header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Qobrix revolutioneert de verkoop van onroerend goed met het verkopersportaal

Sep 21, 2023 3:10 PM ET

Dallas, Date – Qobrix, een toonaangevende leverancier van CRM-oplossingen voor de vastgoedsector, introduceert met trots de revolutionaire Seller Portal – een baanbrekende tool die speciaal is ontworpen voor vastgoedondernemers, makelaars en marktplaatsen. Dit baanbrekende platform herdefinieert het advertentieproces voor onroerend goed en biedt uitgebreide leadtracking en weergavegegevens, waarmee een nieuw tijdperk van efficientie en uitmuntendheid in de verkoop van onroerend goed wordt ingeluid.

Het Verkopersportaal biedt een exclusief platform waar gebruikers naadloos hun vastgoedadvertenties uploaden en tegelijkertijd toegang krijgen tot essentiele informatie over leads en bezichtigingen. Anthony Nathanael, CEO van Qobrix, benadrukt het transformerende potentieel van deze innovatie: “Ons Verkopersportaal stroomlijnt het proces van het aanbieden van onroerend goed, verbetert de nauwkeurigheid en geeft verkopers en verhuurders belangrijke inzichten in de interesse in hun onroerend goed.”

Met het Verkopersportaal wordt het beheer van advertenties een gestroomlijnde en probleemloze ervaring. Gebruikers kunnen moeiteloos aanbiedingen toevoegen, wijzigen en bijwerken, terwijl ze realtime inzicht hebben in de prestaties van hun woning. Het portaal houdt niet alleen de gegenereerde leads bij, maar houdt ook gegevens bij van bezichtigingen en eventuele biedingen.

Voor makelaars, marktplaatsen of vastgoedondernemers die het Verkopersportaal aanbieden, integreert het robuuste backendsysteem naadloos met het Qobrix CRM-systeem. Deze integratie maakt het mogelijk om moeiteloos alle objecten in de lijst te bekijken, inclusief gedetailleerde afbeeldingen, kenmerken, eigenschappen en plattegronden, zodat u een volledig inzicht krijgt in de unieke verkoopargumenten van elk object.

Bovendien kunnen objecten die via het CRM-systeem zijn opgenomen naadloos worden gepubliceerd op uw vastgoedwebsite met behulp van Qobrix Web Solutions. Leads die via de website worden gegenereerd, worden naadloos teruggeleid naar het Verkopersportaal en CRM-systeem, zodat geinteresseerden direct contact kunnen opnemen.

Het Qobrix Verkopersportaal belooft het verkooplandschap van onroerend goed opnieuw vorm te geven door een krachtige en geintegreerde oplossing te bieden voor vastgoedprofessionals.

Om de transformerende kracht te ervaren, kunnen vastgoedprofessionals vandaag nog een gratis demo aanvragen en ontdekken hoe het hun vastgoedactiviteiten kan verbeteren.

Over Qobrix

Qobrix is een toonaangevende CRM-leverancier voor de vastgoedsector die vastgoedprofessionals voorziet van geavanceerde tools om hun activiteiten te stroomlijnen, klantervaringen te verbeteren en groei te stimuleren. Met een focus op innovatie en klanttevredenheid blijft Qobrix de vastgoedsector revolutioneren met haar geavanceerde oplossingen.


iCrowdNewswire