header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Breeze verdrievoudigt deze winter de service in Florida en kondigt twee nieuwe routes aan: Nieuwe stad Plattsburgh-Montreal naar Orlando en Portland, ME, naar Fort Myers

Sep 14, 2023 7:02 PM ET

Luchtvaartmaatschappij heeft 19 nieuwe routes naar Florida vanaf dit najaar…

Salt Lake City, UT (13 september 2023)Breeze Airways, de enige NLCC, of \’Nice Low Cost Carrier\’ in de VS, verdrievoudigt haar service naar Florida deze winter ten opzichte van vorig jaar, met 19 nieuwe routes naar de zonnige staat in de komende twee maanden. Naast de 17 routes die al te koop zijn, kondigt de luchtvaartmaatschappij vandaag nieuwe vluchten aan van Plattsburgh, NY, net ten zuiden van Montreal, naar Orlando – en van Portland, ME, naar Fort Myers, beide vanaf november.

Van Plattsburgh, NY:

  • Orlando, FL** (donderdagen, zondagen en dinsdagen, vanaf 28 november, Nice vanaf $59* enkele reis).

Van Portland, ME:

  • Fort Myers, FL** (Winter/Spring Seizoensdienst, woensdag en zaterdag, vanaf 15 november, Nice vanaf $89* enkele reis).

“North Country gezinnen: bereid je voor op de start, want er komt een nieuwe vliegverbinding naar Plattsburgh. Ik ben er trots op dat ik heb geholpen Breeze Airways in Plattsburgh te laten landen om de lokale North Country economie naar nieuwe hoogten te helpen stijgen en de regio beter te verbinden met de belangrijkste bestemmingen,” zei New York Senator Chuck Schumer. “De voortdurende uitbreiding van Breeze Airways in Upstate New York zorgt voor een frisse wind in de nieuwe betaalbare luchtvaartdienstverlening voor Plattsburgh en gezinnen in de North Country. De federale fondsen waar ik hard voor heb gewerkt, zullen Plattsburgh International in topvorm houden en ik ben blij dat Breeze gehoor heeft gegeven aan mijn oproep om in de North Country te gaan vliegen; de sky is the limit en ik zal blijven vechten om de North Country te helpen groeien.”

“Plattsburgh wordt onze vierde luchthaven in de staat New York, maar de eerste met een grote internationale aantrekkingskracht,” zegt Tom Doxey, president van Breeze Airways. “Montreal ligt net over de grens en we verwachten veel Canadese reizigers aan te trekken, die graag naar Plattsburgh rijden voor goedkopere tarieven, samen met de inwoners van de Adirondack Coast. We kijken ernaar uit om beide gemeenschappen te verwelkomen en iedereen kennis te laten maken met de Breeze-ervaring. Orlando is nog maar het begin voor ons in Plattsburgh. We verwachten in de nabije toekomst nog verschillende routes toe te voegen.”

Breeze vliegt nu op zeven bestemmingen in Florida vanuit 19 steden in de VS, met vluchten naar Fort Myers, Jacksonville, Orlando, Sarasota/Bradenton, Tampa, Vero Beach en West Palm Beach.

Deze winter vliegt Breeze drie keer de service van vorig jaar naar Florida. In 2022 vloog Breeze 492 vluchten van en naar de Sunshine State, waarbij 21 stedenparen werden verbonden. Dit jaar zal de maatschappij 1.402 vluchten uitvoeren tussen 51 stedenparen – een toename van 185 procent.

Met de aankondiging vandaag van Breeze\’s nieuwste stad, Plattsburgh, NY, ook bekend als Montreal\’s U.S. Airport, breidt Breeze haar bereik in de staat New York uit, maar spreekt ze voor het eerst ook internationale reizigers aan. Inwoners van Montreal steken al lang de grens over om lagere vliegtarieven te bemachtigen, zoals het introductietarief van $59* enkele reis naar Orlando.

Breeze begon in mei van dit jaar met vluchten naar Portland, ME en met de nieuwe route naar Fort Myers verbindt het nu Maine met drie bestemmingen in Florida met haar bestaande vluchten naar Tampa en Orlando.

De introductietarieven voor beide nieuwe routes zijn beschikbaar tot 18 september, voor reizen tot 30 april 2024.

