header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor netwerktelemetrie zal tegen 2030 een waarde bereiken van USD 3922,90 miljoen door de toenemende complexiteit van netwerken en de opkomst van datagestuurde besluitvorming

Sep 15, 2023 2:02 PM ET

Overzicht van de netwerk telemetrie markt:

Uit onderzoek van SNS Insider blijkt dat nu organisaties prioriteit blijven geven aan netwerkprestaties, -beveiliging en -efficientie, de markt voor netwerktelemetrie een cruciale technologische arena is die de toekomst van netwerkbeheer en -optimalisatie bepaalt.

Het rapport van SNS Insider geeft aan dat de markt voor netwerktelemetrie in 2022 werd gewaardeerd op 318,52 miljoen USD. Naar verwachting zal de marktwaarde in 2030 3922,90 miljoen USD bedragen, met een opmerkelijk samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 36,87% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2030.

Ontvang een gratis sample van Netwerk Telemetrie Marktrapport 2023 @ https://www.snsinsider.com/sample-request/2351

Belangrijke spelers in het rapport zijn:

– Arista Networks
– Mellanox Technologieen
– Pluribus Networks
– Barefoot Networks
– Cisco Systemen Inc
– Juniper Networks
– Palo Alto Networks
– Accenture
– Infosys
– Genpact
– Andere spelers

Omvang van het marktrapport

Netwerktelemetrie is het verzamelen en analyseren van gegevens van verschillende netwerkapparaten en infrastructuurcomponenten om inzicht te krijgen in het gedrag, de prestaties en de beveiliging van een computernetwerk. De gegevens die via telemetrie worden verzameld, worden in real-time verwerkt en geanalyseerd, waardoor netwerkbeheerders en technici een actueel beeld krijgen van de netwerkprestaties. Hierdoor kunnen afwijkingen of problemen die de beschikbaarheid van het netwerk of de gebruikerservaring kunnen beinvloeden sneller worden opgespoord. Telemetriegegevens kunnen waardevolle inzichten verschaffen in netwerkverkeerspatronen, applicatiegebruik en resourcegebruik.

Marktanalyse

In het dynamische landschap van moderne netwerken heeft de vraag naar efficiente, realtime en uitgebreide inzichten in netwerkprestaties en -verkeer de markt voor netwerktelemetrie doen ontstaan. In het snelle digitale landschap van vandaag kunnen vertragingen bij het identificeren en aanpakken van netwerkproblemen ernstige gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering. Het vermogen van netwerktelemetrie om realtime inzichten te verschaffen in netwerkprestaties, anomalieen en beveiligingsrisico\’s is een cruciale drijfveer voor de toepassing ervan. Organisaties kunnen problemen proactief detecteren en beperken, downtime minimaliseren en een naadloze gebruikerservaring garanderen. Nu cyberbedreigingen steeds geavanceerder en frequenter worden, is netwerkbeveiliging een topprioriteit geworden voor organisaties in verschillende sectoren. Netwerktelemetrie biedt real-time inzicht in netwerkverkeerspatronen en ongewoon gedrag, waardoor beveiligingsteams potentiele bedreigingen snel kunnen detecteren en erop kunnen reageren. Deze verbeterde beveiliging is een overtuigende factor die het gebruik van oplossingen voor netwerktelemetrie stimuleert.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Op basis van componenten:

– Service
– Oplossingen

Op basis van eindgebruik:

– Verticals
– Dienstverleners

Op basis van organisatiegrootte:

– Kleine Middelgrote Onderneming
– Grote onderneming

Impact van recessie

De impact van een recessie op de markt voor netwerktelemetrie is genuanceerd en wordt beinvloed door verschillende factoren, waaronder budgettaire beperkingen, verschuivende prioriteiten en technologische vooruitgang. Hoewel tegenslagen op korte termijn mogelijk zijn, blijft het groeipotentieel van de markt op lange termijn veelbelovend. Leveranciers en dienstverleners in deze sector moeten hun strategieen aanpassen aan de veranderende marktomstandigheden en de waarde en relevantie van hun aanbod aantonen, zelfs in moeilijke economische tijden.

Impact van de oorlog tussen Rusland en Oekraine

De oorlog tussen Rusland en Oekraine heeft een reeks uitdagingen en kansen met zich meegebracht voor de markt van netwerktelemetrie. Terwijl de verstoringen en onzekerheden in de toeleveringsketen aanhouden, heeft de nadruk op cyberbeveiliging, ondersteuning van werk op afstand en veerkracht van het netwerk op de lange termijn de innovatie en investeringen in deze sector gestimuleerd. Omdat de dynamiek van het conflict blijft evolueren, moeten bedrijven in de markt zich kunnen aanpassen en vooruitdenken om deze veranderingen met succes te kunnen doorstaan.

