header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Advocatenkantoor Morristown viert 50e verjaardag

Sep 29, 2023 12:18 PM ET

Wiley Malehorn Sirota & Raynes is een advocatenkantoor dat zijn deuren opende in 1973. Hoewel het kantoor in de afgelopen vijftig jaar veel veranderingen heeft doorgemaakt, is de focus van het kantoor op het leveren van uitstekende juridische vertegenwoordiging en het teruggeven aan de gemeenschap die het al 50 jaar zijn thuis noemt, de enige constante.

Wiley Malehorn, zoals de meeste mensen het kantoor noemen, is opgericht door jeugdvrienden en buren uit Morristown, Stephen B. Wiley en Donald M. Malehorn. Hoewel de oprichters respectievelijk in 2015 en 2017 zijn overleden, wordt hun passie voor de wet voortgezet door hun collega\’s, de vijf partners van het kantoor, Fredric J. Sirota, Arthur L. Raynes, James M. McCreedy, Eugene Huang en Kristin V. Hayes, die elk al tientallen jaren bij het kantoor werken.

Steve Wiley zette zich in voor de gemeenschap en hielp bij het leiden van veel van de non-profit en liefdadigheidsinitiatieven in Morris County, waaronder het Mayo Performing Arts Center, de Morristown Green, de Joint Free Library van Morristown en Morris Township, het County College of Morris en de United Way. Don Malehorn was een toegewijd lid van de Morris Educational Foundation en speelde een belangrijke rol in de plaatselijke Kiwanis. Steve en Don waren een drijvende kracht achter een beslissing van het Hooggerechtshof van New Jersey uit 1971 die integratie bevorderde door de schooldistricten van Morristown en Morris Township samen te voegen. Meer dan 50 jaar later is Morristown nog steeds een model voor andere gemeenschappen, zowel op academisch als cultureel gebied.

In navolging van Steve Wiley en Don Malehorn zetten de huidige partners zich in voor de gemeenschap, naast het uitoefenen van hun beroep als advocaat. Rick Sirota heeft een belangrijke rol gespeeld in Operation Holiday, een zomerkamp voor minderbedeelde kinderen. Art Raynes heeft het programma Saturdays in Motion opgericht en leidt dit al 32 jaar, het grootste en langst lopende niet-openbare recreatieprogramma voor kinderen met autisme en hun families in het land. Jim McCreedy zit in de raad van bestuur van de padvindsters van Northern New Jersey en is nauw betrokken bij padvindsters en jeugdsporten. Eugene Huang is ook betrokken geweest bij jeugdsporten en zat in het bestuur van Preschool of Advantage, dat gratis voorschoolse opvang biedt aan kansarme kinderen. Kristin Hayes was actief in haar lokale schoolgemeenschap met betrekking tot verschillende pesterijen, verleent pro bono-diensten via het Battered Women\’s Legal Advocacy Project en ontving de Pro Bono Service Award van de Morris County Bar Association voor haar jarenlange pro bono-werk voor juridische belangenbehartiging.

Toen Rick Sirota werd gevraagd naar de viering van de mijlpaal van 50 jaar, zei hij: “We zijn blij dat we 50 jaar kunnen vieren. Om 50 jaar te kunnen worden in een concurrerend advocatenkantoor moeten we constant uitstekende service bieden, goed met elkaar kunnen opschieten en een werkomgeving handhaven die bevorderlijk is voor juridisch werk van hoge kwaliteit. Ik ben er trots op dat we deze doelen hebben bereikt.”


iCrowdNewswire