header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Composietenmarkt overschrijdt USD 216,09 miljard in 2030 door toenemende vraag in lucht- en ruimtevaart en defensie in combinatie met vooruitgang in productietechnologieen

Sep 15, 2023 1:59 PM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider zal de composietenmarkt zich waarschijnlijk verder ontwikkelen en uitbreiden met de opkomst van nieuwe technologieen en duurzaamheidsinitiatieven, wat unieke kansen biedt voor innovatie en groei.

Ontvang een voorbeeldrapport van de composietenmarkt @ https://www.snsinsider.com/sample-request/1999

Volgens het rapport van SNS Insider zal de composietenmarkt, die in 2022 een waarde had van 116,75 miljard dollar, in 2030 een waarde hebben bereikt van 216,09 miljard dollar, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8% gedurende de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

De belangrijkste bedrijfsprofielen in de composietenmarktstudie zijn:

  • Solvay
  • Hexion
  • Toray Industries Inc.
  • Jushi Group Co, Ltd
  • Hexcel Corporation
  • Owens Corning
  • Teijin Limited
  • PPG Industries, Inc.
  • SGL Koolstof
  • Mitsubishi Chemicals Corporation
  • Huntsman International LLC

Reikwijdte van het marktrapport

Composieten zijn materialen die worden gevormd door twee of meer verschillende componenten met verschillende eigenschappen te combineren tot een nieuw materiaal met verbeterde eigenschappen. Deze componenten kunnen van verschillende types zijn, zoals vezels, deeltjes of matrices, en ze worden strategisch gecombineerd om hun individuele sterke punten te benutten en hun zwakke punten te minimaliseren. Composieten worden op grote schaal gebruikt in verschillende industrieen vanwege hun vermogen om unieke combinaties van eigenschappen te bieden, waardoor ze een essentieel onderdeel vormen van moderne engineering en productie.

Marktanalyse

De wereldwijde composietenmarkt blijft een robuuste groei doormaken, gedreven door verschillende sleutelfactoren die bepalend zijn geweest voor de expansie en dat ook in de nabije toekomst zullen blijven doen. De lucht- en ruimtevaart- en defensie-industrie hebben composietmaterialen al in een vroeg stadium toegepast vanwege hun lichtgewicht en sterke eigenschappen. Composieten worden op grote schaal gebruikt in vliegtuigen, raketten en militaire voertuigen. Naarmate deze sectoren blijven groeien, neemt ook de vraag naar geavanceerde composieten toe. De duurzame energiesector, met name windenergie, leunt zwaar op composieten voor de constructie van lichtgewicht, duurzame windturbinebladen. Nu de wereld overgaat op schonere energiebronnen, neemt de vraag naar windturbines en andere duurzame energie-infrastructuur toe. Composieten worden op grote schaal gebruikt bij de productie van sportartikelen zoals tennisrackets, golfclubs en fietsen, waar hun lichtgewicht en sterke eigenschappen de prestaties verbeteren. Naarmate de sport- en vrijetijdsmarkt blijft groeien, neemt ook de vraag naar composieten in deze toepassingen toe.

Heeft u vragen over dit onderzoek? Stel uw vraag @ https://www.snsinsider.com/enquiry/1999

De Composieten Marktsegmenten en Subsegmenten zijn hieronder weergegeven:

Naar type vezel

  • Glasvezel Composieten
  • Koolstofvezel composieten
  • Natuurlijke vezelcomposieten
  • Andere vezelcomposieten

Op Type Hars

  • Thermoset composieten
  • Thermoplastische composieten

Naar eindgebruik

  • Lucht- en ruimtevaart & defensie
  • Windenergie
  • Automotive & Vervoer
  • Bouw & Infrastructuur
  • Scheepvaart
  • Pijp & Tank
  • Elektrisch & Elektronica
  • Anderen

Per fabricageproces

  • Lay-up
  • Draad opwinden
  • Spuitgieten
  • Pultrusie
  • Persen
  • RTM
  • Overige

Invloed van recessie

De impact van een recessie op de composietenmarkt kan aanzienlijk zijn en leiden tot een verminderde vraag, verstoringen in de toeleveringsketen en druk op de kosten. De recessie kan echter ook innovatie stimuleren en gedeeltelijk worden gecompenseerd door stimuleringsmaatregelen van de overheid. Bedrijven die actief zijn in de composietenindustrie moeten zich aanpassen en veerkrachtig zijn om de uitdagingen van economische recessies het hoofd te bieden.

