header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cognition Corporation haalt $6.000.000 op om de productontwikkeling en klantenuitbreiding in de biowetenschappelijke industrie te versnellen

Sep 26, 2023 2:03 PM ET

Devoortdurende groei van Cognition stelt bedrijven in medische hulpmiddelen en farmaceutische bedrijven in staat omveiligere producten op de markt te brengen en tegelijkertijd tijd en kosten te besparen.

Lexington, MA – 26 september 2023 – Cognition Corporation, de leider in SaaS-gebaseerde productontwikkeling en compliance-oplossingen voor de life science industrie, heeft vandaag $6 miljoen aan financiering aangekondigd, met een investering van $5 miljoen door Spring Lake Equity Partners die volgt op een investering van $1 miljoen door leden van het managementteam van Cognition. De financiering zal worden gebruikt om de productontwikkeling te versnellen en de verkoop- en marketingprogramma\’s te verhogen om de snelle groei van Cognition te ondersteunen.

Cognition verschuift het datamanagementlandschap voor medische hulpmiddelen en farmaceutische productontwikkeling van een statische, documentgerichte aanpak naar een dynamische, op informatie gebaseerde, datagedreven aanpak. Onze oplossingen automatiseren processen met ingebouwde sjablonen en werkinstructies. We maken gebruik van een gestructureerde gegevensomgeving waarmee onze klanten eenvoudig relevante verbanden kunnen leggen tussen gegevensitems, automatisch complexe traceringsmatrices kunnen maken en onmiddellijk geformatteerde documenten kunnen exporteren voor indiening bij regelgevende instanties – wat zowel tijd als geld bespaart.

“We zijn verheugd over deze financiering die ons in staat stelt om zowel de productontwikkeling te versnellen als ons klantenbestand uit te breiden, en in het proces onze klanten te helpen tijd en kosten te besparen en veiligere producten sneller op de markt te brengen”, zegt Gerald Wesel, voorzitter en CEO van Cognition Corporation. “Spring Lake Equity Partners deelt onze visie voor een nieuw “gestructureerde data” paradigma voor life sciences bedrijven en erkent Cognition\’s potentieel als leider in deze ruimte.”

“Cognition is goed gepositioneerd om een aanzienlijk deel van de markt te veroveren met hun SaaS-gebaseerde oplossingen voor productontwikkeling. Hun oplossingen die gebruik maken van gestructureerde data zijn ongeevenaard in de industrie en zullen de manier veranderen waarop life science bedrijven hun productontwikkelingsdata beheren en indienen,” zegt Bob Forlenza, Managing Partner, Spring Lake Equity Partners. “We zijn verheugd om samen te werken met Gerald en het hele team van Cognition om de strategische doelen van het bedrijf te bereiken.”

Ga voor meer informatie over Cognition\’s SaaS-oplossingen voor life science productontwikkelingsdata naar www.cognition.us.

Ga voor meer informatie over Spring Lake Equity Partners naar https://springlep.com

Over Cognition

Cognition Corporation is gespecialiseerd in productontwikkeling en compliance-oplossingen voor de life sciences industrie. Voor professionals in medische hulpmiddelen biedt Cognition een softwareplatform voor ontwerpcontroles dat helpt om sneller te voldoen aan regelgeving met real-time traceerbaarheid, geleide ontwerpcontroles en functionaliteit voor eenmaal wijzigen, overal bijwerken – waarbij handmatige en losgekoppelde gegevens worden omgezet in gestructureerde inzendingen die hen in staat stellen om sneller op de markt te komen.

In tegenstelling tot andere oplossingen voor ontwerpcontroles die eenvoudigweg traditionele documenten en spreadsheets repliceren, kiest Cognition voor een gestructureerde gegevensaanpak die risico\’s combineert met test- en vereistengegevens, zodat u eenvoudig relevante verbanden kunt leggen tussen gegevensitems, automatisch complexe traceringsmatrices kunt maken en direct geformatteerde documenten kunt exporteren – waardoor u een meer efficiente en geintegreerde oplossing krijgt.

We verschuiven het datamanagementlandschap voor medische hulpmiddelen en farmaceutische productontwikkeling van een statische, documentgebaseerde benadering naar een dynamische, informatiegestuurde benadering die helpt bij het stroomlijnen en verlichten van de administratieve last van productontwikkelingsdocumentatie. Meer informatie over Cognition Corporation is te vinden op www.cognition.us.

Over Spring Lake Equity Partners

Spring Lake Equity Partners is een in Boston gevestigde investeringsmaatschappij die investeert in private technologiebedrijven. We zoeken naar partners met geweldige managementteams om hun bedrijven naar het volgende niveau te brengen, waarbij waarde wordt gecreeerd voor alle belanghebbenden. Spring Lake streeft ernaar waarde toe te voegen aan onze portfoliobedrijven door actieve deelname aan de raad van bestuur, strategische planning en toegang tot ons netwerk van contacten. Ga voor meer informatie naar www.springlep.com.

Mediacontact
Kristen Callahan
Directeur Marketing
Cognition Corporation
1 (781) 253 – 3388
[email protected]


iCrowdNewswire