header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor geothermische energie zal tegen 2030 USD 11,30 miljard bereiken als gevolg van de toenemende bezorgdheid over het milieu en ondersteunende overheidsinitiatieven

Sep 15, 2023 2:01 PM ET

Volgens het onderzoek van SNS Insider is de geothermische energiemarkt klaar voor aanhoudende groei vanwege zijn milieuvriendelijke karakter, betrouwbaarheid, overheidssteun, technologische vooruitgang en zijn rol in het aanpakken van zowel milieuproblemen als energiezekerheid.

Volgens het rapport van SNS Insider bereikte de geothermische energiemarkt in 2022 een waarde van 7,2 miljard USD en zal deze naar verwachting groeien tot 11,30 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,8% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

De belangrijkste spelers zijn:

– Baker Hughes Company
– Ormat Technologieen
– NIBE Groep
– Mitsubishi Heavy Industries
– SLB
– EthosEnergie
– Reykjavik Geothermie
– Turboden S.p.A.
– Calpine
– Toshiba Corporation
– Andere

Vraag een voorbeeldverslag aan van Wind Power Market Size 2023 @
https:// www.snsinsider.com/sample-request/2908

Marktbereik:

Geothermische energie is een duurzame en hernieuwbare energiebron die wordt gewonnen uit de natuurlijke warmte van de aarde die uit haar kern komt. Deze installaties zetten de geothermische vloeistoffen met een hoge temperatuur die diep in de aarde worden aangetroffen om in elektriciteit. Er zijn drie hoofdtypen geothermische energiecentrales: droge stoom, flashstoom en binaire cyclus. Elke methode onttrekt thermische energie aan de aarde en zet die om in elektrische energie. Geothermische energie heeft verschillende voordelen. Het wordt beschouwd als een schone en duurzame energiebron omdat het in vergelijking met fossiele brandstoffen minimale broeikasgasemissies produceert.

Marktanalyse:

De markt voor geothermische energie maakt een aanzienlijke groei door, gedreven door een combinatie van factoren die het een aantrekkelijke en duurzame bron van hernieuwbare energie maken. Wereldwijd voeren veel overheden beleid en stimuleringsmaatregelen in om de ontwikkeling van geothermische energieprojecten te bevorderen. Deze kunnen bestaan uit belastingkredieten, subsidies en gunstige regelgevingskaders die particuliere investeringen in geothermische infrastructuur stimuleren. Voortdurende vooruitgang in geothermische boortechnieken en technologie hebben het kosteneffectiever gemaakt om geothermische reservoirs aan te boren, waardoor de economische levensvatbaarheid van geothermische energieprojecten is toegenomen. Geothermische projecten leveren vaak economische voordelen op voor lokale gemeenschappen, zoals nieuwe banen en hogere belastinginkomsten. Bovendien kunnen ze een stabiele bron van inkomsten vormen voor landeigenaren via leaseovereenkomsten of royalty\’s.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Naar Technologie

– Droge Stoominstallaties
– Flash-stoomcentrales
– Binaire cyclus installaties
– Directe systemen
– Grondwarmtepompen
– Andere

Op temperatuur

– Hoge Temperatuur
– Middelmatige temperatuur
– Lage temperatuur

Per toepassing

– Huishoudelijk
– Industrieel
– Commercieel

Impact van recessie:

Hoewel recessies uitdagingen kunnen vormen voor de geothermische energiemarkt, kunnen ze ook kansen bieden voor groei en innovatie. Veel hangt af van het overheidsbeleid, het vertrouwen van investeerders en het algemene economische klimaat. Om de negatieve gevolgen te beperken, moeten overheden en belanghebbenden overwegen om de ontwikkeling van geothermische energie tijdens economische recessies te ondersteunen en te stimuleren als onderdeel van een bredere strategie voor duurzame energietransitie.

Ontvang gratis kwartaalupdates. Klik op de link voor meer informatie:
https:// www.snsinsider.com/enquiry/2908

Gevolgen van de oorlog tussen Rusland en Oekraine:

De oorlog tussen Rusland en Oekraine heeft een veelzijdige impact gehad op de geothermische energiemarkt. Het heeft bijgedragen aan een verschuivend energielandschap, met meer nadruk op energiezekerheid, beleidsveranderingen en meer samenwerking tussen landen. Deze veranderingen, in combinatie met de vooruitgang in geothermische technologie, zullen de groei van geothermische energie waarschijnlijk stimuleren als een schonere en veiligere energiebron in het post-conflict tijdperk.

