header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3 redenen om deze zomer een telezorgverlener onder snelkiezen te houden

Sep 21, 2023 9:44 AM ET

Van lange wandelingen maken tot tijd doorbrengen op het strand, je hebt waarschijnlijk een overvolle agenda met zomeractiviteiten om naar uit te kijken. De zomer brengt ook een aantal veelvoorkomende gezondheidsproblemen met zich mee, zoals allergieen, insectenbeten, zonnebrand en kleine verwondingen door sport en spel.

Gelukkig zijn telegezondheidsdiensten ideaal voor een aantal veelvoorkomende problemen waarmee mensen in de zomer te maken krijgen. Dus als je van plan bent om een drukke zomer te hebben, zijn hier een paar redenen om deze zomer een telezorgverlener onder een sneltoets te houden.

1. Vind ondersteuning voor insectenbeten en allergieen

De zomer is de periode waarin de meeste mensen graag de natuur verkennen. Wandelen, kamperen, vissen, fietsen en zwemmen zijn activiteiten waarmee je het beste van het seizoen kunt ervaren.

Het nadeel van in de natuur zijn is dat het kan leiden tot insectenbeten en andere vormen van irritatie. In de natuur zijn kan ook allergieen en daardoor ongemak veroorzaken.

Voorkom insectenbeten door beschermende kleding te dragen, zoals lange broeken en mouwen, en insectenwerende middelen te gebruiken. Wat allergieen betreft: als je allergische reacties ervaart die leiden tot vermoeidheid, netelroos, jeuk, uitslag, niezen of een loopneus, bel dan je virtuele zorgverlener voor hulp. Als je een levensbedreigende allergische reactie krijgt, ga dan naar de eerste hulp of bel 911.

2. Krijg snel hulp bij kleine verwondingen en ziekten

Van waterskien tot duiken: de zomer is echt de tijd om lichamelijk actief en avontuurlijk te zijn. Maar zomeractiviteiten kunnen soms gepaard gaan met het risico op kleine verwondingen zoals verrekte spieren, kneuzingen, verstuikingen of snijwonden.

Als je een verwonding oploopt die ernstig genoeg is om medische hulp nodig te hebben, maar niet levensbedreigend is, neem dan contact op met je telezorgaanbieder voor advies over de verzorging ervan. U kunt informatie krijgen over wanneer het veilig is om uw activiteiten te hervatten en, indien nodig, medicijnen voorgeschreven krijgen.

3. Krijg snel medische hulp bij zonnebrand

Sporten in de zon, luieren bij het zwembad of zelfs tuinieren kan leiden tot pijnlijke zonnebrand. Hoewel je het beste langdurige blootstelling aan de zon kunt vermijden, is dit niet voor iedereen een realistische oplossing.

Om jezelf tegen zonnebrand te beschermen, gebruik je zonwerende kleding en hoeden en smeer je alle blootgestelde delen van je huid in met een breedspectrum zonnebrandcreme met SPF 30 of meer. Je hebt misschien meer zonnebrandcreme nodig dan je denkt en het is belangrijk om je opnieuw in te smeren!

Als je verbrandt, gebruik dan vrij verkrijgbare middelen zoals aloe vera gel of hydrocortison creme om de pijn en jeuk te verlichten. Neem in extreme gevallen van zonnebrand contact op met je telezorgverlener voor advies over hoe je het beste voor je huid kunt zorgen.

De conclusie

Er is niets mis met genieten deze zomer, maar het is een goed idee om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen en veilig te blijven bij allergieen, kleine verwondingen en zonnebrand.

Houd je telezorgverlener onder een sneltoets, zodat je snel en gemakkelijk medische hulp kunt krijgen wanneer je die nodig hebt, waar je ook bent.


iCrowdNewswire