header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Grubhub: Gids voor winkelen en bezorgen in de winkel

Sep 14, 2023 7:14 PM ET

Voedsel bezorgen kan een geweldige manier zijn om geld te verdienen met een flexibel schema. Maar als het rooster van een chauffeur van dag tot dag verandert, is het niet altijd mogelijk om te bezorgen tijdens de drukste momenten van de dag – de lunch- en avondspits. Gelukkig bieden enkele van de beste bezorg-apps om voor te werken meer manieren om geld te verdienen dan alleen de traditionele afhaalbestellingen van restaurants.

Kijk voor Shop Pay bestellingen in de app

Met de Grubhub voor chauffeurs-app is er een alternatief voor de bezorging van afhaalmaaltijden: Shop Pay. Deze bestellingen worden geaccepteerd in de app, net als restaurantbestellingen, en zijn een van de vele mogelijkheden die Grubhub biedt voor chauffeurs om te verdienen tijdens daluren.

Vakantie

Boodschappen en bestellingen in winkels zijn een manier waarop chauffeurs extra kunnen verdienen tijdens hun tijd op de weg, maar sommige winkels kunnen hun uren veranderen en/of gesloten zijn op feestdagen. Als een chauffeur op een feestdag wil leveren om wat extra geld te verdienen, is het belangrijk om te weten dat de winkeltijden op deze dagen kunnen varieren.

Wat is Shop Pay?

Shop Pay is een ordertype waarmee chauffeurs artikelen voor klanten kunnen kopen in bepaalde winkels, meestal gemakswinkels, en deze kunnen verpakken en thuisbezorgen. Shop Pay kan chauffeurs helpen om hun dagelijkse schema\’s optimaal te benutten, zodat ze meer kunnen verdienen wanneer ze extra tijd hebben.

Een van de belangrijkste voordelen van Shop Pay is dat je niet hoeft te wachten. Als er bezorgpartners beschikbaar zijn die een Shop Pay bestelling accepteren, kunnen ze direct naar de buurtwinkel, mini-mart of apotheek gaan, de bestelde artikelen kopen, afrekenen met de chauffeurskaart en naar de locatie van hun klant gaan voor de bezorging.

Winkelen in de winkel

Na het accepteren van een Shop Pay aanbieding en het bereiken van de winkel, is het tijd om te gaan winkelen. De boodschappen verschijnen op de To-Do lijst van de chauffeur in de Grubhub voor chauffeurs app. De chauffeur scant de barcode van elk item met zijn telefoon om het aan zijn winkelmandje toe te voegen. Voor items die niet beschikbaar zijn, kan de chauffeur een vervangende optie kiezen die door de klant is verstrekt, een vervangend item voorstellen of het item markeren als niet beschikbaar. Wanneer de lijst compleet is, koopt de chauffeur een zak om in te pakken en gebruikt hij zijn chauffeurskaart om uit te checken.

Hoe te betalen voor de items

Net als bij de meeste standaard afhaalorders betalen chauffeurs niet voor de items in een Shop Pay bestelling. Maar het proces is iets anders dan normaal.

Chauffeurs ontvangen een Grubhub Chauffeurskaart na hun eerste levering. Dit is een kaart die bezorgpartners kunnen gebruiken om te betalen voor restaurantbestellingen en Shop Pay bestellingen. Bij het afrekenen met Shop Pay kan de chauffeur zijn chauffeurskaart doorhalen, net als een creditcard, en Grubhub betaalt voor de bestelling.

De items afleveren

Zodra de chauffeur succesvol heeft uitgecheckt in de winkel, is het tijd voor hem om weer in zijn voertuig te stappen en de Shop Pay bestelling af te ronden door deze af te leveren bij de klant. Eenmaal klaar kan de chauffeur teruggaan naar de app om de volgende beschikbare bestelling te accepteren.

Over Grubhub voor chauffeurs

Grubhub for Drivers creeert flexibele verdienmogelijkheden voor bezorgpartners via Grubhub\’s toonaangevende marktplaats voor voedselbestellingen. De gebruiksvriendelijke Grubhub for Drivers-app biedt de nieuwste veiligheidsfuncties die ervoor zorgen dat partners met een gerust hart de weg op gaan, evenals Instant Cashout-tools waarmee verdiensten direct naar een bankrekening of betaalpas worden gestuurd. De partners van Grubhub for Drivers zijn een integraal onderdeel van de ondersteuning van restaurants en gemeenschappen in het hele land.


iCrowdNewswire