Dit najaar voegt de maatschappij 19 nieuwe routes toe naar Florida vanuit 13 steden.

19 nieuwe routes naar Florida

  • Portland, ME – Orlando, FL (gestart op 6 september);
  • Raleigh-Durham, NC – Tampa, FL (startdatum 7 september);
  • New Orleans, LA – Orlando, FL (start op 22 september);
  • Charleston, WV – Tampa, FL (startdatum 4 oktober);
  • Pittsburgh, PA – Tampa, FL (start op 5 oktober);
  • Columbus, OH – Tampa, FL (start 6 oktober);
  • New Orleans, LA – Fort Myers, FL (start 2 november);
  • Norfolk, VA – Fort Myers, FL (start 2 november);
  • Providence, RI – Vero Beach, FL (start 2 november);
  • Providence, RI – Jacksonville, FL (start 3 november);
  • Pittsburgh, PA – Fort Myers, FL (start 15 november);
  • Portland, ME – Fort Myers, FL (start 15 november);
  • Richmond, VA – Fort Myers, FL (start 15 november);
  • Akron-Canton, OH – Fort Myers, FL (start 16 november);
  • Columbus, OH – Fort Myers, FL (start 16 november);
  • Louisville, KY – Fort Myers, FL (start 16 november);
  • Raleigh-Durham, NC – Fort Myers, FL (start 17 november);
  • Syracuse, NY – Fort Myers, FL (start 17 november); en
  • Plattsburgh, NY – Orlando, FL (start 28 november).

“Met onze uitbreiding in Florida biedt Breeze nu de meeste bestemmingen in Florida vanuit zes steden in ons netwerk”, zegt Tom Doxey, president van Breeze Airways. “En we zijn verheugd om binnenkort ook nieuwe snowbird-gasten uit Montreal te verwelkomen.”

Breeze rekent geen wijzigings- of annuleringskosten tot 15 minuten voor vertrek en biedt andere voordelen zoals gratis zitplaatsen voor gezinnen en a la carte prijzen. Met naadloos boeken, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden aan herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtkenmerken die worden geleverd via een slanke en eenvoudige app, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Vluchten zijn nu te koop op flybreeze.comen via de Breeze app.

*$59/$89 promotie geldt alleen voor nieuwe reserveringen voor vluchten. Het aanbod is beperkt en er geldt geen aankoopverplichting vooraf. Promotie moet worden gekocht op flybreeze.com of op de Breeze app voor 18 september 2023 (23:59 pm ET), voor reizen voor 30 april 2024. Reizen moeten gevlogen worden op in aanmerking komende reisdata om korting te krijgen. Alle tariefregels zijn van toepassing. Bepaalde vluchten en/of reisdagen kunnen mogelijk niet beschikbaar zijn. Tarieven, tariefklassen, regels, routes en dienstregelingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Andere beperkingen kunnen van toepassing zijn.

**Kent vluchten uitgevoerd met Airbus 220-300 vliegtuigen.

BREEZE B-ROLL VOOR UITZENDMEDIA:

https://spaces.hightail.com/receive/wdVrjlK9EX

OverBreeze Airways
Breeze Airways is in mei 2021 van start gegaan en is de afgelopen twee jaar doorTravel Leisure magazine\’s World\’s Best Awards uitgeroepen tot een van de beste binnenlandse luchtvaartmaatschappijen van de VS (#2 in 2022 en #4 in 2023).Breeze biedt een mix van meer dan 150 non-stop routes het hele jaar door en seizoensgebonden routes tussen 36 steden in 21 staten.Breeze is opgericht door luchtvaartondernemer David Neeleman en exploiteert een vloot van Embraer 190/195 en Airbus A220-300 vliegtuigen, met een focus op het aanbieden van efficiente en betaalbare vluchten tussen secundaire luchthavens, waarbij hubs worden omzeild voor kortere reistijden. Met naadloos boeken, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden aan herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtkenmerken – waaronder gratis zitplaatsen voor gezinnen – geleverd via een gestroomlijnde en eenvoudige app, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Kom meer te weten over het vluchtaanbod van Breeze via onze website of de app.

Mediacontact:

Gareth Edmondson-Jones
Breeze Luchtvaartmaatschappijen
917 399-9355
Gareth.E[email protected]


iCrowdNewswire