header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fortune Media en Great Place to Work benoemen Thrive Senior Living tot Fortune Best Workplaces in Aging Services in 2023

Sep 21, 2023 9:58 AM ET

ATLANTA (20 september 2023) – Great Place to Work® en Fortune magazine hebben Thrive Senior Living opnieuw erkend als een van de 2023 Best Workplaces in Aging Services™. Dit is de derde keer dat Thrive Senior Living op deze prestigieuze lijst wordt geplaatst, dit jaar op de tweede plaats. Het verdienen van een plek betekent dat Thrive Senior Living een van de beste bedrijven is om voor te werken in het land.

De prijs voor Best Workplaces in Aging Services is gebaseerd op een analyse van de antwoorden op enquetes van meer dan 140.000 medewerkers van Great Place to Work-gecertificeerde™ bedrijven in de sector voor verouderingsdiensten. In die enquete gaf 86% van de medewerkers van Thrive Senior Living aan dat de organisatie een Great Place to Work is. Dit aantal is 57% hoger dan het gemiddelde Amerikaanse bedrijf.

“Wij zijn zeer trots op de erkenning van Thrive Senior Living als \’Great Place to Work\'”, aldus Jeramy Ragsdale, oprichter van Thrive. “Het creeren van een Great Place to Work is de katalysator voor het creeren van een Great Place to Live. Ons succes in het creeren van geliefde gemeenschappen is te danken aan onze teamleden en we zijn zo trots op hun harde werk.”

De lijst van Fortune Best Workplaces in Aging Services is zeer competitief. Great Place to Work, de wereldwijde autoriteit op het gebied van werkcultuur, selecteerde de lijst aan de hand van strenge analyses en vertrouwelijke feedback van medewerkers. Bedrijven kwamen alleen in aanmerking als zij een Great Place to Work-gecertificeerde organisatie zijn.

Great Place to Work is de enige bedrijfscultuurprijs in Amerika die winnaars selecteert op basis van hoe eerlijk medewerkers worden behandeld. Bedrijven worden beoordeeld op hoe goed zij een geweldige werkervaring creeren die ras, geslacht, leeftijd, handicap of enig ander aspect van wie werknemers zijn of wat hun rol is, overstijgt.

“We vinden het geweldig om samen te werken met een aantal van de beste organisaties in de ouderenzorg”, zegt Chris Magleby, Chief Strategy Officer bij HCP. “Deze bedrijven hebben hun toewijding aan hun medewerkers bewezen en hebben hard gewerkt aan het creeren van een inclusieve cultuur. Onze felicitaties gaan uit naar alle ontvangers van dit jaar.”

Over Thrive Senior Living

Thrive Senior Living ontwerpt, ontwikkelt en beheert innovatieve gemeenschappen in het hele land die zelfstandig wonen, begeleid wonen en geheugenzorg bieden. Thrive streeft ernaar om gemeenschappen voor oudere volwassenen te bouwen op een manier die levens verrijkt door middel van elke dimensie van gezondheid en welzijn, en daarmee deze ongelooflijk waardevolle leden van onze samenleving te verheffen en te eren. Thrive heeft haar hoofdkantoor in Atlanta, Georgia en is door Activated Insights al zes jaar op rij uitgeroepen tot “Great Place to Work”. Het bedrijf heeft momenteel gemeenschappen in Alabama, Georgia en New Jersey en blijft groeien in primaire en secundaire markten in de Verenigde Staten, waaronder Florida. Ga voor meer informatie naar thrivesl.com.

Over de Best Workplaces in Aging Services™

Great Place to Work selecteerde de Best Workplaces in Aging Services door het verzamelen en analyseren van vertrouwelijke enquetereacties van meer dan 140.000 medewerkers van door Great Place to Work gecertificeerde™ bedrijven in de sector voor verouderingsdiensten. De ranglijsten van bedrijven zijn gebaseerd op 60 vragen over de ervaringen van medewerkers binnen het Great Place to Work® Trust Index™-onderzoek. Great Place to Work bepaalt haar lijsten aan de hand van haar eigen For All-methodologie voor het evalueren en certificeren van duizenden organisaties in Amerika\’s grootste doorlopende jaarlijkse onderzoek naar het personeelsbestand, gebaseerd op meer dan 1 miljoen reacties op enquetes en gegevens van bedrijven die alleen al dit jaar meer dan 6,1 miljoen medewerkers vertegenwoordigen. Lees de volledige methodologie.

Begin hierom volgend jaar op deze lijst te komen .

Over Great Place toWork®

Great Place to Work® is de wereldwijde autoriteit op het gebied van organisatiecultuur. Sinds 1992 hebben zij wereldwijd meer dan 100 miljoen medewerkers ondervraagd en deze diepgaande inzichten gebruikt om te definieren wat een uitstekende werkomgeving maakt: vertrouwen. Hun platform voor medewerkersonderzoek biedt leiders de feedback, realtime rapportage en inzichten die zij nodig hebben om op gegevens gebaseerde beslissingen te nemen. Alles wat ze doen wordt gedreven door de missie om een betere wereld op te bouwen door elke organisatie te helpen een Great Place to Work For All™ te worden.

Meer informatie is te vinden op greatplacetowork.com en op LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram.

Over ActivatedInsights®

Activated Insights (een HCP-onderneming) is de divisie ouderenzorg van Great Place to Work en biedt onderzoeken aan naar medewerkers en bewoners in de ouderenzorg. Door de recente overname van Activated Insights en Pinnacle Quality Insight door HCP, biedt Activated Insights nu de grootste dataset in de postacute zorg, samen met training en reputatiemanagement. Met expertise in de ouderenzorg zet Activated Insights zich in om het ouder worden te veranderen door het leven van senioren, families, medewerkers en anderen in de ouderenzorg te beinvloeden door middel van onderzoek, gegevens en technologie.

Lees meer op activatedinsights.com en op LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram.


iCrowdNewswire