Belangrijke regionale ontwikkeling

Noord-Amerika, een technologisch centrum met een sterke nadruk op innovatie, heeft zich ontpopt als een toonaangevende speler op de markt voor netwerktelemetrie. De robuuste IT-sector van de regio, de aanwezigheid van grote technologiereuzen en de vroege invoering van geavanceerde technologieen hebben de vraag naar geavanceerde telemetrieoplossingen gestimuleerd. Europa, met zijn diverse industriele landschap, heeft ook een aanzienlijke groei in de markt laten zien. Industrieen zoals de verwerkende industrie, de auto-industrie en de lucht- en ruimtevaart hebben het belang ingezien van real-time netwerkzichtbaarheid om naadloze operaties en productie te garanderen. In de regio Azie-Pacific maakt de markt een snelle groei door als gevolg van de toenemende digitale transformatie-inspanningen van opkomende economieen.

Informeer naar het rapport @ https://www.snsinsider.com/enquiry/2351

Belangrijkste resultaten van de marktstudie Netwerktelemetrie

– Service providers, waaronder telecommunicatiebedrijven en internet service providers, spelen een cruciale rol in het leveren van naadloze connectiviteit aan een wereldwijd gebruikersbestand. Aangezien de vraag naar snel en betrouwbaar internet blijft stijgen, is het dienstverlenerssegment gepositioneerd om het volledige potentieel van netwerktelemetrie te benutten.
– Grote ondernemingen met uitgestrekte netwerken en complexe IT-infrastructuren zullen ook aanzienlijk profiteren van netwerktelemetrie. Zij vertrouwen op naadloze netwerkoperaties om hun interne processen, klantinteracties en algemene bedrijfscontinuiteit te ondersteunen.

Recente ontwikkelingen in de markt voor netwerktelemetrie

– NETSCOUT, een baanbrekende leider in cyberbeveiligingsoplossingen, heeft een baanbrekende stap voorwaarts gezet met de introductie van hun nieuwste innovatie: Mobiele beveiliging voor 4G/5G netwerken. Deze baanbrekende oplossing is een belangrijke stap voorwaarts op het gebied van netwerkbeveiliging en richt zich op de uitdagingen die ontstaan door de snelle verspreiding van 4G en 5G-technologieen.
– In een baanbrekende samenwerking hebben Game Creek en Providius, marktleiders in de industrie, hun krachten gebundeld om een nieuw tijdperk van efficientie en inzicht te brengen in live productie. Game Creek, bekend om zijn state-of-the-art mobiele productie-eenheden, heeft het innovatieve platform van Providius omarmd om IP-netwerken binnen hun Outside Broadcast (OB) eenheden te monitoren en analyseren. Dit belooft de manier waarop live evenementen worden geproduceerd en uitgezonden een nieuwe vorm te geven.

Inhoudsopgave – Belangrijkste punten

1. Introductie
2. Methodologie van het onderzoek
3. Marktdynamiek
4. Impactanalyse
4.1. COVID-19 impactanalyse
4.2. Gevolgen van de oorlog tussen Oekraine en Rusland
4.3. Impact van aanhoudende recessie op grote economieen
5. Waardeketenanalyse
6. Porter\’s 5 Krachten Model
7. PEST-analyse
8. Netwerk telemetrie marktsegmentatie, naar componenten
9. Netwerktelemetrie marktsegmentatie, naar eindgebruik
10. Netwerktelemetrie marktsegmentatie, naar organisatiegrootte
11. Regionale analyse
12. Bedrijfsprofielen
13. Concurrentielandschap
14. Conclusie

Over ons:

SNS Insider is een van de toonaangevende marktonderzoek- en adviesbureaus die wereldwijd de marktonderzoekindustrie domineert. Het doel van ons bedrijf is om klanten de kennis te geven die ze nodig hebben om te kunnen functioneren in veranderende omstandigheden. Om u te voorzien van actuele, nauwkeurige marktgegevens, consumenteninzichten en meningen zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen, maken we gebruik van een verscheidenheid aan technieken, waaronder enquetes, videogesprekken en focusgroepen over de hele wereld.

Koop Volledige PDF van Netwerk Telemetrie Marktrapport 2023 @ https://www.snsinsider.com/checkout/2351

Lees meer ICT gerelateerde rapporten


iCrowdNewswire