header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis lanceert Nexis Diligence ™

Sep 14, 2023 1:34 PM ET

Nexis Diligence™ combineert geavanceerde technologie met een ongeevenaarde verzameling wereldwijde gegevens om organisaties in staat te stellen risico\’s te beperken en due diligence op schaal uit te voeren.

NEW YORK- 14 september 2023 – Vandaaglanceerde LexisNexis® een nieuwe due diligence-oplossing die een hogere standaard stelt voor het beoordelen van risico\’s op schaal: Nexis Diligence™. Het nieuwe platform combineert geavanceerde technologie met toegang tot een ongeevenaarde verzameling wereldwijde gegevens om organisaties te helpen snel bedreigingen te identificeren en met vertrouwen beslissingen te nemen.

Nexis Diligence helpt bedrijven reputatierisico\’s, regelgevingsrisico\’s, financiele risico\’s en strategische risico\’s te beperken door hen te verbinden met de kritische informatie die nodig is om klanten, leveranciers, partners en andere derden door te lichten. Gebruikers kunnen een uitgebreid due diligence-onderzoek uitvoeren, relaties en affiliaties in kaart brengen, zoeken naar negatief nieuws en ESG-gerelateerde berichtgeving, en controleren op sancties om grondige, 360-graden risicobeoordelingsprofielen op te bouwen en tegelijkertijd een controleerbaar spoor te behouden.

“Als het gaat om due diligence-onderzoek, is het belangrijk om hoge normen te hanteren – vooral voor het evalueren van risico\’s”, zegt Dani McCormick, Vice President Product. “Binnen Nexis Diligence vinden zakelijke professionals de hulpmiddelen die ze nodig hebben om op schaal zoekopdrachten uit te voeren, efficient bedrijfsrisico\’s te identificeren, beter geinformeerde beslissingen te nemen en maximaal verantwoorde winst te behalen.”

De schaalbare zoekmogelijkheden van het platform zijn speciaal ontworpen om tijd te besparen en het vaak ingewikkelde en tijdrovende onderzoeksproces te stroomlijnen – slechts een van de vele functies die Nexis Diligence™ tot een van de meest uitgebreide due diligence-tools op de markt maken:

  • Aanpasbare entiteitsweergave: Gebruikers kunnen hun risicoscoringsmethodologieen aanpassen aan de doelstellingen en best practices van hun bedrijf. Standaardvoorkeuren kunnen op organisatieniveau worden ingesteld om procesconsistentie voor alle gebruikers te garanderen.
  • Schaalbare zoekmogelijkheden voor grote volumes: Upload een onbeperkt aantal entiteiten en genereer exponentieel resultaten. Vervolgens krijgen gebruikers toegang tot een beknopte weergave van de gegevens om aantekeningen te maken, te verversen, waarschuwingen in te stellen en te exporteren.
  • Inzichtelijke rapporten: Ontdek snel inzichten en trends om zakelijke beslissingen of toekomstig onderzoek te onderbouwen met krachtige visualisatietools en rapporten.
  • Ongeevenaarde verzameling nieuws en gegevens: Toegang tot een wereldwijd fulltext nieuwsarchief met meer dan 38.000 bronnen. Beschikbare datasets omvatten ook: sancties & watchlists, PEP\’s, staatsbedrijven, ESG-ratings, bedrijfsrapporten & filings, biografieen, juridische gegevens en Amerikaanse openbare documenten.
  • Intuitieve gebruikerservaring: Een eenvoudige, intuitieve interface die beschikbaar is in meerdere talen maakt het gemakkelijk om derden efficient door te lichten en te controleren.

Ga voor meer informatie over hoe het Nexis Diligence-platform uw aanpak van risicobeoordeling kan verbeteren naar www.lexisnexis.com/diligence-plus.

Over LexisNexis Legal & Professional
LexisNexis® Legal & Professional biedt juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, de besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier bracht het bedrijf als eerste juridische en zakelijke informatie online met de Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.300 medewerkers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van informatiegebaseerde analyses en beslissingstools voor professionele en zakelijke klanten.

Media Contact

Leela Bozonelis
LexisNexis | Nexis-oplossingen
[email protected]


iCrowdNewswire