header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Controle door derden

Sep 21, 2023 3:07 PM ET

LexisNexis Nexis Solutions presenteerde de QSA Graph Risk Classification, een nieuwe productfunctie die erop is gericht reputatierisico\’s voor zowel bedrijven als individuen te beperken door entiteiten en individuen te analyseren en in te delen in drie risiconiveaus: laag, gemiddeld en hoog. De nieuwe functie van het product werd gepresenteerd tijdens het ESG New Trends Forum, een evenement dat professionals, leiders en experts bijeenbracht om te debatteren over de belangrijkste wereldwijde trends op het gebied van ESG (Environmental, Social en Governance) in juni/2023, op het hoofdkantoor van Firjan in Rio de Janeiro.

Hoe risicoclassificatie werkt:

De risicoclassificatie is gebaseerd op een voorafgaande configuratie, waarbij verschillende bronnen van beperkende lijsten worden gecategoriseerd, waaronder RFB-registratiestatus, PEP\’s, Sanctielijsten (nationaal en internationaal), embargo\’s van Ibama en andere instanties, gegevens van het Transparantieportaal, de VN, enzovoort. Je kunt zelfs je eigen privelijsten uploaden (om te controleren op mogelijke belangenverstrengeling) en negatieve mediaberichten bekijken.

Als een bedrijf of derde partij op deze lijsten voorkomt, biedt de tool een gedetailleerde analyse, waarbij een dashboard wordt weergegeven met informatie zoals de openbare registratiestatus, beoordelingen, partners en hun respectieve situaties. Het is een complete analyse die in staat is om een uitgebreide scan van de externe partner uit te voeren. “U automatiseert het controleproces van derden, optimaliseert uw tijd en zorgt ervoor dat uw risicobeheerproces altijd up-to-date is,” zegt een LexisNexis-expert.

Over het belang van de Third Party Risk Management Service werd benadrukt dat het doel van de risicoclassificatiefunctionaliteit van QSA Grafico een preventieve, educatieve en continue verbeteringsactie is, die alle betrokken bedrijven helpt te evolueren naar het hoogste niveau van governance en beveiliging.

LexisNexis presenteerde de nieuwe functies tijdens het panel “ESG, due diligence en technologie”, een van de meest langverwachte momenten van het ESG New Trends Forum. LexisNexis Nexis Solutions was hoofdsponsor van het evenement en was aanwezig met zijn team van deskundigen.


iCrowdNewswire