header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een nieuwe definitie van toegang voor patienten: Myndshft lanceert het eerste platform in zijn soort met geintegreerde medisch-apotheekvoordelen en voorafgaande autorisatie voor gestroomlijnd geneesmiddelenbeheer

Sep 27, 2023 2:30 PM ET

MESA, AZ – 27 september 2023Myndshft Technologies, Inc., een pionier op het gebied van real-time medische voordelen en geautomatiseerde voorafgaande autorisatietechnologie, kondigt met trots de lancering aan van haar revolutionaire softwareplatform voor het beheer van specialistische medicijnen onder zowel medische als apotheekvoordelen – de eerste in haar soort in de sector. Door het vereenvoudigen en automatiseren van de complexe processen die betrokken zijn bij het beheer van speciale medicatie, overbrugt het Myndshft-platform de kloof tussen twee traditioneel geisoleerde onderdelen van de gezondheidszorg en verbetert het de behandelingssnelheid voor patienten.

Een platform. Onbeperkt potentieel.

Zorgverleners, verzekeraars, medicijnfabrikanten en apotheken worden geplaagd door de administratieve complexiteit van medicatiebeheer in het kader van ongelijksoortige vergoedingen. Op dezelfde manier worden patienten geconfronteerd met vertragingen in de zorg, onsamenhangende behandeltrajecten, hogere zorgkosten en slechtere gezondheidsresultaten. Myndshft erkent dit en breidt zijn dienstenpakket uit naar zowel medische als farmaceutische behoeften.

“Wij begrijpen de uitdagingen van de silo\’s van voorafgaande goedkeuringsprocessen. Door een geconsolideerde oplossing te ontwikkelen voor medicatiebeheer voor beide soorten vergoedingen, overbrugt Myndshft al lang bestaande kloven, waardoor een naadloze gegevensuitwisseling en integriteit tussen aanbieders, PBM\’s, apotheken en betalers mogelijk wordt,” merkt Ron Wince op, oprichter en CEO van Myndshft.

Het Myndshft-platform pakt de administratieve complexiteit aan die 88% van de artsen als \’hoog\’ of \’extreem hoog\’ beoordeelt volgens onderzoek van de American Medical Association.1 Dit optimaliseert het medicatiebeheer, door barrieres voor betaalbaarheid weg te nemen en, nog belangrijker, door het zorgniveau van patienten te verbeteren.

Het krachtige Myndshft-platform ondersteunt uitgebreide voordeelonderzoeken voor geneesmiddelen onder medische of apotheekvoordelen, realtime voordeelcontroles op de plaats van zorg en intelligente geautomatiseerde voorafgaande autorisatie, wat verbeterde kostentransparantie en toegang tot zorg biedt om het afzien van behandeling tegen te gaan. Bovendien biedt het platform, in samenwerking met Atlas Health, geautomatiseerde matching, inschrijving en vergoeding met programma\’s voor patientenondersteuning om de economische lasten te verlichten die vaak gepaard gaan met specialistische geneesmiddelen.

Voordelen van het Myndshft-platform

  • Zorgverleners, apothekers en patienten hoeven niet meer door meerdere systemen te navigeren, waardoor de administratieve overhead aanzienlijk afneemt en de efficientie van de zorg toeneemt.
  • Verbetert kostentransparantie, waardoor zorgverleners patienten effectief kunnen adviseren over behandelingsopties.
  • Integreert naadloos in bestaande workflows in de gezondheidszorg, waardoor efficientie wordt gecreeerd en menselijke en financiele middelen vrijkomen.
  • Voldoet aan de huidige en opkomende regelgeving voor voorafgaande toestemming, waaronder gold carding, evenals aan staats- en federaal beleid en wetgeving.

“Deze aankondiging betekent een opwindende sprong voorwaarts, niet alleen voor onze organisatie, maar voor belanghebbenden in het hele gezondheidszorgspectrum,” zegt Wince. “Door het wegnemen van belemmeringen voor snelle, eerlijke toegang tot medicijnen – ongeacht of ze onder medische of apotheekvoordelen vallen – creeert Myndshft momentum voor op waarde gebaseerde zorgmodellen van de toekomst.”

Over Myndshft Technologies, Inc.

Myndshft begon met een missie om value-based care mogelijk te maken door zorgverleners en betalers in staat te stellen kosten te verlagen en inkomsten te verhogen terwijl optimale patientenzorg wordt bereikt. Vandaag de dag is Myndshft het enige platform voor voorafgaande toestemming dat medicatie verwerkt die is gekoppeld aan medische en apotheekverstrekkingen, waarbij inzichten direct in elk dossier worden geleverd. Wij doen dit door hands-free automatisering te combineren met Collective Healthcare Intelligence, een enkele bron van waarheid voor de gezondheids- en vergoedingsinformatie van patienten, de klinische documentatie van aanbieders en de plannen en het beleid van betalers. Myndshft vermindert handmatig werk, elimineert dubbel werk en verkort de doorlooptijden van preautorisatie zodat zorgverleners en betalers zich kunnen richten op patienten, niet op papierwerk.

Ga voor meer informatie naar www.myndshft.com.

1. Bron: AMA Prior Authorization enquete onder artsen

Myndshft Media Contact

Naam: Jennifer Royle-Jones

E-mail: [email protected]

Telefoon: (480) 718-2163 ext. 719


iCrowdNewswire