header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Toevoeging van twee nieuwe partners zet Sterlington\’s expansie voort: Jennifer Czeisler en Edward W. Ciolko versterken als team de Complex Litigation Group

Sep 21, 2023 9:50 AM ET

NEW YORK; 20 september 2023 – Sterlington verwelkomt Jennifer Czeisler en Edward W. Ciolko als Partners en Co-Hoofden van de Complex Litigation Group.

Jennifer heeft geprocedeerd in een breed scala van zaken in verschillende industrieen in staats- en federale rechtbanken. Ze heeft uitgebreide ervaring in het procederen over consumentenproducten, consumentenbescherming en consumentendiensten, met een focus op reverse redlining, discriminerende en roofzuchtige leningen en illegale kredietrapportagepraktijken, gebrekkige producten, valse reclame, marketing en mislabeling, consumentenfraude en dataprivacy en cybersecurity, waaronder datalekken, ransomware-aanvallen en onrechtmatige verzameling en/of openbaarmaking van persoonlijke informatie, en anti-trustgeschillen. Voordat Jennifer bij Sterlington kwam, was ze partner bij Milberg.

Edward begon zijn carriere als advocaat-adviseur van een commissaris bij de Federal Trade Commission. Voordat hij bij Sterlington kwam, was hij partner bij Lynch Carpenter, waar hij naast FLSA, consumentenbescherming en ERISA werk, hielp bij het leiden van de COVID 19 College Tuition/School Fee Refund praktijk van het kantoor. Ed\’s expertise omvat een reeks complexe financiele en kredietzaken, waaronder ERISA-acties wegens schending van fiduciaire plicht “onvoorzichtige pensioenbeleggingen”, verzekeringen/herverzekeringen, kredietverlening, anti-trust, RESPA en cyberbeveiliging. Daarvoor was hij ook academisch onderzoeker en onderwijsassistent aan de Yale School of Management, creatief consultant en sportjournalist.

“Als procesadvocaten met een lange staat van dienst die individuen, bedrijven en overheidsinstellingen van alle groottes en industrieen hebben vertegenwoordigd, breidt de komst van dit team de ervaring die we onze clienten kunnen bieden in een breed scala van complexe proceskwesties verder uit,” zegt Christopher S. Harrison, Founding Partner en CEO van Sterlington. “Jennifer en Edward hebben een geschiedenis van leiderschap, teambuilding, en breedte en diepte van ervaring, en ik ben verheugd om hen te verwelkomen bij Sterlington.”

Jennifer behaalde haar J.D. cum laude aan de Universiteit van Miami. Ze behaalde een Master of Social Work aan de Hunter School of Social Work en een B.A. cum laude aan Hofstra University. Edward behaalde zijn J.D. aan Georgetown University Law Center, zijn MBA in Corporate Finance and Investments aan de Yale School of Management en zijn B.A. in Economie en Oude Middeleeuwse Geschiedenis aan Wesleyan University.

Over Sterlington PLLC
Sterlington PLLC is een internationaal virtueel advocatenkantoor met toonaangevende mogelijkheden op het gebied van geavanceerde procesvoering en transactioneel werk, en het uitbesteden van juridische werkzaamheden. Met diepgaande ervaring en gespecialiseerde vaardigheden in verschillende praktijken en industrieen, helpt ons team clienten over de hele wereld hun zakelijke doelen te bereiken. Bezoek ons op www.sterlingtonlaw.com.


iCrowdNewswire