header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


IMS Consulting & Expert Services neemt nog twee bedrijven over in een periode van grote groei

Sep 14, 2023 6:09 PM ET

IMS VOEGT ANALYTIC FOCUS EN MMG JURY CONSULTING TOE AAN HAAR GELEDEREN

PENSACOLA, FLA | IMS, het bekroonde advies- en expertisebureau, kondigde vandaag de overname aan van Analytic Focus, een kwantitatief adviesbureau gevestigd in San Antonio, Texas, en MMG Jury Consulting, een adviesbureau gevestigd in Philadelphia, Pennsylvania. Beide overnames volgen op twee recente overnames van IMS, Tsongas Litigation Consulting in juni en de trial divisie van Precise, Inc. in januari. Alle vier de overnames vergroten de diepgang van IMS\’s dienstverlening en haar kust-tot-kust netwerk in de VS.

Als het enige volledig geintegreerde team voor procesvoering in de sector, is IMS de toonaangevende leverancier van procesvoering met een hoge inzet gedurende de gehele levenscyclus van het proces. De fysieke aanwezigheid van IMS omvat nu Chicago, Dallas, Kansas City, Los Angeles, Minneapolis/St. Paul, New York, Oakland, Pensacola, Philadelphia, Pittsburgh, Portland, San Antonio en Seattle. Daarnaast heeft IMS vestigingen in het Verenigd Koninkrijk om zijn diensten wereldwijd aan te bieden.

“In de afgelopen achttien maanden, terugblikkend op onze overname van Z-Axis in april 2022, hebben we het geluk gehad om niet alleen collega\’s, staten en landen aan onze aanwezigheid toe te voegen, maar ook nieuwe servicelijnen. Deze groei zet zich voort met Analytic Focus en MMG Jury Consulting. Ik ben benieuwd wat we samen kunnen bereiken en hoe dit een positieve invloed zal hebben op onze advocatenkantoren en zakelijke klanten,” aldus IMS Chief Executive Officer James Crane.

Met deze recente overnames biedt IMS haar klanten uitgebreidere toegang tot toptalent en de beste ondersteuning in de branche, waaronder getuige-deskundige selectie en voorbereiding, geintegreerde strategie, juryadvies, procesafbeeldingen en procespresentatie voor externe en persoonlijke behoeften. Analytic Focus voegt nu financiele, economische en statistische analyses, voorspellende modellen en datamining toe aan IMS, plus een team van interne directe experts. MMG voegt een nationaal erkend team van juryadviseurs toe aan IMS, samen met een enorme schat aan educatieve middelen en CLE-programma\’s waar IMS-klanten hun voordeel mee kunnen doen.

“Onze belangrijkste visie sinds we onze deuren openden, is om het beste adviesbureau op het gebied van rechtspraak ter wereld te zijn. We zijn nu een aantal stappen dichter bij het bereiken van dit doel. Door toe te treden tot IMS zal Analytic Focus over het perfecte platform beschikken om onze impact op de belangrijkste Amerikaanse, Europese en Latijns-Amerikaanse markten te vergroten”, aldus Chief Executive Officer en medebestuurslid Charles Cowan, PhD. Ook MMG is enthousiast over de mogelijkheden die het IMS-platform zal bieden. “De combinatie van onze teams, servicelijnen en klantenportfolio\’s zal MMG versterken en ons naar een niveau van groei en succes brengen dat niet mogelijk zou zijn geweest zonder een strategische partner,” zei MMG President en Senior Jury Consultant Melissa Gomez, PhD.

Over IMS Consulting & Expert Services

IMS Consulting & Expert Services levert bekroonde adviserende proces- en expertdiensten voor de meest invloedrijke internationale bedrijven gedurende de volledige levenscyclus van het proces. Door de perspectieven en eigen methoden te combineren die in de loop van 30 jaar, 43.000 zaken en 6.000 rechtszaken zijn ontwikkeld, biedt IMS advocaten de essentiele diensten die ze nodig hebben om te winnen: selectie en voorbereiding van getuige-deskundigen, geintegreerde strategie, juryadvies, grafische weergave van de rechtszaak en presentatie van de rechtszaak. Met strategische locaties in de belangrijkste nationale en internationale markten is het IMS-team klaar om wereldwijd zowel in persoon als op afstand de procesvoering te ondersteunen. Meer informatie op expertservices.com.

Over Analytic Focus

Analytic Focus, LLC is een kwantitatief adviesbureau. De experts van Analytic Focus, opgericht in 2002, maken gebruik van financien, economie en statistiek om complexe problemen op te lossen in rechtszaken, het bedrijfsleven en bij de overheid. Klanten vertrouwen erop dat Analytic Focus onafhankelijke onderzoeken uitvoert, vaak met grote en gecompliceerde datasets. Het team bestaat uit gepromoveerden en industrie-experts met tientallen jaren ervaring in het bankwezen, onderwijs, energie, financien, overheid, gezondheidszorg, huisvesting, verzekeringen, juridische zaken, detailhandel en transport. De experts van Analytic Focus hebben getuigd tijdens rechtszaken, hoorzittingen en getuigenverklaringen in zaken met betrekking tot financiele transacties, misleidende verkooppraktijken, fraude, biostatistische metingen en milieukwesties. Meer op analyticfocus.com.

Over MMG Jury Consulting

MMG Jury Consulting is een vooraanstaand adviesbureau dat gebruik maakt van gedegen onderzoeksmethodologie, onderwijsstrategie en psychologie om aan de unieke behoeften van clienten te voldoen. MMG biedt geintegreerde adviesdiensten op het gebied van processtrategie, getuigenvoorbereiding, juryselectie en juryonderzoek. Sinds de oprichting in 2007 heeft MMG gewerkt aan meer dan 1000 zaken in 46 staten. MMG is een nationaal gecertificeerd vrouwenbedrijf door de Women\’s Business Enterprise National Council. Meer informatie op mmgjury.com.

Mediacontact:
Lauren Fay

[email protected]| 877.838.8464


iCrowdNewswire