header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SADIS & GOLDBERG ADVIES POINT PICKUP TECHNOLOGIES, INC. BIJ DE FUSIE MET PICKUP NOW, INC.

Sep 14, 2023 6:49 PM ET

Sadis & Goldberg LLP, onder leiding van partners Jonathan Bernstein en Robert Cromwell, vertegenwoordigde Point Pickup Technologies Inc. (“Point Pickup Technologies”).Point Pickup“), een portefeuillebedrijf van BBH Capital Partners (“BBH“), in haar fusie met Pickup Now, Inc. (“Pickup Now“). Sadis verzorgde tegelijkertijd een pre-closing reorganisatie en een aanbod van secured convertible promissory notes voor Point Pickup.

Het Sadis deal team bestond uit Mr. Bernstein en Mr. Cromwell, Paul J. Marino (Partner, Hoofd Corporate M&A), Seth Lebowitz (Partner, Tax), en Samantha Romano (Associate).

“We waren verheugd Point Pickup te kunnen bijstaan bij de onderhandelingen en het gelijktijdig afhandelen van alle transacties en kijken ernaar uit Point Pickup te ondersteunen na de fusie”, zegt Mr. Bernstein.

“Ons transactieteam, onder leiding van Jonathan Bernstein en Robert Cromwell, behandelde op kunstige wijze een verscheidenheid aan veelzijdige kwesties in verband met een fusietransactie. Ze harmoniseerden ook alle externe eisen die je verwacht als je te maken hebt met complexe kwesties en geavanceerde clienten zoals Don Hardie en Jin Kim van BBH,” zei de heer Marino; “Ik kon niet meer tevreden zijn over het resultaat voor onze client en de inspanningen van het hele Sadis-team.”

“De fusie van de twee bedrijven plaatst onze gecombineerde organisatie in de voorhoede van de toekomst van last mile delivery en biedt een uitgebreide oplossing voor klanten in vele verticals,” zei Dauvin Peterson, President en Chief Analytics Officer bij Point Pickup. De heer Peterson voegde daaraan toe: “Het team van Sadis heeft beide bedrijven de mogelijkheid gegeven om toe te werken naar de afronding van een complexe transactie, normaal te blijven werken en de integratiestrategie te plannen.”

Point Pickup is een toonaangevende, bedrijfsgerichte dienstverlener voor bezorging op dezelfde dag voor topwinkeliers in het hele land, met integratie van de specialiteit van Pickup Now in het vereenvoudigen van de bezorglogistiek, vooral voor grotere winkelartikelen.

BBH Capital Partners, een private equity-strategie van Brown Brothers Harriman & Co, biedt vriendelijke kapitaaloplossingen voor groeigerichte bedrijven in het middensegment van de markt. BBHCP heeft de flexibiliteit om op te treden als een investeerder met of zonder zeggenschap en om investeringen te structureren als een combinatie van aandelen en achtergestelde schuldbewijzen, al naar gelang de behoefte. BBHCP\’s kapitaal wordt gebruikt ter ondersteuning van een verscheidenheid aan transacties, waaronder management buy-outs of leveraged buy-outs, groeifinancieringen, herkapitalisaties, buy-and-build strategieen en overnames.

Sadis & Goldberg heeft een gevarieerde, zakelijk georienteerde praktijk gericht op ondernemingsrecht, fusies & overnames, beleggingsfondsen, procesvoering, vastgoed, regelgeving, belastingen en ERISA. Door gebruik te maken van de ervaring en diepgang van onze advocaten op deze verschillende gebieden, kunnen we de sectorspecifieke kennis van elke advocaat benutten om onze clienten te helpen succesvol te zijn. Deze gezamenlijke aanpak zorgt voor een collectief inzicht dat bijdraagt aan verstandige, efficiente oplossingen en stelt ons in staat om aandachtig te blijven voor de kosten- en tijdsgevoeligheden die hierbij betrokken kunnen zijn.


iCrowdNewswire