Volledige rapportgegevens @ https://www.snsinsider.com/reports/geothermal-energy-market-2908

Belangrijkste regionale ontwikkelingen:

Noord-Amerika is een belangrijke speler op de markt voor geothermische energie, voornamelijk dankzij projecten in Californie, Nevada en Hawai. Overheidsprikkels en -beleid om hernieuwbare energie te stimuleren zullen de groei naar verwachting verder aanwakkeren. Daarnaast zijn nieuwe technologieen zoals verbeterde geothermische systemen (EGS) veelbelovend voor de uitbreiding van de markt. Azie-Pacific ontpopt zich als een belangrijke speler op de wereldmarkt. Het enorme geothermische potentieel, in combinatie met stimuleringsmaatregelen van de overheid, trekt investeringen aan van zowel binnenlandse als internationale bedrijven. De inzet van Indonesie om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen ondersteunt deze groei verder.
Belangrijkste resultaten van de studie naar de markt voor geothermische energie

– Flash-stoomcentrales domineren de markt omdat ze aan populariteit hebben gewonnen vanwege hun hoge energie-efficientie en betrouwbaarheid. De aantrekkingskracht van flash-stoomcentrales ligt in hun aanpasbaarheid aan verschillende geografische locaties. Ze zijn vooral effectief in gebieden met overvloedige geothermische bronnen, zoals regio\’s met actieve vulkanische activiteit.

– Het industriele segment leidt de markt omdat geothermische energie een betrouwbare en consistente warmtebron biedt, wat cruciaal is voor industrieen die een stabiele energievoorziening nodig hebben. Het elimineert de schommelingen die geassocieerd worden met andere hernieuwbare bronnen zoals wind en zon, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor industriele activiteiten.
Recente ontwikkelingen in de markt voor geothermische energie
– Masdar, het in Abu Dhabi gevestigde bedrijf voor hernieuwbare energie, heeft een belangrijke investering aangekondigd in de Indonesische geothermische energiesector door een partnerschap aan te gaan met het Indonesische geothermische energiebedrijf Pertamina Geothermal Energy (PGE). Deze samenwerking is een mijlpaal in de uitbreiding van de infrastructuur voor hernieuwbare energie in Zuidoost-Azie en toont Masdar\’s betrokkenheid bij de ontwikkeling van duurzame energie wereldwijd.

– Zorlu Energy, een prominente speler in de hernieuwbare energiesector, heeft een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van zijn groene energieportfolio met de aankondiging van een fusie met Alkan Geothermal Energy. Dit strategische partnerschap markeert een cruciaal moment in de wereldwijde overgang naar duurzame energieoplossingen.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten:

Hoofdstuk 1 Inleiding
Hoofdstuk 2 Onderzoeksmethodologie
Hoofdstuk 3 Marktdynamiek
Hoofdstuk 4 Impactanalyse
4.1 COVID-19 Impactanalyse
4.2 Impact van de oorlog tussen Oekraine en Rusland
4.3 Impact van aanhoudende recessie op grote economieen
Hoofdstuk 5 Waardeketenanalyse
Hoofdstuk 6 Porter\’s 5 Krachten Model
Hoofdstuk 7 Geothermische energie marktsegmentatie, per technologie
Hoofdstuk 8 Geothermische energie marktsegmentatie, naar temperatuur
Hoofdstuk 9 Geothermische energie marktsegmentatie, naar toepassing
Hoofdstuk 10 PEST Analyse
Hoofdstuk 11 Regionale analyse
Hoofdstuk 12 Bedrijfsprofiel
Hoofdstuk 13 Concurrentielandschap
Hoofdstuk 14 Gebruikscases en best practices
Hoofdstuk 15 Conclusie

Koop Single User PDF van Wind Power Market Report 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/2908

Over ons:
SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoeks- en adviesbureaus die de marktonderzoeksindustrie wereldwijd domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder enquetes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.


iCrowdNewswire