header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 Levensverzekeringsfeiten die mensen moeten weten in 2023

Oct 2, 2023 10:34 AM ET

In wezen biedt een levensverzekering mensen een manier om hun dierbaren te beschermen. Stel dat de polishouder overlijdt tijdens de looptijd van de polis. In dat geval krijgen hun begunstigden een vooraf bepaalde overlijdensuitkering die nuttig is voor het verlies van het inkomen van de overledene, het afbetalen van schulden en het sparen voor toekomstige financiele behoeften.

Een levensverzekering is echter veel meer dan alleen een overlijdensuitkering. Als mensen de feiten over levensverzekeringen kennen, kunnen ze beter bepalen of ze een levensverzekering moeten aanvragen, hoeveel ze ervoor moeten betalen en wat voor soort polis ze moeten kopen.

Dit artikel gaat in op vijf feiten die mensen moeten weten over levensverzekeringen in 2023.

1. Veel mensen overschatten de kosten van een levensverzekering

De kosten van levensverzekeringen varieren per polistype en vele andere factoren. Het is echter minder duur dan veel mensen denken.

Hoewel er veel verschillende factoren zijn in de kosten van verschillende verzekeringsmaatschappijen, kan een gezonde 30-jarige man volgens Forbes een levensverzekering van $1 miljoen met een looptijd van 30 jaar krijgen voor slechts $669 per jaar.1 Dat is slechts ongeveer $56 per maand.

Bovendien kunnen de kosten van een levensverzekering de extra financiele zekerheid en gemoedsrust van de polishouder en zijn dierbaren waard zijn.

2. Er zijn veel soorten levensverzekeringen

Potentiele polishouders kunnen kiezen uit vele soorten levensverzekeringen . Dit kan veel potentiele polishouders helpen om een dekking en voorwaarden te vinden die bij hun budget passen.

Een overlijdensrisicoverzekering biedt over het algemeen de grootste uitkering voor het geld. Zoals vermeld, kan een 30-jarige gezonde man gedurende 30 jaar een dekking van $ 1 miljoen krijgen voor slechts $ 56 per maand.1 Polishouders lopen echter het risico dat ze de polisperiode overschrijden.

Een permanente levensverzekering kost meer dan een tijdelijke levensverzekering, maar de dekking duurt levenslang en polishouders krijgen een groeicomponent voor de contante waarde. Een deel van elke premie gaat naar deze component en groeit belastingvrij tegen een specifiek tarief dat wordt bepaald door de verzekeraar en het type polis.

Als de contante waarde groot genoeg wordt, kunnen polishouders deze opnemen en flexibel lenen tegen lage rente. Als de polishouder de polis niet langer nodig heeft, kan hij deze afkopen en de contante waarde minus afkoopkosten ontvangen.

Tot slot kan men bij sommige polistypes het medisch onderzoek overslaan zonder de dekking op te geven. Een verzekering voor laatste kosten bijvoorbeeld vereist geen examen en biedt voldoende dekking om te helpen bij de kosten aan het einde van het leven, zoals begrafeniskosten en medische rekeningen. Deze verzekering biedt ook lage premies, levenslange dekking en een groeicomponent voor de contante waarde.

3. Levensverzekering is niet alleen voor gezinnen

Een levensverzekering is populair bij gezinnen omdat het ouders helpt hun partners en kinderen te beschermen, maar ouders zijn niet de enige mensen die baat kunnen hebben bij een levensverzekering.

Jonge en alleenstaande volwassenen kunnen bijvoorbeeld een levensverzekering kopen om hun ouder wordende ouders te beschermen en een favoriet goed doel als begunstigde aan te wijzen. Door op jonge leeftijd een levensverzekering af te sluiten, kan de polishouder lagere premies afsluiten en meer contante waarde opbouwen als het om een permanente levensverzekering gaat.

4. Een collectieve overlijdensrisicoverzekering is misschien niet genoeg

Veel werkgevers bieden niet meer dan $50.000 aan collectieve overlijdensrisicoverzekeringen aan, omdat de belastingdienst de polishouder kan belasten over de dekking boven dat bedrag.2 Bovendien kunnen werknemers hun dekking niet meenemen als ze van baan veranderen, ontslagen worden of met pensioen gaan.

Mensen die meer dekking nodig hebben, ontdekken dat ze een polis buiten het werk kunnen afsluiten, maar vragen zich misschien af: “Hoewerkt een aanvullende levensverzekering?”.

Een aanvullende levensverzekering buiten het werk is gewoon een extra levensverzekering die men kan kopen. Het bestaat in vele vormen, zoals die eerder werden besproken, en helpt de werknemer om zijn dekking uit te breiden.

5. Levensverzekering kan passen in een nalatenschapsplan

Estate plans helpen mensen hun bezittingen te verdelen volgens hun wensen en zorgen ervoor dat andere zaken aan het einde van het leven worden afgehandeld.

Een levensverzekering kan in een nalatenschapsplan passen doordat senioren hun erfgenamen als begunstigden kunnen aanwijzen. Er kunnen ook belastingvoordelen zijn, wat betekent dat de erfgenamen van de senior mogelijk meer vermogen ontvangen door het vermijden van successierechten. Het is het beste om met een belastingadviseur te praten om hier meer over te weten te komen.

