header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Flint Cooper neemt de nationaal erkende leider Trent Miracle aan als partner om zijn praktijk in massaschadezaken te leiden

Sep 21, 2023 9:38 AM ET

EDWARDSVILLE, IL (19 SEPTEMBER, 2023) – Flint Cooper is verheugd te kunnen aankondigen dat Trent Miracle zich bij het kantoor heeft gevoegd. Miracle zal fungeren als managing member van de mass torts praktijk van het kantoor. Met meer dan 25 jaar ervaring in het behandelen van een breed scala aan massaslachtoffers, heeft Miracle duizenden mensen geholpen die schade hebben geleden door de nalatigheid van farmaceutische reuzen Johnson & Johnson, AbbVie, Bayer en Merck. Bij Flint Cooper zullen Miracle en zijn ervaren team van professionals procederen in massaslachtoffers en de strategische richting van de praktijk bepalen.

“We zijn verheugd om een doorgewinterde veteraan als Trent in ons team te verwelkomen. Hij is een ervaren procesadvocaat in high-profile zaken en zal onze mass torts praktijk naar een hoger niveau tillen,” aldus Ethan Flint, co-managing member van Flint Cooper.

In de loop van zijn carriere hebben Miracle en zijn team meer dan $ 2 miljard aan schikkingen bereikt voor clienten die gewond waren geraakt door gevaarlijke medicijnen en gebrekkige medische hulpmiddelen, waaronder opmerkelijke farmaceutische schikkingen met betrekking tot Bextra, Ephedra, Ortho Evra en Vioxx. Miracle\’s leiderschap, expertise en professionaliteit hebben ertoe geleid dat federale rechters hem hebben benoemd tot lid van de stuurgroepen van de aanklagers voor verschillende multidistrict litigations (MDL\’s) met betrekking tot Yaz, DePuy heupprothesen en Propecia. In het bijzonder werd hij benoemd tot co-lead counsel van plaintiGs in MDL\’s met betrekking tot Tepezza en testosteronvervangende therapieen.

“Het is een voorrecht om mijn netwerk en kennis te delen met Ethan en JeG,” zei Miracle. “Er is geen betere plek dan Flint Cooper om mensen die onrecht is aangedaan door grote bedrijven te blijven helpen met de persoonlijke aandacht die ze volledig verdienen.”

Miracle spreekt regelmatig op nationale juridische conferenties. Hij is de oprichter van de Asbestos Litigation Group van de American Association for Justice (AAJ), voormalig medevoorzitter van de Testosterone Therapy Litigation Group van de AAJ en voorzitter van het jaarlijkse Litigation Series Mass Torts Forum.

OVER FLINT COOPER

Flint Cooper (FlintCooper.com) is een vooraanstaand procesadvocatenkantoor dat een gevarieerde portefeuille van miljardenzaken beheert. Mede onder leiding van de oprichters Ethan Flint en JeG Cooper, beiden wereldberoemd vanwege hun successen in het procederen in asbestgerelateerde zaken en federale beschermingszaken op grond van het vijfde amendement, is Flint Cooper nationaal vertegenwoordigd en kan het overal een rechtszaak aanspannen en berechten. Met kantoren in Edwardsville, Illinois, Paducah, Kentucky en Dallas, Texas, behandelt Flint Cooper zaken op het gebied van catastrofaal persoonlijk letsel en productaansprakelijkheid, procedeert het in zaken over terminale ziekten en vertegenwoordigt het momenteel het grootste contingent eisers met claims tegen de federale overheid dan enig ander kantoor in het land.

CONTACT MEDIA
Fred Licon
Fred@flintcooper.com


iCrowdNewswire