header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Warren Kash Warren LLP kondigt nieuwe naam en nieuwe managing partner aan

Sep 21, 2023 9:52 AM ET

San Francisco, CA, 19 september 2023-Lead leading technology litigation boutique Warren Lex LLP kondigde vandaag een nieuwe naam aan, Warren Kash Warren LLP, en een nieuwe managing partner, Erika Warren. Het bedrijf is nu voor het grootste deel in handen van vrouwen, een zeldzaamheid in technologiegeschillen. “Deze veranderingen zullen het kantoor helpen om het krachtige team dat we ter tafel brengen beter te weerspiegelen,” legt Erika Warren uit.

Het partnerschap van het kantoor omvat ook Jen Kash, voormalig managing partner van Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan in San Francisco. Jen is in 2020 als partner toegetreden tot Warren Kash Warren en voegt haar meer dan twintig jaar praktijkervaring en opmerkelijke proceservaring toe aan de groeiende procespraktijk. “Er is geen plek waar ik liever zou werken en geen mensen met wie ik liever zou werken,” zei Kash.

“Het kantoor is er klaar voor om Erika\’s visie werkelijkheid te laten worden,” zegt voormalig managing partner Matt Warren. “Deze veranderingen hadden al veel eerder moeten plaatsvinden en ik kijk ernaar uit om nog vele jaren met Jen en Erika samen te werken.”

Warren Kash Warren werd opgericht in 2014 en nadert zijn tienjarig bestaan met een record aan successen voor aanklagers en gedaagden, en is met name ongeslagen in rechtszaken. Warren Kash Warren is een doelgericht advocatenkantoor met tientallen jaren ervaring in het procederen over de grootste en belangrijkste geschillen op het gebied van intellectueel eigendom en zakelijke geschillen, en heeft baanbrekende overwinningen behaald namens clienten van de grootste technologieplatforms tot kleine startups en familiebedrijven.

“Het kantoor heeft een ongelooflijk eerste decennium achter de rug”, zegt Kash. “Ik vind het geweldig om deel uit te maken van een groeiende organisatie en ik weet dat het volgende decennium nog beter zal zijn.”

Over Warren Kash Warren

Warren Kash Warren is een doelgericht advocatenkantoor met tientallen jaren ervaring in het procederen over de grootste en belangrijkste geschillen op het gebied van intellectueel eigendom en zakelijke geschillen. Warren Kash Warren is ongeslagen in rechtszaken en heeft baanbrekende overwinningen behaald namens clienten van de grootste technologieplatforms tot kleine startups en familiebedrijven.


iCrowdNewswire