header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


TuneFab Spotify Music Converter V3.1.19 ondersteunt nu ook het streamen en downloaden van videopodcasts

Sep 14, 2023 1:30 PM ET

“De krachtige muziekconverter voor Spotify, TuneFab Spotify Music Converter, heeft nu V3.1.19 uitgebracht met toegevoegde video podcasts streaming en download functie. Meer nieuwe updates in deze versie zullen je een veel betere ervaring geven bij het downloaden van Spotify inhoud.”

De krachtige TuneFab Spotify Music Converter, ontwikkeld door de meest professionele streaming muziek downloaders provider, TuneFab, heeft een grote update gebracht in zijn nieuwste 3.1.19 versie. Oorspronkelijk ondersteunde de software het downloaden van videopodcasts helemaal niet. Nu is deze functie ook toegevoegd, waardoor je bijna alle streaming media van Spotify zonder beperkingen kunt downloaden.

Afgezien van deze functie brengt TuneFab Spotify Music Converter ook andere nuttige updates die leiden tot een efficientere muziekdownloadervaring en -beheer, waaronder de volgende punten:

  • Tot 35X snellere snelheid: De nieuwste TuneFab Spotify Music Converter V3.1.19 heeft de conversieprestaties sterk verbeterd, waardoor de conversiesnelheid van de originele 5X tot minstens 35X sneller is, zodat je meer liedjes in batch kunt downloaden, maar met een veel hogere snelheid.
  • Voegt meer verliesvrije formaten toe om te selecteren: Een andere nieuwe update in deze nieuwe versie zou een kwaliteitsverbetering moeten zijn, door twee extra verliesvrije audioformaten toe te voegen, namelijk AIFF en ALAC, die je kunt selecteren. Deze formaten comprimeren de geluidskwaliteit niet en behouden de verliesvrije kwaliteit van Spotify voor de downloads, zodat je offline de beste afspeelervaring hebt.
  • Bestandsnamen kunnen vrij worden bewerkt: Met TuneFab Spotify Music Converter V3.1.19 kun je nu ook de namen van de uitvoerbestanden vrij bewerken door tags te selecteren die je nodig hebt voor een beter muziekbeheer offline.
  • Slaat Spotify downloads automatisch op in exacte mappen: Om je tijd te besparen bij het beheren van de offline Spotify downloads, voegt de software ook de classificatiefunctie toe, die mappen kan aanmaken op basis van de tags die je selecteert en automatisch de gedownloade nummers daarin opslaat, zonder dat je het een voor een hoeft te doen.
  • Biedt cache wissen voor een betere beveiliging: De nieuwste TuneFab Spotify Music Converter V3.1.19 voegt ook een cache-opruimfunctie toe, zodat de software altijd probleemloos Spotify-nummers voor je kan downloaden.

De nieuwe update van TuneFab Spotify Music Converter V3.1.19 onthult ook de missie en kracht van TuneFab – het merk doet altijd zijn best om de streaming media download efficientie, kwaliteit en ook veiligheid te verbeteren, om je de beste offline afspeelervaring te bieden, vooral in deze moderne tijd waarin we steeds meer vertrouwen op online media streaming. Tot nu toe kan TuneFab het hoogste succespercentage bij de conversie garanderen en biedt het ook de hoogste snelheid om muziekdownloads in lossless kwaliteit voor je te verwerken.

De nieuwe update van TuneFab Spotify Music Converter verandert niets aan de ondersteuning voor de huidige computersystemen en voegt geen extra abonnementskosten toe. Je kunt de installatievereisten hieronder bekijken:

  • Windows Besturingssysteem: Windows 7 of later op 64bit vereist.
  • Mac Besturingssysteem: Mac OS X 10.11 of hoger
  • Processor: 1GHz Intel/AMD-processor of hoger
  • Resolutie: 1024×768 beeldscherm of hoger
  • RAM: 512 MB RAM of meer

Voor de abonnementskosten geniet je van dezelfde prijzen als voorheen, maar met bijgewerkte functies en de beste ervaring. Het kost je nog steeds slechts USD14,95/maand om toegang te krijgen tot alle functies van de software en te genieten van het gemak en de efficientie waarmee je Spotify-afspeellijsten kunt downloaden.

Over TuneFab

TuneFab heeft alle uitstekende muziekdownloaders verzameld, zodat je streaming muziek in lossless kwaliteit kunt downloaden om er offline van te genieten met de beste ervaring. In de toekomst zal TuneFab de prestaties van de software blijven verbeteren om je meer gebruiksvriendelijke diensten te bieden. Als je meer details wilt lezen, kijk dan op deze website: http://www.tunefab.com/.

Officiele website: https://www.tunefab.com/
E-mail contact: [email protected]
Facebook-pagina: https://www.facebook.com/TuneFab/
Twitter: https://twitter.com/tune_fab


iCrowdNewswire