header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


International Caregivers Association lanceert innovatief programma voor partnerschapsovereenkomsten met zorgverleners om de dementiezorg te transformeren

Sep 14, 2023 7:17 PM ET

MAPLETON, Maine, VS (14 september 2023) – De International Caregivers Association (ICA) kondigde vandaag de lancering aan van haar nieuwe Care Provider Partnership Agreement Program (CPPAP), een innovatieve benadering van dementiezorg die is ontworpen om meer compassievolle, persoonsgerichte diensten te bieden door middel van nieuwe personeelsmodellen en gespecialiseerde training.

CPPAP is in het leven geroepen door ICA\’s oprichtingsvoorzitter, Dr. Ethelle Lord, om lacunes in de huidige gezondheidszorg aan te pakken en de kwaliteit van leven voor zowel dementiepatienten als hun verzorgers te verbeteren. Onderzoek toont aan dat verpleegkundigen te maken hebben met een historisch hoog burn-outpercentage.

“Nadat ik voor mijn overleden echtgenoot had gezorgd tijdens zijn moeilijke reis met dementie, zag ik de dringende behoefte aan verandering in voorzieningen en normen voor langdurige zorg,” zei Dr. Lord. “CPPAP introduceert een nieuw perspectief dat gericht is op partnerschap, waardigheid en het behoud van de persoonlijkheid. Het is mijn levenswerk om percepties te veranderen, training te verbeteren en dit holistische model, gericht op relatie en menselijkheid, te implementeren.”

Het CPPAP-programma biedt aangepaste zorgplannen voor dementie die zijn afgestemd op elk individu. Het is gebaseerd op het faciliteren van een partnerschap tussen zorgverleners, zorgontvangers en gespecialiseerde coachingteams. Het biedt ook een dynamisch nieuw kader voor dementiezorg.

Nieuwe personeelsprotocollen verminderen vermoeidheid en burn-out door zorgverleners toe te staan om diensten van 6 uur te draaien met een salaris van 8 uur. Instellingen zijn ook verplicht om 24/7 toegang te bieden tot zowel een geregistreerde verpleegkundige als een speciale dementiecoach. De coach biedt voortdurende scholing en ondersteuning om het personeel te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om aandachtige, deskundige zorg te bieden.

CPPAP onderscheidt zich verder door familieleden in staat te stellen actief betrokken te raken als zorgpartners in instellingen zoals verpleeghuizen en begeleid wonen. Voor thuiszorg stelt CPPAP instanties in staat om 24/7 zorg aan te bieden voor respijt aan familie. Om CPPAP-certificering te behalen, moeten ziekenhuizen een Magnet- of Pathway-aanduiding hebben, wat staat voor uitmuntendheid in verpleegkundige praktijken en gezonde werkomgevingen. Dit garandeert dat de beste praktijken te allen tijde worden nageleefd.

-meer-

Over Dr. Ethelle Lord

Dr. Ethelle Lord is de pionierende oprichter en voorzitter van de International Caregivers Association, die meer dan 20 jaar geleden werd opgericht. Ze behaalde een doctoraat in organisatorisch leiderschap en wijdde haar carriere aan het bevorderen van dementieonderwijs en -diensten. Dr. Lord deed ervaring uit de eerste hand op toen ze voor haar overleden man zorgde tijdens zijn reis met dementie. Deze inzichten inspireerden haar tot het creeren van het Care Provider Partnership Agreement Program als een innovatieve oplossing om de langdurige zorg te transformeren en de kwaliteit van leven en werk te verbeteren. Dr. Lord is een gerespecteerde stem in het dementieveld, die werkt aan het veranderen van percepties, het stimuleren van training en het implementeren van holistische modellen gericht op medelevende zorg.

Dr. Lord is niet alleen een veelgevraagd spreker, maar ook een volleerd auteur. In haar boek “Alzheimer\’s Coaching: Taking A Systems Approach in Creating an Alzheimer\’s Friendly Healthcare Workforce”, deelt ze inzichten uit de zorg voor haar echtgenoot Major Larry S. Potter, USAF Retired, die Vasculaire Dementie (VaD) had. Ze is ook de auteur van “How in the World…and Now What Do I Do?”- een inleiding over Alzheimer in verschillende talen (Engels, Frans, Spaans, Arabisch) waarin 12 belangrijke punten worden beschreven om beter met dementie om te gaan.

Over ICA

De International Caregivers Association (ICA) is een toonaangevende organisatie die meer dan 20 jaar geleden door Dr. Ethelle Lord werd opgericht om voorlichting en diensten op het gebied van dementie te bevorderen. ICA biedt coaching, training en advies om de zorg in instellingen wereldwijd te verbeteren. ICA heeft kantoren in Maine en Californie, VS en bedient een wereldwijde klantenkring. Ga voor meer informatie naar de website van ICA.

Meer over CPPAP

CPPAP stelt een nieuwe gouden standaard vast door middel van strenge gespecialiseerde training, betrokkenheid van familie als zorgpartners en 24/7 toegang tot toegewijde verpleegkundigen en coaches. Dit innovatieve model beoogt een revolutie teweeg te brengen in de dementiezorg door relaties en waardigheid centraal te stellen in persoonsgerichte diensten. Er zijn drie belangrijke verschillen waardoor CPPAP-instellingen zich onderscheiden: de speciale functie van dementiecoach, een drastisch lager personeelsverloop en burn-out, en een hoge mate van betrokkenheid van de familie. Het doel van het programma is om een revolutie teweeg te brengen in de dementiezorg door middel van nieuwe personeelsmodellen, training en een op relaties gebaseerde benadering die gericht is op menselijkheid. Kijk voor meer informatie op de website van CPPAP.

Mediacontact:
Bill Pemberton
M. 469.763.2197
[email protected]


iCrowdNewswire