header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ALM\’s Law.com Radar Trend Detection uitgeroepen tot Folio Eddie & Ozzie Award Finalist voor redactionele uitmuntendheid

Sep 14, 2023 1:28 PM ET

New York, NY – 6 september 2023

Law.com Radar, ALM\’s geavanceerde client surveillance tool, is uitgeroepen tot finalist voor de 2023 Eddie & Ozzie Award for Editorial Use of Data voor de AI-gedreven Trend Detection functie.

ALM is verheugd aan te kondigen dat de innovatieve Trend Detection functie van Law.com Radar een finalist is in de 2023 Folio Eddie & Ozzie Awards, een prestigieus erkenningsprogramma in de uitgeversbranche dat uitmuntendheid in redactionele inhoud en ontwerp in gedrukte en digitale media viert.

Trend Detection, een geautomatiseerd systeem dat statistische modellering toepast om subtiele verschuivingen en patronen in rechtszaken te identificeren, is een van de drie finalisten in de categorie Editorial Use of Data. De winnaars worden bekendgemaakt op 24 oktober 2023.

“Het enthousiasme van ons team over de ontwikkeling van Trend Detection voor Law.com Radar kan niet genoeg worden benadrukt”, zegt Richard Caruso, Senior Vice President Legal Products. “We wisten dat het bieden van de mogelijkheid om trends of stijgingen in rechtszaken effectief en in bijna realtime te identificeren, abonnees een krachtig hulpmiddel zou bieden dat onze missie om hen te ondersteunen als eerste op de hoogte te zijn wanneer rechtszaken hun praktijk of bedrijf beinvloeden, aanzienlijk zou versterken.”

De Trend Detection functie van ALM maakt gebruik van een algoritme dat nieuwe rechtszaken analyseert op honderdduizenden unieke combinaties van zaakkenmerken en identificeert proactief ongebruikelijke pieken en dalen in de procesactiviteit. Statistische tests worden toegepast om te bepalen of het zaakvolume over een bepaalde periode van dagen, weken of maanden een piek of trend vertegenwoordigt.

Elk resultaat dat door het systeem aan het licht wordt gebracht, krijgt een score van 1 tot 10 op de Radar Trend Schaal op basis van de intensiteit, de impact en het zakelijke belang van de gebeurtenis. Bovendien wordt elke stijging of trend beoordeeld door een Law.com Radar redacteur die de onderliggende casusgegevens raadpleegt en context en analyse biedt rond de statistische bevinding. De erkenning voor de Law.com Radar Trend Detection functie van ALM weerspiegelt het leiderschap, de creativiteit en de inspanningen van de Legal Products divisie van ALM.

“ALM\’s Trend Detection functie is voortgekomen uit een nauwe samenwerking tussen journalisten, data engineers en ontwikkelaars”, zegt Vanessa Blum, Vice President Innovation. “Het resultaat is een verbluffende mogelijkheid die de punten verbindt tussen verspreide stukjes informatie en klanten voorziet van kritieke zakelijke inzichten die anders zouden worden verdoezeld in een oceaan van gegevens.”

Over Law.com Radar

Law.com Radar, ALM\’s bekroonde tool is ontworpen om gerichte, tijdige bewaking van rechtszaken te leveren voor advocaten. De functies omvatten dekking van federale en staatsrechtbanken, verbeterde personalisatie, krachtige waarschuwingsopties, AI-gestuurde snelheid, trenddetectie, redactionele nauwkeurigheid van experts en de kracht van het wereldwijde nieuwsplatform van Law.com.

Over ALM

ALM is het meest vertrouwde media-, informatie- en inlichtingenbedrijf dat zowel de praktijk als de business van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciele vastgoed- en financiele dienstverlening ondersteunt. ALM levert toonaangevende gegevens, informatie, inzichten, evenementen en doelgroepen die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd aan meer dan 7 miljoen professionals. Ga naar alm.com voor meer informatie en bezoek www.alm.com/events/ voor informatie over onze aankomende evenementen. Volg ons op X op @ALMGlobal_.


iCrowdNewswire