header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe je een maximaal uurinkomen kunt verdienen als bezorger

Sep 14, 2023 7:11 PM ET

Gig workers die extra geld willen verdienen, heb je al eens gedacht aan het bezorgen van eten? Het bezorgen van eten vereist een lage investering vooraf en kan een goede manier zijn om je financiele doelen te bereiken! De beste bezorg app om voor te werken betaalt per bestelling en laat je 100% van je fooien houden.

Bovendien kun je als bezorger meer doen om je uurloon te maximaliseren. Hier zijn een paar strategieen die je kunt proberen:

Plan je diensten

Bij sommige apps voor voedselbezorging kun je op elk moment bestellingen aannemen zonder dat je ze hoeft in te plannen, en dit kan voordelig zijn als je wat vrije tijd hebt. Voor het grootste deel kan het plannen van je diensten je echter helpen om meer geld te verdienen door tijd op de weg veilig te stellen. Met een planning kun je tijdslots kiezen die volgens jou het meest winstgevend zijn. Je kunt experimenteren met verschillende tijdslots om uit te zoeken welke het beste betaald kan worden. Misschien vind je dat de avondspits meer betaalt dan de lunchleveringen.

Het kan ook zijn dat je na middernacht meer verdient en meer fooi krijgt, wanneer er niet veel andere bezorgers in dienst zijn. Overweeg om je verdiensten bij te houden in een app of spreadsheet om beter te begrijpen wat voor jou werkt.

Goed voorbereid zijn

Klanten een positieve ervaring bezorgen is belangrijk en kan leiden tot hogere fooien. Overweeg een paar extra stappen toe te voegen aan je bezorgroutine om ervoor te zorgen dat je altijd voorbereid bent op het onverwachte, zoals:

  • Zorg altijd voor een goede geisoleerde tas om het eten op de optimale temperatuur te houden.
  • Als het restaurant gratis specerijen (sauzen, salsa\’s, mosterd) aanbiedt, voeg dan een paar extra zakjes toe aan de bestelling.
  • Neem servetten en wegwerpbestek mee, tenzij de klant dit specifiek heeft geweigerd.
  • Gebruik een drankhouder zodat er niet per ongeluk gemorst wordt.
  • Zodra het eten klaar is, bel je de klant en bevestig je de bestelling (vooral bij lange, complexe bestellingen met aanpassingen).
  • Scheid warme en koude items indien mogelijk.
  • Controleer dubbel op lekken of losse deksels op de containers.
  • Breng de klant op de hoogte als je vertraging hebt of weet dat de levering even gaat duren.


Wees slim bij het accepteren van bestellingen

Bezorgpartners kunnen de totale betaling voor een bestelling zien voordat ze deze accepteren. Ze kunnen ook de locaties van zowel het restaurant als de bezorgbestemming identificeren. Het is belangrijk dat bezorgers hun bestellingen strategisch aanpakken om hun uurloon te maximaliseren. Overweeg de volgende benaderingen:

  • Kleine, korte bestellingen: Veel bezorgpartners denken misschien dat kleine bestellingen niet goed betalen. Maar kleine bestellingen zijn meestal makkelijker en sneller te bereiden voor restaurants. Door deze korte bereidingstijd te combineren met een korte bezorgtijd kun je meer bestellingen per uur bezorgen en meer geld verdienen.
  • Combineer leveringen wanneer je kunt: Overweeg om leveringen te accepteren die meerdere bestellingen hebben om meer uit elke reis te halen. Deze “gebundelde” bestellingen kunnen bestaan uit het ophalen van meerdere bestellingen bij een restaurant, of bestellingen van restaurants die dicht bij elkaar liggen, en deze bij elke klant afleveren. Gebruik een routeplanner om je bezorgtijd te optimaliseren en gas te besparen.

Kijk uit naar speciale bonussen, missies en aanbiedingen

Je bezorg-app kan speciale mogelijkheden bieden om meer te verdienen. Kijk uit naar bonussen, uitdagingen of missies, sweepstakes en meer. Meestal moet je voor deze aanbiedingen kiezen, dus controleer de app regelmatig om op de hoogte te blijven. Meestal worden bezorgpartners gevraagd om een bepaald aantal leveringen binnen een beperkte tijd te voltooien om een bonus uitbetaald te krijgen. Als je met succes deelneemt aan deze uitdagingen, kan dat betekenen dat je geen bestellingen overslaat, dus houd daar rekening mee.

Hoewel het bezorgen van eten een geweldige manier is om extra geld te verdienen, moet je wel wat huiswerk doen om je uurloon te maximaliseren. Het is een goed idee om te experimenteren met werkschema\’s, bij te houden hoeveel je per dienst verdient en te profiteren van bonusmissies om het meeste uit je bezorgjob te halen.

iQuanti, opgericht in 2008, is een digitaal marketingbedrijf dat hoogwaardige datagestuurde oplossingen en strategische consultingexpertise biedt aan wereldwijde B2B- en B2C-bedrijven.


iCrowdNewswire