header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verde Impact lanceert ESG-bouwstenen en kondigt adviesraad aan

Sep 14, 2023 6:41 PM ET

Los Angeles, CA (12 september 2023): Innovatie en samenwerking in alle sectoren zijn essentieel voor het oplossen van enkele van de meest urgente milieu- en sociale uitdagingen. Nieuwe regelgevende openbaarmakingsregimes in combinatie met een verscherpt toezicht van investeerders en andere belanghebbenden op klimaatrisico\’s, mensenrechten en talloze factoren op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur (ESG) hebben geleid tot een nieuwe focus op bedrijfsstrategie en transparantie.

“Gezien de veranderende wereldwijde regelgeving op het gebied van duurzaamheid en ESG bekijken bedrijven hun governance, rapportage en compliance door een nieuwe bril. C-suites en directies bereiden zich voor op het nieuwe paradigma,” zegt Kristyn Noeth, oprichter & en voorzitter van Verde Impact.

Een doelgericht bestuur dat ESG-beheerverantwoordelijkheden in kaart brengt en duidelijk maakt hoe het bestuur toezicht houdt op ESG-kwesties, positioneert een bedrijf het best om risico\’s te beheren als een verantwoordelijke onderneming. Het ESG Building Blocks-platform is een hulpmiddel voor bedrijven om best practices op het gebied van ESG-governance te ontwikkelen. Het omvat getrapte modules van ESG Corporate Governance, inclusief beleid en verklaringen, en ESG Board Governance, inclusief een stappenplan voor de raad van bestuur en op elkaar afgestemde commissiecharters.

In het kader van haar missie om verandering te stimuleren, is Verde Impact ook verheugd om haar inaugurele adviesraad aan te kondigen. De adviseurs zijn Dr. Margo Diamond, VP, People, Galvanize Climate Solutions; Rick Dzavik, CEO & COO; Chris Galloway, bestuurslid & Management Consultant; Katie McCormick Lelyveld, oprichter & CEO, KML Strategic Advisors; en Trey Sadiq, General Counsel & Corporate Secretary, Gauntlet.

De leden van de adviesraad zijn dynamische en ervaren leiders in hun vakgebied en brengen expertise mee op het gebied van financien, recht, bedrijfsstrategie, internationale betrekkingen en talentontwikkeling. Ze zijn allemaal inspirerende voorvechters van maatschappelijke vooruitgang, die belangrijke inspanningen op de werkplek, in de gemeenschap en in dienst van liefdadigheidsorganisaties hebben bedacht en geleid.

Over Verde Impact

Verde Impact is een doelgericht advies- en consultancybureau dat samenwerkt met bedrijfs- en filantropische partners om zinvolle veranderingen teweeg te brengen in het bevorderen van ESG, duurzaamheid en sociale impact in de richting van een rechtvaardigere en leefbaardere toekomst. De strategische en multidisciplinaire aanpak van het bureau wortelde in de begindagen van de klimaatcrisis en de duurzaamheidsbeweging met het werk van de oprichter aan COP3 en het Kyoto-protocol en is geinformeerd door tientallen jaren van capaciteitsopbouw en betrokkenheid van belanghebbenden om baanbrekende oplossingen te ontwikkelen voor enkele van onze meest blijvende wereldwijde uitdagingen.

Ga voor meer informatie naar www.verdeimpact.com.


iCrowdNewswire