header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


TITAN ASSET MANAGEMENT GESCHRAPT IN MULTI-MILJOEN DOLLAR TORTIOUS INTERFERENCE LAW SUIT DOOR ZIJN EIGEN ATTORNEYS JAMES WEBB EN MITRANI, RYNOR, ADAMSKY & TOLAND

Sep 21, 2023 9:56 AM ET

Miami, FL, 19 september 2023. Na een recente arbitrageconferentie voor de Edelachtbare Jerald Bagley (ret.), waarbij het ging om een geschil tussen J.B. Harris en Titan Asset Management, klaagde Harris, op aanbeveling van Titans eigen advocaat James Webb, Titan aan voor het kapen van een vertrouwelijke schikkingsovereenkomst ter waarde van meerdere miljoenen dollars met tabaksgiganten R.J. Reynolds Tobacco Co. en Philip Morris USA Inc, door Titan toe te voegen aan een bestaande rechtszaak tegen de advocaten van Titan, James Webb en zijn partners Mitrani, Rynor, Adamsky & Toland, wegens onrechtmatige daad ter waarde van 75 miljoen dollar.

De rechtszaak van Harris tegen de client van Webb, die Titan volledig verrast heeft, heeft voor opschudding gezorgd in de juridische gemeenschap van Zuid-Florida en daarbuiten. De zaak draait om een vertrouwelijke schikkingsovereenkomst van meerdere miljoenen dollars die Harris bereikte met tabaksgiganten R.J. Reynolds en Philip Morris namens tientallen nabestaanden van wie geliefden ziek werden en stierven door hun verslaving aan nicotine in sigaretten, voordat de overheid de sigarettenindustrie dwong waarschuwingsetiketten op de pakjes sigaretten te plaatsen.

Harris, die bekend staat om zijn vasthoudendheid en toewijding aan gerechtigheid, beweert dat Webb, zijn partners en nu Titan deze schikking op onrechtmatige wijze hebben verstoord door een ongefundeerde pandbrief naar de tabaksfabrikanten te sturen, waarmee ze in feite probeerden voedsel te stelen uit de monden van onschuldige weduwen en wezen door de verdeling van de schikkingsopbrengst onder de clienten van Harris te laten ontsporen.

Harris\’ vastberadenheid om dit door te zetten blijkt duidelijk uit de hoge inzet van de rechtszaak van 75 miljoen dollar die hij heeft aangespannen.

De rechtszaak benadrukt niet alleen de omvang van de potentiele schikking, maar werpt ook licht op de complexe dynamiek van juridische onderhandelingen waarbij veel op het spel staat. Harris heeft jaren van zijn professionele carriere gewijd aan het vertegenwoordigen van de families van overleden rokers in Florida. De vermeende inmenging van Webb, zijn partners en Titan heeft echter een wig gedreven in het proces, wat heeft geleid tot deze juridische strijd.

Ondanks de uitdagingen blijft Harris zich richten op de belangen van zijn clienten. Hij begrijpt hoe belangrijk het is om te vechten voor gerechtigheid en ervoor te zorgen dat degenen die getroffen zijn door de schadelijke gevolgen van roken niet alleen hun stem kunnen laten horen, maar ook compensatie ontvangen. Harris\’ ervaring en expertise in het behandelen van geruchtmakende zaken maken hem een geduchte tegenstander voor Webb, Mitrani Rynor en Titan.

Naarmate de rechtszaak vordert, kijkt de juridische gemeenschap reikhalzend uit naar de uitkomst, in het besef van de mogelijke implicaties die het kan hebben op toekomstige schikkingen met tabaksfabrikanten. Harris\’ toewijding aan het zoeken naar gerechtigheid herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om bedrijven verantwoordelijk te houden voor hun daden en ervoor te zorgen dat slachtoffers de schadevergoeding krijgen die ze verdienen.

Ondanks tegenslagen blijft J.B. Harris vastberaden en toegewijd vechten voor de rechten van zijn clienten en gerechtigheid nastreven tegen de machtige tabaksindustrie. De uitkomst van deze rechtszaak zal ongetwijfeld het landschap van de tabaksprocessen bepalen en een precedent scheppen voor toekomstige zaken.


iCrowdNewswire