector en het opkomende gebied van gepersonaliseerde geneeskunde versterken.”

De Wisconsin Biohealth Summit wordt mogelijk gemaakt door de genereuze steun van sponsors, waaronder UW Health, Findorff, Hausmann Group, Mortenson Construction, CZ Strategy, JP Cullen, CAI, Kraemer Brothers, All of Us Research Program UW-Madison, Winland Electronics, Strang, SARA Investment Real Estate, University of Wisconsin Master of Science in Applied Biotechnology, MERI, Master of Science in Biotechnology Program School of Medicine and Public Health UW-Madison, Faith Technologies, Arrowhead Pharmaceuticals, Vogel Bros. Building Co, Fisher Scientific, Aldevron, Exact Sciences, GE HealthCare, Illumina, Mallinckrodt Pharmaceuticals, MilliporeSigma, Promega, Alliant Energy, Catalent, Cellular Dynamics, Cytiva, Eurofins, Isthmus Project, Labcorp, Morgridge Institute for Research, PhRMA, PPD, TeraMedica, University Research Park, WARF en Yahara.

Ga voor meer informatie over Wisconsin Biohealth Summit and Awards of om u aan te melden voor deelname naar www.bioforward.org/bioforward-wisconsin-biohealth-summit-2023.

Over BioForward

BioForward Wisconsin vertegenwoordigt meer dan 230 lidorganisaties in een geintegreerd netwerk van leiders op het gebied van gezondheidsoplossingen, waaronder onderzoeksinstellingen, biotech en biofarma, digitale gezondheid, gezondheidszorgsystemen, medische apparatuur en diagnostiek. Het is een actiegerichte vereniging die zich richt op initiatieven om de biogezondheidsindustrie van de staat te versterken. Meer informatie over BioForward Wisconsin vindt u op www.bioforward.org.


iCrowdNewswire