header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


NAV to Business Central-upgrades tegen vaste kosten nu beschikbaar bij NAVtoBC

Sep 14, 2023 1:15 PM ET

NavToBC_Option3_Main_image

NAVtoBC, een technologiepartner die zich volledig toelegt op het leveren van upgrades van Microsoft Dynamics NAV naar de volledig cloudgebaseerde Business Central tegen een vaste prijs, kondigt vandaag de lancering van hun nieuwe website en online offertesysteem aan.

NAVtoBC is opgericht door specialisten uit de branche met als doel een belangrijk gat in de Microsoft Dynamics ERP-markt te vullen. NAVtoBC vervangt kostbare herimplementatieprojecten door complete, full-service upgrades die een migratie van de gehele NAV-database omvatten.

“De realiteit is dat veel NAV-gebruikers gewoon hun huidige systemen en processen naar de cloud willen verplaatsen”, zegt Mike Kristensen, medeoprichter van NAVtoBC. “Mensen willen profiteren van de voordelen van het moderne BC cloud platform, maar zijn bang voor de tijd, kosten en algemene verstoring die ze zullen ondervinden als ze een herimplementatie ondergaan. Dit vertraagt digitale transformatie en houdt bedrijven tegen. Microsoft is vooruit gegaan met de cloud-first aanpak en de achterblijvers zullen het moeilijk krijgen om concurrerend te blijven. We weten dat Business Central voor de meeste mensen de beste keuze is voor NAV, en we weten dat we ze daar sneller en eenvoudiger kunnen krijgen dan ze te dwingen een complete herimplementatie te ondergaan. Met de NAVtoBC upgradeservices hoeven er minder cruciale beslissingen te worden genomen, wat leidt tot een snellere doorlooptijd en minder verstoring van het bedrijf. Het is heel eenvoudig.”

Hoewel herimplementaties de huidige keuze zijn van de meeste partners, kunnen de voordelen van de cloud moeilijk voorstelbaar zijn voor eindgebruikers wanneer hun bedrijf geconfronteerd wordt met een kostbaar en tijdrovend project dat honderden uren aan workshopping en herbeoordelingen van bedrijfsprocessen vereist. Koppel die complexiteit aan de huidige beperkte middelen in de markt en de schijnbare onwil van de meeste Partners om oude gegevens te migreren naar het nieuwe systeem, en de huidige NAV-klanten lopen een verhoogd risico, met mainstream ondersteuning die in januari 2023 afloopt voor de laatste NAV 2018-versie.

De overstap naar de cloud betekent toegang tot automatische updates, voortdurende ondersteuning door Microsoft, verbeterde beveiliging, beschikbaarheid van functies, toekomstige schaalbaarheid, mobiliteit van medewerkers en nog veel meer. Maar herimplementaties brengen ook beperkingen met zich mee, zoals het verlies van historische gegevens en de mogelijkheid voor bedrijven om een oplossing als Comos te gebruiken voor een goede YOY-vergelijkingsrapportage.

“Aan de oppervlakte lijkt een herimplementatie de juiste of enige keuze voor organisaties die NAV gebruiken”, zegt Jeremy Grant, medeoprichter en 32 jaar Microsoft channel industrieveteraan bij NAVtoBC. “En in sommige gevallen is dat ook zo, vooral wanneer het geimplementeerde NAV-systeem in grote lijnen faalt of niet goed functioneert voor het bedrijf. Maar toen we goed keken naar de meeste gevallen, realiseerden we ons dat er een eenvoudigere, snellere en betere manier was om dit te doen. We geloven echt dat een volledige migratie het beste pad is voor veel mensen die nog twijfelen om over te stappen naar de cloud. Bedrijven kunnen nu een ERP behouden die werkt voor hun organisatie, met al hun gegevens en geschiedenis, terwijl ze tegelijkertijd de veiligheid, toegankelijkheid, schaalbaarheid en lagere kosten en onderhoudsvoordelen van Business Central cloud krijgen. In het algemeen willen we deze industrie van dienst zijn en meer bedrijven laten overstappen op Business Central zonder de stress en moeite van een traditionele herimplementatie.”

NAVtoBC biedt een unieke oplossing voor de problemen van zowel partners als eindgebruikers door zich te richten op complete, full-service upgrades en niets meer.

Door alleen de migraties uit te voeren, werkt NAVtoBC zowel voor partners als eindgebruikers, met de mogelijkheid om white-label diensten te leveren aan de partners, die upgrades kunnen blijven verkopen zonder zich zorgen te maken over capaciteitsproblemen of het eten van hun winstgevendheid. Partners kunnen scherp geprijsde diensten aanbieden die hun klanten op de nieuwste cloud ERP-technologie houden, terwijl ze er zeker van zijn dat ze alle licenties, ondersteuning en servicecontracten behouden. Eindgebruikers krijgen AL hun aanpassingen, uitbreidingen van derden en historische gegevens en niemand krijgt een onverwachte rekening.

NAVtoBC heeft deze belofte consequent waargemaakt en klanten die al met succes gebruik hebben gemaakt van de diensten zijn enthousiast over de resultaten:

“Ons bedrijf heeft NAVtoBC ingeschakeld voor een grote upgrade van MS Navision (2009) naar Business Central (cloudgebaseerd). Hun team voerde de overgang snel en accuraat uit en besteedde aandacht aan alle unieke details die we vroegen. Ons bedrijf had verschillende aanpassingen en NAVtoBC was op punt met het implementeren van elk van hen. Ze hebben niet alleen onze upgrade uitgevoerd, maar ook de ondersteuning na de implementatie. Elke nuance, verandering of toevoeging werd tijdig en met precisie aangepakt. Vijf sterren!” zegt Monica Trout, Controller bij Intech Services, Inc.

Het beste van alles is dat het offerteproces van NAVtoBC met een vaste prijs gemakkelijk online toegankelijk is en minder dan 20 minuten in beslag neemt, met een gepersonaliseerde offerte binnen een paar dagen of minder.

Bezoek www.navtobc.com voor meer informatie over hoe NAVtoBC een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop tienduizenden bedrijven die nog steeds met NAV werken, kunnen overstappen op de moderne opvolger ervan, Business Central, en kunnen profiteren van de voordelen van de cloud .

Over NAVtoBC

NAVtoBC is volledig toegewijd aan het leveren van de snelste, meest budgetvriendelijke full-service upgrades van Dynamics NAV (voorheen Navision) naar Microsofts cloud ERP-opvolger, Dynamics 365 Business Central, tegen een vast tarief. Als een verenigde kracht van hoogopgeleide Microsoft-gecertificeerde professionals, bekwame ingenieurs en doorgewinterde functionele consultants, werken we vanuit een onwrikbare toewijding om de overgang naar de cloud te vergemakkelijken zonder verrassingen of compromissen.

Met 225 jaar gezamenlijke ervaring in de Microsoft ERP-industrie, identificeerde het NAVtoBC-team een veelvoorkomende uitdaging: de overstap van on-premise NAV naar de cloud-gebaseerde, aanpasbare Business Central was meestal te verstorend, kostbaar en riskant. Het overgangsproces werpt vaak een horde ingewikkelde herinrichtingen, uitputtende tijdlijnen, rigide gegevenskeuzes en hoge ontwikkelingskosten op – een beproeving die veel bedrijven geneigd zijn uit te stellen of te overweldigend vinden om te ondernemen.

Dus, wij hebben het opgelost.

Bezoek www.navtobc.com voor meer informatie over hoe snel, eenvoudig en betaalbaar uw cloud-upgrade kan zijn.


iCrowdNewswire