header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ALM\’s Law.com Radar uitgeroepen tot Folio Eddie & Ozzie Award Winnaar van de Special Recognition Award voor Product Team van het Jaar

Sep 14, 2023 6:47 PM ET

New York, NY – 11 september 2023 -.

Law.com Radar, ALM\’s geavanceerde client surveillance tool, is uitgeroepen tot winnaar van de 2023 Eddie & Ozzie Special Recognition Award voor Product Team of the Year.

ALM is verheugd aan te kondigen dat Law.com Radar de winnaar is van de 2023 Folio Eddie & Ozzie Special Recognition Award for Product Team of the Year, een prestigieuze erkenning voor het productteam dat de allerbeste digitale contentproducten heeft ontwikkeld en onderhouden. De prijzen worden uitgereikt tijdens het komende gala op 24 oktober 2023.

Law.com Radar biedt AI-ondersteunde bewaking van rechtszaken ondersteund door de meest betrouwbare bron voor juridisch nieuws en gegevens. Met dekking over staats- en federale rechtbanken en eigen trenddetectietechnologie is Law.com Radar een essentieel hulpmiddel voor advocaten en andere professionals in de juridische sector die real-time informatie nodig hebben om zaken te doen, clienten te adviseren en nieuwe risicogebieden op te sporen.

Bij het erkennen van het productteam van Law.com Radar erkende de Folio-jury het baanbrekende gebruik van AI-technologie doorALM en de innovatieve geest, creativiteit en werkethiek van het productteam van Law.com Radar. De Trend Detection functie van Law.com Radar is een finalist voor de 2023 Eddie & Ozzie Award for Editorial Use of Data.

“In het afgelopen jaar is het Law.com Radar team de grootste uitdaging tot nu toe aangegaan met de uitbreiding van de dekking naar staatsrechtbanken in alle 50 Amerikaanse staten”, zegt Richard Caruso, Senior Vice President Legal Products. Wij geloven dat Law.com Radar een krachtige innovatie is in het gebruik van AI-technologie door ervaren journalisten en we zijn blij dat ons team deze erkenning krijgt.”

Het team achter Law.com Radar bestaat uit hoogopgeleide redacteuren, data engineers, UX designers, ontwikkelaars en product- en projectmanagers die zich richten op het zo snel mogelijk leveren van essentiele informatie aan de klanten van ALM. Hoewel elk teamlid verschillende vaardigheden inbrengt, is het gezamenlijke doel om klanten te voorzien van essentiele bedrijfsinformatie die ze niet uit andere bronnen kunnen halen.

Sinds de lancering in 2020 heeft Law.com Radar AI-technologie en redactioneel inzicht op nieuwe manieren gecombineerd en prioriteit gegeven aan functies die abonnees een voorsprong geven bij strategische planning, klantenservice en bedrijfsontwikkeling”,zegt Vanessa Blum, VP Innovation, Legal Products.ALM is vereerd door deze erkenning van de Eddie & Ozzie Awards en trots op het Law.com Radar team voor het consequent stimuleren van innovatie bij ALM en in de juridische sector.

Over Law.com Radar

Law.com Radar, ALM\’s bekroonde tool is ontworpen om gerichte, tijdige bewaking van rechtszaken te leveren voor advocaten. De functies omvatten dekking van federale en staatsrechtbanken, verbeterde personalisatie, krachtige waarschuwingsopties, AI-gestuurde snelheid, trenddetectie, redactionele nauwkeurigheid van experts en de kracht van het wereldwijde nieuwsplatform van Law.com.

Over ALM

ALM is het meest vertrouwde media-, informatie- en inlichtingenbedrijf dat zowel de praktijk als de business van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciele vastgoed- en financiele dienstverlening ondersteunt. ALM levert toonaangevende gegevens, informatie, inzichten, evenementen en doelgroepen die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd aan meer dan 7 miljoen professionals. Ga naar alm.com voor meer informatie en bezoek www.alm.com/events/ voor informatie over onze aankomende evenementen. Volg ons op X op @ALMGlobal_.


iCrowdNewswire