header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Immediation en Cubicall werken samen aan Remote Court Privacy Pods om rechtbank op afstand en hybride hoorzittingen te vergemakkelijken

Sep 14, 2023 6:35 PM ET

Revolutionaire communicatieoplossing vermindert kosten en logistieke hindernissen terwijl de toegang tot justitie wordt verbeterd

LAS VEGAS en WOODLAND HILLS, Californie – 11 september2023-Immediation, een volledig configureerbaar, holistisch, online platform voor geschillenbeslechting, en Cubicall, een Amerikaanse fabrikant van aangepaste telefooncellen en isolatieruimtes, kondigden een hardware-software samenwerking aan om Remote Court Privacy Pods te creeren die juridische processen helpen stroomlijnen door veilige communicatie te bieden voor rechtszittingen op afstand en hybride hoorzittingen in het hele land, waardoor inclusieve en efficiente toegang tot justitie wordt uitgebreid.

De strategische alliantie combineert Cubicall pods met ingebouwde Immediation videoconferencing, speciaal ontworpen en gebouwd voor rechtbanken en documentleestechnologie. De Remote Court Privacy Pods kunnen worden geplaatst in gemeentelijke gebouwen, zoals bibliotheken, politie- en brandweerkazernes, en bieden een veilige, beveiligde, prive en vertrouwelijke plek om toegang te krijgen tot het rechtssysteem – vooral handig in gebieden waar de dichtstbijzijnde rechtbank honderd kilometer of meer verwijderd kan zijn van de deelnemers aan de procedure.

De toonaangevende technologie van Immediation verbindt de cabines met het rechtbanksysteem via de op maat gemaakte Call Over-module die de rechtbank een eenvoudig planningssysteem biedt om zaken in en uit de Virtuele Rechtszaal te verplaatsen. Interactie en processen in de rechtszaal worden gerepliceerd met privileges en vertrouwelijkheid als belangrijkste overwegingen, zodat partijen alleen te zien en te horen krijgen wat de bedoeling is, onder controle van rechters en rechtbankbeheerders. Het geintegreerde platform biedt een intuitieve gebruikersinterface voor alle betrokken partijen en helpt het vertrouwelijke karakter van gesprekken te behouden door ze prive te houden, of dat nu in een rechtszaal is of op een openbaar toegangspunt.

“We waren zeer onder de indruk van de technologie van Immediation en vonden het de perfecte match voor onze modulaire cabines om een kant-en-klare oplossing te bieden die gemakkelijk integreert met gerechtelijke processen”, zegt Anthony Pucci, medeoprichter van Cubicall. “De holistische oplossing stelt rechtbanken, advocaten en andere partijen in staat om zaken efficient en met vertrouwen te beheren, ongeacht waar de deelnemers zich bevinden.”

“De Cubicall-Immediation oplossing herdefinieert hoe een rechtszaakin de 21e eeuw eruit ziet,” zegt Joseph Panetta, Chief Global Marketing and Innovation Officer. “De functionaliteit van onze Call Over module en Virtual Hearing suite, in combinatie met Cubicall\’s veilige en private omgeving, neemt obstakels weg waar veel mensen – met name mensen in een achterstandspositie – tegenaan lopen als ze door het rechtssysteem proberen te navigeren, en biedt rechtbanken de controle die ze nodig hebben.”

Over Immediation

Immediation is een online platform voor geschillenbeslechting. Het belangrijkste onderdeel is het toonaangevende digitale samenwerkingsplatform dat gespecialiseerd is in geschillenbeslechting met video, bewijsmateriaalbeheer, zaakbeheer, planning en meer. Het Immediation Platform is configureerbaar voor bemiddeling, arbitrage, onderhandeling en hoorzittingen. Het is gemaakt door experts op het gebied van geschillenbeslechting voor geschillenbeslechters. De ongeevenaarde functionaliteit, specialisatie en toegang bieden de rechterlijke macht, advocaten en neutrale partijen de capaciteit, het vermogen en de controle om complexe juridische interacties succesvol online af te handelen. Immediation wordt al gebruikt door rechtbanken, overheden, organisaties voor geschillenbeslechting en advocatenkantoren voor lokale, nationale en internationale zaken. Ga voor meer informatie naar www.immediation.com.

Over Cubicall

Cubicall is een toonaangevende leverancier van geprefabriceerde werkruimte- en zorgoplossingen die zijn ontworpen om de productiviteit, privacy en flexibiliteit te verbeteren. De modulaire ontwerpen worden plat geleverd, zijn eenvoudig te monteren en volledig aanpasbaar. Dankzij de gepatenteerde dubbele deur past Cubicall in ruimten waar elke centimeter ruimte van cruciaal belang is en kunnen meer bedrijven voldoen aan de internationale bouwvoorschriften. Cubicall is gezien op ABC\’s Shark Tank en is te zien geweest op Fox Business Channel, The New York Times, Interior Design, Fast Company en Forbes. Cubicall helpt werkruimtes opnieuw te definieren om creativiteit te bevorderen, workflows te vergemakkelijken en aan behoeften te voldoen door efficiente ontwerpen. Cubicall is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Las Vegas, NV. www.cubicallbooth.com.

Media Contacten

Immediation
Sneha Satish
[email protected]
646-502-3556

Cubicall
[email protected]
888-965-0341


iCrowdNewswire