header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Breeze\’s grootste uitverkoop tot nu toe biedt 50% korting op basisprijzen naar elke bestemming voor herfst-, winter- en lentereizen en de luchtvaartmaatschappij verlengt de uitverkoop tot april

Sep 14, 2023 6:12 PM ET

VOOR ONMIDDELLIJKE PUBLICATIE

Salt Lake City, UT (5 september 2023) Breeze Airways, \’s lands enige \’NLCC\’ (Nice Low Cost Carrier) onthult \’Make It Happen\’, de grootste uitverkoop ooit, nu de luchtvaartmaatschappij haar dienstregeling verlengt tot 30 april 2024. Vanaf vandaag tot 7 september kunnen reizigers een enkele vlucht of retourvlucht boeken op flybreeze.com, of via de Breeze app, en bij het afrekenen “IMGAME50” invoeren om 50 procent korting te krijgen op het basistarief, voor reizen op alle routes tot 7 maart 2024.

“Er is geen betere manier om de wisseling van de seizoenen te vieren dan met een verandering van omgeving – vooral als het met vijftig procent korting gebeurt,” zegt Tom Doxey, president van Breeze Airways. “Dit is niet alleen onze grootste promotie ooit, maar het wordt aangeboden op 100 procent van onze routes, zodat reizigers de mogelijkheid hebben om een herfst-, winter- of lenteplan op te stellen dat aan hun wensen voldoet.”

Breeze, dat onlangs door lezers van Travel Leisure werd erkend als een van de top 5 beste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen, biedt haar gasten zowel gebundelde als a la carte opties die bekend staan als Nice, Nicer en, op vluchten die worden uitgevoerd met de Airbus A220-300, Nicest. De Nicest-bundel omvat twee ingecheckte koffers, prioriteit bij het instappen en Breeze Ascent – de premium inflight ervaring van de luchtvaartmaatschappij met 2×2 stoelen in ligstoelstijl en gratis snacks en drankjes, inclusief alcohol.

Breeze rekent geen wijzigings- of annuleringskosten tot 15 minuten voor vertrek en biedt andere voordelen zoals gratis zitplaatsen voor gezinnen en a la carte prijzen. Met naadloos boeken, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden aan herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtkenmerken die worden geleverd via een gestroomlijnde en eenvoudige app, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Kom meer te weten over het vluchtaanbod van Breeze via onze site of de app.

*50% basistarief korting is alleen van toepassing op nieuwe reserveringen voor vluchten met promo code IMGAME50. Het aanbod is beperkt en er geldt geen aankoopverplichting vooraf. Promotie moet worden gekocht op flybreeze.com of op de Breeze app van 5 september 2023 tot 7 september 2023 (23:59 pm ET), voor reizen van 5 september 2023 tot 7 maart 2024. De promotie geldt niet voor reizen van 16 november 2023 tot en met 28 november 2023 en 21 december 2023 tot en met 8 januari 2024. Reizen moeten worden gevlogen op in aanmerking komende reisdata om de korting volledig te kunnen toepassen. Alle tariefregels zijn van toepassing. Bepaalde vluchten en/of reisdagen kunnen mogelijk niet beschikbaar zijn. Tarieven, tariefklassen, regels, routes en dienstregelingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Andere beperkingen en black-out datums kunnen van toepassing zijn.

BREEZE B-ROLL VOOR UITZENDMEDIA:

https://spaces.hightail.com/receive/wdVrjlK9EX

Over Breeze Airways
Breeze Airways begon in mei 2021 met vliegen en is de afgelopen twee jaar uitgeroepen tot een van de beste binnenlandse luchtvaartmaatschappijen van de VS door Travel Leisure magazine\’s World\’s Best Awards (#2 in 2022 en #4 in 2023). Breeze biedt een mix van meer dan 150 non-stop routes het hele jaar door en seizoensgebonden routes tussen 35 steden in 21 staten. Breeze is opgericht door luchtvaartondernemer David Neeleman en exploiteert een vloot van Embraer 190/195 en Airbus A220-300 vliegtuigen, met een focus op het aanbieden van efficiente en betaalbare vluchten tussen secundaire luchthavens, waarbij hubs worden omzeild voor kortere reistijden. Met naadloos boeken, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden aan herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtkenmerken – waaronder gratis zitplaatsen voor gezinnen – geleverd via een gestroomlijnde en eenvoudige app, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Kom meer te weten over het vluchtaanbod van Breeze via onze site of de app.


iCrowdNewswire