header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Veiling zonder reserve van eersteklas wooncomplex in Buchanan, Georgia

Sep 21, 2023 9:28 AM ET

Buchanan, GA (12 september 2023)

We zijn verheugd de aanstaande no reserve veiling aan te kondigen van een gerenommeerd senior wooncomplex gelegen in het hart van Buchanan GA. De veiling, die deskundig wordt uitgevoerd door GA Global Partners en Auction Management Corporation, biedt een uitzonderlijke kans voor investeerders, ontwikkelaars en particulieren die op zoek zijn naar een eersteklas wooncomplex in een bloeiende gemeenschap.

Deze opmerkelijke seniorenfaciliteit is ideaal gelegen in het pittoreske stadje Buchanan, dat bekend staat om zijn serene omgeving en sterke gemeenschapszin. Met haar moderne voorzieningen, comfortabele accommodatie en toewijding aan het leveren van uitzonderlijke zorg is de faciliteit een geliefde thuis geworden voor haar bewoners.

De belangrijkste kenmerken van deze senioreninstelling zijn

  • Uitstekende locatie: De faciliteit ligt in het charmante stadje Buchanan GA en profiteert van de nabijheid van lokale voorzieningen, medische diensten en recreatiemogelijkheden.
  • Ultramoderne voorzieningen: De faciliteit beschikt over een reeks voorzieningen die zijn ontworpen om de kwaliteit van leven voor de bewoners te verbeteren, waaronder ruime gemeenschappelijke ruimten, aangelegde tuinen, fitness- en wellnessfaciliteiten, gemeenschappelijke eetruimten en nog veel meer.
  • Uitbreidingsmogelijkheden &: Het pand biedt ook potentieel voor uitbreiding en ontwikkeling, waardoor het een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid is voor degenen die op zoek zijn naar groei en verbetering van senior woondiensten in de regio.

De veiling zonder reserve die gepland staat voor donderdag5 oktober, georganiseerd door de toonaangevende teams van GA Global Partners en Auction Management Corporation, wordt een mijlpaal in de wereld van onroerend goed voor seniorenwoningen. Dankzij hun uitgebreide ervaring en expertise in het uitvoeren van succesvolle veilingen, zijn beide bedrijven toegewijd aan het garanderen van een naadloos en transparant proces voor alle betrokken partijen.

We zijn verheugd dat we deze uitzonderlijke woonvoorziening kunnen veilen, zegt Michael Presto, vicepresident bij GA global partners. “Deze veiling biedt investeerders en ontwikkelaars een unieke kans om een turnkey pand te verwerven met een enorm potentieel in een bloeiende gemeenschap.”

Geinteresseerde partijen worden aangemoedigd om deel te nemen aan deze gedenkwaardige gebeurtenis en te profiteren van de kans om eersteklas senior woning in Buchanan, Georgia te verwerven.

Ga voor meer informatie over de veiling met reservevoorraad, inclusief de details van het pand, veilingdata en registratie-informatie naar gagp.com en amcbid.com

Voor vragen aan de media kunt u contact opnemen met

Michael Presto @ GA Global Partners

818-203-7273 [email protected]

Over GA Global Partners: GA Global Partners is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van veilingliquidatie en activabeheer met een bewezen staat van dienst in het leveren van succesvolle resultaten in verschillende sectoren met een wereldwijd netwerk van kopers en verkopers GA Global Partners is toegewijd aan het leveren van innovatieve oplossingen voor het verkopen van activa en het realiseren van waarde

Over Auction Management Corporation: Auction Management Corporation is een toonaangevend veiling- en vastgoedbedrijf gespecialiseerd in de marketing en verkoop van commercieel industrieel en investment grade vastgoed met een toewijding aan integriteit en uitmuntendheid. Auction Management Corporation heeft met succes talloze veilingen uitgevoerd met optimale resultaten voor klanten.


iCrowdNewswire