header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Else Nutrition voegt nieuwe productiefaciliteit toe, start commerciele productie

Sep 14, 2023 1:27 PM ET

VANCOUVER, BC, 5 september 2023 – ELSE NUTRITION HOLDINGS INC. (BABY) (BABYF) (0YL.F) (“Else” of het “bedrijf”), kondigt aan dat het is begonnen met de commerciele productie in een nieuwe Amerikaanse faciliteit in het Midden-Westen, die in staat zal zijn om de productievraag van het bedrijf in de komende jaren in Noord-Amerika te ondersteunen. De nieuwe productiefaciliteit in de VS zal de kosten verlagen en tegelijkertijd de productkwaliteit verbeteren.

Else voltooide in juli productietests en schaalvergroting en draaide in augustus de eerste commerciele productie van haar belangrijkste product, Toddler Organic. In de komende maanden wil het bedrijf proeven afronden voor de rest van haar producten in Noord-Amerika en een langetermijn leveringsovereenkomst afsluiten.

De aanzienlijke kostenreductie zal onmiddellijk effect hebben op de kasstroom en de COGS van het bedrijf tegen het einde van 2023, wanneer de voorraden van de vorige fabriek uitgeput zijn.

De kwaliteit van het geproduceerde product is ook verbeterd in de nieuwe fabriek, waardoor het product gemakkelijker te verpakken is en beter oplost wanneer het gemengd wordt met water.

“Ik ben erg blij om deze nieuwe productiefaciliteit aan te kondigen,” zei Hamutal Yitzhak, CEO en medeoprichter van Else Nutrition. “Het verhoogt onze productiecapaciteit aanzienlijk tot een niveau dat een aanzienlijke groei in de komende jaren zal ondersteunen, terwijl het onze COGS verlaagt en de kwaliteit van het product verbetert. Het stelt ons in staat om te voldoen aan de huidige en verwachte toename in de vraag naar onze producten en zal onze COGS aanzienlijk positief beinvloeden.”

Ga voor meer informatie naar: www.elsenutrition.com of volg Else Nutrition op LinkedIn

Over Else Nutrition Holdings Inc.

Else Nutrition Holdings Inc. (TSX: BABY, OTCQX: BABYF, FSE: 0YL) is een voedings- en voedingsbedrijf in de internationale expansiefase dat zich richt op de ontwikkeling van innovatieve, schone en plantaardige voedings- en voedingsproducten voor baby\’s, peuters, kinderen en volwassenen. De revolutionaire plantaardige, niet-sojavrije formule is een schoon alternatief voor zuivelformules. Sinds de lancering van de plantaardige complete voeding voor peuters, gemaakt van volwaardige voedingsmiddelen, amandelen, boekweit en tapioca, heeft het merk duizenden krachtige getuigenissen en beoordelingen van ouders ontvangen, steun gekregen van nationale retailers en een snelle verkoopgroei bereikt.

Awards en erkenning:

  • “2017 Best Health and Diet Solutions” award op de Global Food Innovation Summit in Milaan.
  • #1 Best Seller op Amazon in het najaar van 2020 in de categorie New Baby & Toddler Formula
  • “Best Dairy Alternative” Award 2021 op World Plant-Based Expo
  • Nexty Award Finalist op Expo West 2022 in de categorie Plant-Based lifestyle
  • In september 2022 werd Else Super Cereal de #1 Best Seller in Baby Cereal van alle merken op Amazon.

Investeerdersrelaties Contact:

Lytham Partners, LLC
De heer Ben Shamsian
New York | Phoenix
E: [email protected]
P: 646-829-9701

TSX-venturebeurs

Noch de TSX Venture Exchange, noch haar aanbieder van reguleringsdiensten (zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de TSX Venture Exchange) aanvaardt verantwoordelijkheid voor de geschiktheid of nauwkeurigheid van dit persbericht.

Voorzichtigheid met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat verklaringen die “toekomstgerichte verklaringen” kunnen zijn in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Toekomstgerichte verklaringen worden doorgaans aangeduid met woorden als “zullen” of soortgelijke uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht omvatten verklaringen met betrekking tot de verwachte data voor het indienen van de financiele documenten van de onderneming. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen weerspiegelen huidige schattingen, overtuigingen en aannames, die gebaseerd zijn op de perceptie van het management van de huidige omstandigheden en verwachte toekomstige ontwikkelingen, evenals andere factoren waarvan het management van mening is dat ze passend zijn gezien de omstandigheden. Er kan geen zekerheid worden gegeven dat het voorgaande juist zal blijken te zijn. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan onder andere uit van de verwachting dat er geen onderbrekingen of storingen in de toeleveringsketen zullen optreden als gevolg van COVID-19 en dat de overeenkomst met de onderneming op het gebied van productie, bemiddeling en logistieke toelevering niet wordt beeindigd. De werkelijke resultaten kunnen afwijken van de schattingen, overtuigingen en veronderstellingen die worden uitgedrukt of geimpliceerd in de toekomstgerichte verklaringen. Lezers wordt geadviseerd niet overmatig te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen, die alleen de verwachtingen van het management weergeven op de datum van dit persbericht. Het bedrijf wijst elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, tenzij dit wettelijk verplicht is.


iCrowdNewswire