Invloed van de oorlog tussen Rusland en Oekraine

De oorlog tussen Rusland en Oekraine heeft geleid tot onzekerheden en uitdagingen voor de composietenmarkt, voornamelijk als gevolg van verstoringen in de toeleveringsketen en veranderingen in het geopolitieke landschap. Bedrijven die actief zijn in deze industrie zullen zich moeten aanpassen aan deze veranderende omstandigheden, wat mogelijk leidt tot aanpassingen op de korte termijn en veranderingen in de markt op de lange termijn. Het in de gaten houden van geopolitieke ontwikkelingen en het diversifieren van toeleveringsketens zijn waarschijnlijk cruciale strategieen voor bedrijven in deze sector om deze uitdagingen met succes aan te gaan.

Regionale ontwikkeling

Noord-Amerika heeft een volwassen composietenmarkt, voornamelijk geleid door de Verenigde Staten en Canada. De luchtvaart- en auto-industrie in de regio zijn belangrijke afnemers van composieten vanwege hun lichtgewicht en sterke eigenschappen. De vraag naar composieten in de defensiesector is ook robuust, gedreven door de behoefte aan geavanceerde materialen in militaire toepassingen. Milieuduurzaamheid is een groeiende zorg, wat leidt tot een toenemende interesse in biogebaseerde en gerecyclede composieten. Europa is een prominente speler op de wereldmarkt, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk in de voorhoede. De regio Azie-Pacific kent een exponentiele groei van de markt, gedreven door snelle industrialisatie en verstedelijking in landen als China en India.

Belangrijkste resultaten van de Composieten Markt Studie

  • In het zich steeds verder ontwikkelende landschap van geavanceerde materialen hebben glasvezelcomposieten zich ontpopt als een dominante kracht, klaar om een revolutie teweeg te brengen in diverse industrieen. Dit veelzijdige segment is klaar om een centrale rol te spelen in de markt en biedt een groot aantal voordelen, varierend van uitzonderlijke sterkte-gewicht verhoudingen tot corrosiebestendigheid.
  • De auto- en transportsector heeft de afgelopen jaren opmerkelijke transformaties doorgemaakt, gedreven door het niet aflatende streven naar efficientie, prestaties en duurzaamheid. Composietmaterialen zijn strategisch geintegreerd in verschillende voertuigcomponenten, van crash-absorberende structuren tot lichtgewicht bepantsering voor militaire voertuigen, en bieden bescherming zonder afbreuk te doen aan het gewicht.

Recente ontwikkelingen in de composietenmarkt

  • Bufa, een toonaangevende speler in de Europese coatingindustrie, heeft een belangrijke stap gezet door de composietenactiviteiten van JKS over te nemen. Deze overname heeft de industrie in beroering gebracht en vragen en verwachtingen opgeroepen over de mogelijke impact op de Europese coatings sector.
  • Velocity Composites, een toonaangevende leverancier van geavanceerde composietmaterialen en engineeringdiensten, heeft een belangrijke stap gezet in haar wereldwijde expansie door de Amerikaanse markt te betreden via een baanbrekende deal van $ 100 miljoen met GKN Aerospace, een gerenommeerde fabrikant van luchtvaartmaterialen.

Koop PDF van Composieten Markt @ https://www.snsinsider.com/checkout/1999

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

  1. Inleiding
  2. Methodologie van het onderzoek
  3. Markt Dynamiek
  4. Impactanalyse

4.1 COVID-19 Impactanalyse

4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraine en Rusland

4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieen

  1. Waardeketenanalyse
  2. Porter\’s 5 krachten model
  3. PEST Analyse

8.Composieten marktsegment, naar vezeltype

9.Composieten Marktsegment, Naar Type Hars

10.Composieten Marktsegment, Naar Eindgebruiker

11.Composieten Marktsegment, Naar Productieproces

  1. Regionale analyse
  2. 13.Bedrijfsprofiel

14.Concurrerend Landschap

  1. 15. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is met haar authentieke consumenten- en marktinzichten wereldwijd toonaangevend op het gebied van data en analyse. Het vertrouwen van onze klanten en zakenpartners heeft altijd centraal gestaan in wie we zijn als bedrijf. Om het succes van onze klanten te ondersteunen, hebben onze hoogopgeleide ingenieurs, consultants en datawetenschappers consequent de grenzen van de industrie verlegd met innovatieve methodologieen en meettechnologieen.

We helpen onze klanten te anticiperen op industriele, economische en consumententrends om ontwrichtende veranderingen te stimuleren door wereldwijde ervaring te combineren met lokale informatie van experts van over de hele wereld. We brengen context aan in strategische en tactische gegevens door benaderingen te combineren die gebaseerd zijn op gegevenswetenschap en veldonderzoek, zodat we u kunnen helpen bij het aanpakken van uw meest dringende problemen en het signaleren van mogelijkheden.


iCrowdNewswire