Bovendien kunnen senioren met een levensverzekering met contante waarde hun contante waarde aanspreken om hun kinderen of kleinkinderen te helpen met het betalen van een studie of andere grote uitgaven, zoals de aankoop van een huis of een auto.

Ken deze feiten voordat u een levensverzekering afsluit

Een levensverzekering kan goedkoper zijn dan velen denken – vooral een tijdelijke levensverzekering. Bovendien zijn er veel verschillende soorten polissen waaruit je kunt kiezen. Dit biedt een breed scala aan mensen, van gezinnen tot alleenstaande volwassenen en gepensioneerden, de mogelijkheid om een dekking te vinden die past bij hun behoeften en budget. Het helpt ook mensen die meer dekking nodig hebben dan wat hun collectieve overlijdensrisicoverzekering biedt, om de overlijdensuitkering te vinden die ze nodig hebben.

Tot slot kan het aanhouden van een levensverzekering tot na de pensionering extra mogelijkheden bieden voor estate planning met contante waarde.

Het is belangrijk voor potentiele polishouders om bij meerdere verzekeraars te shoppen. Dit zal hen helpen om offertes te vergelijken en de beste tarieven te vinden voor de polis die bij hen past.

De inhoud van dit artikel is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld als fiscaal, juridisch, gezondheids- of financieel advies voor een persoon of voor een specifieke situatie. Werkgevers, werknemers en andere personen moeten contact opnemen met hun eigen adviseurs over hun situatie. Voor volledige details, inclusief beschikbaarheid en kosten van Aflac verzekeringen, kun je contact opnemen met je lokale Aflac agent.

De dekking wordt verzorgd door American Family Life Assurance Company of Columbus. In New York wordt de dekking verzorgd door American Family Life Assurance Company of New York.

Serie 68000: In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Texas, & Virginia, Policies: ICC1368100, ICC1368200, ICC1368300, ICC1368400. In Delaware, polissen A68100-A68400. In New York, NY68100-NY68400. Serie B61000: In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Texas, & Virginia, Policies: ICC18B61JWO & ICC18B61JTO. In Virginia, Policies ICC0965JTO & ICC0965JWO. Serie B60000: In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Pennsylvania, Texas, & Virginia, Policies: ICC18B60C10, ICC18B60100, ICC18B60200, ICC18B60300, & ICC18B60400. Serie Q60000: Geheel: In Arkansas, Polis Q60100CAR. In Delaware, Polis Q60200M. In Idaho, Polis Q60100CID. In Oklahoma, Polis Q60100COK. In Oregon, Polis Q60100COR. In Texas, Polis Q60100CTX. Serie Q60000: Term: In Delaware, Polis Q60200C. In Arkansas, Idaho, Oklahoma, Oregon, Texas, Polissen ICC18Q60200C, ICC18Q60300C, ICC18Q60400C.

De dekking van de Aflac Final Expense-verzekering wordt verzekerd door Tier One Insurance Company, een dochteronderneming van Aflac Incorporated en wordt beheerd door Aetna Life Insurance Company. De hierin beschreven levensverzekeringspolis bevat een optionele Accelerated Death Benefits Rider die bedoeld is voor een gunstige fiscale behandeling onder Sectie 101(g) van de Internal Revenue Code. Aflac geeft geen juridisch of fiscaal advies. Raadpleeg een gekwalificeerd juridisch, fiscaal en boekhoudkundig adviseur voordat u een transactie aangaat. In AR, AZ, ID, OK, OR, PA, TX en VA: Polissen ICC21-AFLLBL21 en ICC21-AFLRPL21; en Ruiters ICC21-AFLABR22, ICC21-AFLADB22, en ICC21-AFLCDR22. Tier One Insurance Company maakt deel uit van de Aflac familie van verzekeraars. In Californie doet Tier One Insurance Company zaken als Tier One Life Insurance Company (Tier One NAIC 92908).

Dit is slechts een kort productoverzicht. Dekking is mogelijk niet beschikbaar in alle staten, inclusief maar niet beperkt tot DE, ID, NJ, NM, NY of VA. Voordelen/premietarieven kunnen varieren afhankelijk van de staat en het niveau van het plan. Optionele aanvullingen kunnen beschikbaar zijn tegen extra kosten. Polissen en aanvullingen kunnen ook een wachtperiode bevatten. Raadpleeg de exacte polis- en aanvullende formulieren voor details, definities, beperkingen en uitsluitingen. Voor volledige details, inclusief beschikbaarheid en kosten, kunt u contact opnemen met uw lokale Aflac-agent.

Ontvangst van versnelde overlijdensuitkeringen kan van invloed zijn op het in aanmerking komen voor openbare bijstandsprogramma\’s. De uitkeringen kunnen ook belastbaar zijn. De uitkeringen kunnen ook belastbaar zijn en zullen naar verwachting niet dezelfde gunstige fiscale behandeling krijgen als andere soorten versnelde overlijdensuitkeringen die mogelijk beschikbaar zijn.

Aflac biedt geen universele of variabele universele levensverzekeringen aan.

WWHQ | 1932 Wynnton Road | Columbus, GA 31999

NY 22 Corporate Woods Boulevard, Suite 2 | Albany, NY 12211

Z2300820 Exp. 7/24

1 Forbes. “Gemiddelde kosten van levensverzekeringen in juni 2023”.

2 IRS. “Group-Term Life Insurance.


iCrowdNewswire