header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Insightful versterkt aanwezigheid in VS met uitbreiding aan oostkust

Sep 14, 2023 6:33 PM ET

Insightful, marktleider op het gebied van personeelsanalyses, heeft plannen aangekondigd om een nieuw kantoor te openen in New York City.

New York, [09.07.2023.]: Insightful, een leider in workforce analytics, is verheugd om zijn strategische uitbreiding naar de Amerikaanse oostkust aan te kondigen met de opening van het nieuwe kantoor van het bedrijf in New York. De verhuizing bevestigt Insightful\’s toewijding aan het bouwen van een echte enterprise hub om de groeiplannen in de VS te ondersteunen.

De uitbreiding naar de oostkust brengt het bedrijf nog dichter bij zijn aanzienlijke klantenbestand in de regio, met name in de financiele, verzekerings- en gezondheidszorgsector. Insightful werd opgericht in 2016 en ondersteunt momenteel meer dan 3000 bedrijven en heeft honderdduizenden dagelijkse gebruikers.

Belangrijkste details

  • Insightful opent een nieuw kantoor in NYC als volgende stap in zijn groeiplannen
  • Het nieuwe kantoor in NYC staat centraal in het plan van het bedrijf om een Enterprise hub op te zetten in de regio
  • Insightful is momenteel bezig met het werven van vertegenwoordigers, klanten, professionele diensten en leidinggevenden voor de nieuwe locatie.

Een echte hub voor ondernemingen bouwen

De beslissing om een robuustere aanwezigheid in NYC te vestigen betekent dat Insightful een echte hub voor ondernemingen zal hebben, die nog sterkere partnerschappen met zijn klanten in de regio mogelijk maakt. Als onderdeel van de uitbreiding is Insightful agressief aan het werven, met een onmiddellijke focus op het invullen van functies in enterprise sales, customer success, professional services, en leidinggevenden in succes, product en marketing.

Insightful is de afgelopen jaren snel gegroeid doordat organisaties zich steeds meer richten op productiviteit en prestaties van medewerkers. Deze groei is met name gedreven door de verschuiving naar werken op afstand en hybride werken, een gebied waarvoor Insightful al oplossingen bood lang voordat COVID-19 de overgang naar werken op afstand forceerde. De toonaangevende software van Insightful helpt klanten hun personeelsbestand te beheren om duurzame productiviteit te bereiken, werklasten in balans te brengen en processen te optimaliseren.

Ivan Petrovic, CEO en oprichter van Insightful, zei: “Met zijn diepe talentenpool, concentratie van klanten en multiculturele karakter is New York City een natuurlijke volgende stap in onze Amerikaanse uitbreidingsplannen.

“We hebben ambitieuze groeiplannen die we de afgelopen jaren hebben gehaald en overtroffen. Met onze nieuwe hub aan de oostkust kunnen we ons steile groeitraject voortzetten door ons dichter bij onze huidige klanten te brengen, evenals bij de belangrijkste sectoren die we bedienen, zoals de financiele sector, verzekeringen, gezondheidszorg, BPO, detailhandel en e-commerce.

“We zijn verheugd Al Rey als strategisch adviseur in ons team te verwelkomen als onderdeel van onze uitbreiding. Al heeft wereldwijd toonaangevende GTM SaaS-organisaties opgebouwd en geleid. Zijn expertise zal van onschatbare waarde zijn bij het uitbreiden van onze aanwezigheid in de VS. Al zal ons adviseren over verschillende strategische initiatieven, waaronder enterprise sales en go-to-market planning.”

Plannen voor toekomstige groei

In de komende 6-8 maanden bereidt Insightful zich voor om het team in NYC uit te breiden. Het bedrijf heeft plannen om meer dan 20 nieuwe medewerkers in de regio aan te nemen, als aanvulling op het team van bijna 100 dat momenteel verspreid over vier continenten werkzaam is. Deze ambitieuze groeistrategie onderstreept het potentieel en het huidige groeitraject van het bedrijf.

Voor partners, belanghebbenden en klanten is de uitbreiding van Insightful aan de oostkust een teken van de ambitie en sterke basis van het bedrijf. Door zich te positioneren in het hart van een van de meest dynamische steden ter wereld, vergroot Insightful niet alleen zijn bereik, maar versterkt het ook zijn positie als leider op het gebied van werknemersmonitoring en productiviteitsoplossingen.

Over Insightful

Desoftware van Insightful, die wordt vertrouwd door 3000 wereldwijde merken en dagelijks door honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt, helpt organisaties bij het oplossen van de uitdaging om thuiswerkers te monitoren, de productiviteit te beheren, workflows te verbeteren en het welzijn van werknemers te ondersteunen. De functies omvatten een werknemer tracker, automatische tijdregistratie, tijdregistratie voor externe teams en nog veel meer.


iCrowdNewswire