header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LOA 2023 NR #1 Lancering FINAL

Sep 14, 2023 6:21 PM ET

24e jaarlijkse Lights On Afterschool op donderdag 26 oktober

Verwacht wordt dat dit jaar een miljoen mensen zullen deelnemen aan de nationale rally voor Afterschool

Washington, D.C. – Studenten, ouders, leerkrachten, leiders uit de gemeenschap en het bedrijfsleven, wetgevers, STEM-deskundigen (wetenschap, technologie, techniek en wiskunde) en anderen uit alle hoeken van het land zullen op en rond donderdag26 oktober het licht aansteken voor naschoolse opvang. Ook dit jaar zal Lights On Afterschool duizenden evenementen omvatten, waaronder academische wedstrijden, kunstvoorstellingen en optredens van leerlingen, wetenschapsbeurzen, familieavonden, gemeenschapsdienstactiviteiten, sportwedstrijden en nog veel meer.

Lights On Afterschool wordt georganiseerd door de Afterschool Alliance en is de enige nationale rally voor naschoolse opvang. Dit jaar zullen zo\’n 8.000 evenementen de stem van de jeugd versterken en de vele manieren waarop naschoolse programma\’s het succes en welzijn van leerlingen ondersteunen onder de aandacht brengen door huiswerkhulp en academische ondersteuning te bieden; gezonde snacks en maaltijden; robotica; computerprogrammering; mentoren; kunst, dans en muziek; voorbereiding op werk en studie; sport- en fitnessactiviteiten; mogelijkheden om kritisch te denken, samen te werken en te communiceren met leeftijdsgenoten en volwassenen; en nog veel meer.

Dit jaar vindt Lights On Afterschool plaats als het land 25 jaar viert sinds de lancering van21st Century Community Learning Centers (21st CCLC), de belangrijkste federale financieringsstroom voor naschoolse en zomerse leerprogramma\’s.21st CCLC is uitgegroeid van een klein, discretionair subsidieprogramma voor ongeveer 40.000 leerlingen tot een initiatief dat bijna 1 miljoen leerlingen bereikt. Toch wachten er in de Verenigde Staten nog steeds vier kinderen op een plaats in een naschools programma. De Afterschool Alliance organiseert Lights On Afterschool om de noodzaak te onderstrepen om te investeren in naschoolse programma\’s, zodat alle leerlingen de kans krijgen om deel te nemen.

Lights On Afterschool is een moment voor scholen en gemeenschappen om samen te komen om naschoolse programma\’s te vieren en te ondersteunen, die zoveel doen om leerlingen te helpen slagen op school en in het leven,” zegt Jodi Grant, uitvoerend directeur van de Afterschool Alliance. “Lights On Afterschool evenementen zijn rijk aan diversiteit, maar ze laten allemaal de vaardigheden zien die leerlingen opdoen en de talenten die ze ontwikkelen in deze programma\’s. We hebben nu meer dan ooit kwalitatief goede naschoolse programma\’s nodig, nu kinderen en jongeren zich blijven herpakken en hun achterstand inhalen na de pandemie. Naschoolse programma\’s houden kinderen veilig, inspireren hen om te leren en geven werkende ouders gemoedsrust, maar te veel kinderen missen dit. We hebben duurzame investeringen en meer steun nodig, zodat alle leerlingen kunnen profiteren van de middelen die deze programma\’s bieden. Elk kind verdient toegang tot een kwalitatief goed naschools programma.”

Voor het17e achtereenvolgende jaar zal de skyline van New York schitteren voor Lights On Afterschool op26 oktober, wanneer het iconische Empire State Building in geel en blauw wordt verlicht om dit te vieren. Supporters van Afterschool werken ook samen met lokale functionarissen om lokale monumenten en gebouwen in het hele land te verlichten ter ondersteuning van naschoolse programma\’s.

De24e jaarlijkse Lights On Afterschool omvat evenementen op scholen, 4-Hs, Boys & Girls Clubs, YMCA\’s, parken, musea, buurthuizen, winkelcentra en andere plaatsen.

Het Amerikaanse reddingsplan voorzag in historische middelen om de toegang tot buitenschoolse programma\’s uit te breiden. In 2022 lanceerde het Amerikaanse Ministerie van Onderwijs het Engage Every Student Initiative, een gedurfde, historische oproep aan schooldistricten, steden en staten om fondsen van het American Rescue Plan, evenals staats- en lokale fondsen, te gebruiken om toegang tot buitenschoolse programma\’s van hoge kwaliteit voor elk kind te garanderen. De Afterschool Alliance is een van de vijf coordinerende partners in deze publiek-private samenwerking.

Ongeveer 24,7 miljoen kinderen in de V.S. die niet deelnemen aan een naschools programma zouden wel deelnemen als er een programma voor hen beschikbaar zou zijn, volgens een enquete onder bijna 1.500 ouders in opdracht van de Afterschool Alliance en uitgevoerd door Edge Research in mei en juni van 2022. Dat is het hoogste aantal ooit gemeten. De onvervulde vraag naar naschoolse programma\’s is aanzienlijk hoger onder Latino en zwarte kinderen (respectievelijk 60% en 54%) dan onder kinderen in het algemeen (49%). De kosten zijn de belangrijkste belemmering om zich in te schrijven: 57% van de ouders noemt dit als reden om hun kind niet in te schrijven. Negentig procent van de ouders beoordeelt de kwaliteit van het programma dat hun kind volgt als uitstekend (51%) of zeer goed (39%).

Er is een grote hoeveelheid bewijsmateriaal dat verbeteringen aantoont in cijfers, aanwezigheid op school, gedrag en meer bij kinderen die deelnemen aan naschoolse programma\’s. Onderzoekers hebben ook ontdekt dat leerlingen die deelnemen aan naschoolse programma\’s beter presteren. Onderzoekers hebben ook ontdekt dat leerlingen die deelnemen aan naschoolse programma\’s meer betrokken zijn bij school en enthousiaster zijn over leren, en dat ze belangrijke werk- en levensvaardigheden ontwikkelen, zoals probleemoplossing, teamwerk en communicatie.

Capital One en Clear Channel Outdoor zijn dit jaar gulle sponsors van Lights On Afterschool .

De Afterschool Alliance is een non-profit organisatie voor bewustwording en belangenbehartiging die ervoor zorgt dat alle kinderen en jongeren toegang hebben tot kwalitatief goede naschoolse programma\’s. Meer informatie is beschikbaar op www.afterschoolalliance.org.


iCrowdNewswire