header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vyapi benoemt Legal Managed Services-pionier Robert Unterberger om de contractondersteuning in de VS uit te breiden

Sep 20, 2023 11:15 AM ET

Vyapi, een wereldwijde juridische dienstverlener die betaalbare en op maat gemaakte contractoplossingen biedt voor kleine en middelgrote bedrijven, kondigde vandaag aan dat Robert Unterberger, een ervaren Amerikaanse advocaat en pionier op het gebied van juridische managed services, zich bij het bedrijf heeft aangesloten als Vice President – Solutions. Unterberger werkt vanuit Vyapi\’s kantoor in New York en zal zich richten op de ontwikkeling en levering van Vyapi\’s contractdiensten in de VS.

Unterberger heeft meer dan 20 jaar ervaring met legal managed services, meest recent in leidinggevende functies bij Tata Consultancy Services en Wipro Technologies, een van de grootste adviesbureaus ter wereld, waar hij verantwoordelijk was voor het aansturen van de strategie, het uitvoeren van opdrachten en het laten groeien van de omzet. Hij heeft innovatieve contractoplossingen ontworpen en geimplementeerd in een groot aantal sectoren, waaronder energie, financien, gezondheidszorg, hitech, verzekeringen, productie, professionele diensten, vastgoed, detailhandel en personeelszaken.

Vyapi\’s oprichter en directeur van &, Sumesh Sawhney, een door Chambers en Legal 500 gerangschikte advocaat uit het Verenigd Koninkrijk, verklaarde: “Bob is een echte pionier op het gebied van contractbeheer en een waardevolle aanvulling voor Vyapi om ons te helpen uitbreiden en onze ambitieuze groeiplannen te realiseren. Het is geweldig dat klanten kunnen profiteren van zijn expertise op het gebied van commerciele juridische diensten.”

“Ik ben erg enthousiast om bij Vyapi aan de slag te gaan”, legt Unterberger uit. “Ik heb het geluk gehad om op het snijvlak van contractbeheer te werken voor enkele van de grootste bedrijven ter wereld. Het doel van Vyapi is om diezelfde contractoplossingen toegankelijk te maken voor kleine en middelgrote bedrijven.”

Vyapi helpt bedrijven met overwerkte, onderbezette of anderszins ontoereikende middelen controle te krijgen over hun contracten met juridische expertise, procesverbetering, automatisering, analytics en AI, om transacties te versnellen, geschillen te voorkomen en door regelgeving te navigeren.

Unterbergers achtergrond in commerciele juridische ondersteuning is uitgebreid. Hij was adjunct-professor aan Delaware Law School en Temple University Beasley School of Law en gaf lezingen op conferenties gesponsord door ALM LegalWeek, West LegalEd Center, Center for Law Practice Technology, Georgetown Law School Conference on the Future of the Legal Profession, Stanford Center for Legal Informatics, George Washington Law School Indian Studies Initiative, Lorman Education Services, Perrin Conferences, Harris Martin Conferences, American Bar Association, Pennsylvania Bar Association, National Business Institute, National Court Reporters Association en het International Quality & Productivity Center.

Hij heeft bijgedragen aan media als American Lawyer, National Law Journal, NY Law Journal, LA-SF Daily Journal, Lawyers Weekly, Legal Intelligencer, Delaware Law Weeky, Law Firm Inc, Law Department Management, LexisOne, European Lawyer, Metropolitan Corporate Counsel, Entrepreneur en CBS News.

Unterbergers meest recente artikel, “Are India\’s Rules for Foreign Lawyers at a Tipping Point”, dat gedeeltelijk ingaat op de levering van uitbestede juridische diensten, werd gepubliceerd in Law.com\’s International Edition van mei 2023.

Over Vyapi: Vyapi is een wereldwijde juridische dienstverlener die kleine en middelgrote bedrijven ondersteunt die hun contracten efficient willen afhandelen. Vyapi heeft kantoren in New York, Londen en Bangalore. Ga voor meer informatie naar www.vyapi.com


iCrowdNewswire