header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Banyan Software kondigt overname aan van RubensteinTech, makers van RubyLaw

Sep 14, 2023 6:54 PM ET

Banyan Software, Inc., een bedrijf dat zich richt op het verwerven en laten groeien van geweldige zakelijke softwarebedrijven voor het leven, is verheugd om de overname aan te kondigen van RubensteinTech (Rubenstein Technology Group, Inc.), makers van RubyLaw, dat de manier waarop advocatenkantoren met de markt communiceren en belangrijke belanghebbenden betrekken heeft gemoderniseerd via haar suite van softwareoplossingen.

RubyLaw, het robuuste Content Lifecycle Management (CLM)-platform van RubensteinTech met hoofdkantoor in New York, New York, biedt juridische marketeers en bedrijfsontwikkelaars een digitale toolkit waarmee ze kunnen samenwerken, zakelijke content kunnen beheren, distribueren en delen met de markt. Het bedrijf werkt samen met toonaangevende ontwerpbureaus om te helpen bij het ontwikkelen van RubyLaw-websites, het genereren van voorstellen en pitches, het beheren van ervaringen van advocatenkantoren en het implementeren van digitale ervaringen, terwijl het bedrijf zelfstandig RubyLaw Express aanbiedt aan kleinere, groeigerichte advocatenkantoren.

“Ik ben verheugd RubensteinTech te verwelkomen in de Banyan-familie. Het was duidelijk dat het consistente succes van het team om toonaangevende advocatenkantoren in staat te stellen hun bedrijf te laten groeien door middel van technologie, de passie voor de ervaring van hun klanten en de zeer collaboratieve cultuur, aansluiten bij onze missie, en we zijn ervan overtuigd dat we samen nieuwe kansen voor groei en innovatie binnen de juridische technologie-industrie kunnen ontsluiten.”

David Berkal, CEO, Banyan Software

“Ik heb RubensteinTech opgericht om marketeers een schaalbare, flexibele en veilige manier te bieden om digitale content gedurende de hele levenscyclus te stroomlijnen en te beheren. De keuze om je bedrijf te verkopen is niet gemakkelijk, maar we wisten dat het de juiste beslissing was toen we het Banyan-team leerden kennen. De twee belangrijkste factoren waren het vertrouwen dat we tijdens het proces hebben opgebouwd en de ondersteuning die nu voor ons beschikbaar is terwijl we onze volgende groeifase versnellen.”

Jaron Rubenstein, oprichter en CEO, RubensteinTech

Over RubensteinTech. RubyLaw, het in 2002 opgerichte Content Lifecycle Management (CLM)-platform van RubensteinTech, biedt juridische marketeers en bedrijfsontwikkelaars een digitaal platform om samen te werken, zakelijke content te beheren, te distribueren en te delen met de markt. Het bedrijf ondersteunt advocatenkantoren van elke omvang met de RubyLaw- en RubyLaw Express-aanbiedingen en werkt vaak samen met toonaangevende ontwerpbureaus om indrukwekkende digitale ervaringen te leveren. Ga voor meer informatie naar: RubyLaw.com

Over Banyan Software, Inc. Banyan Software biedt de beste permanente thuisbasis voor succesvolle zakelijke softwarebedrijven, hun werknemers en klanten. Met een permanente kapitaalbasis die is opgezet om de erfenis van oprichters te behouden, richt Banyan zich op een buy and hold for life-strategie voor groeiende softwarebedrijven. Banyan is opgericht in 2016 en wordt gesteund door een groep CEO\’s en investeerders van wereldklasse met diepgaande technologische ervaring. Het bedrijf is momenteel actief in een groeiend aantal verticale markten.


iCrowdNewswire