header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


6 historische monumenten die je gezien moet hebben in Lancaster

Oct 2, 2023 9:57 AM ET

Lancaster, Pennsylvania, is een prachtige stad vol fascinerende bezienswaardigheden en historische monumenten.

Er is voor elk wat wils, van de charmante Amish Farm and House tot de indrukwekkende Cornwall Iron Furnace. En mis de prachtig bewaard gebleven Historic Rock Ford niet. Misschien wil je zelfs overwegen om je tanden te laten bleken bij een tandarts in Lancaster, zodat je klaar bent voor selfies tijdens een bezoek aan deze social media-waardige locaties.

1) De Amish Boerderij en Huis

De Amish Farm and House is een fascinerende attractie die je de Amish manier van leven van dichtbij laat meemaken.

Deze werkende boerderij dateert uit de 18e eeuw en de gidsen helpen je alles te begrijpen over de geschiedenis van de boerderij. Je kunt een bezoek brengen aan een authentiek Amish huis, tijd doorbrengen op de boerderij en zelfs een koe melken.

2) Historisch Rock Ford

Voor alle geschiedenisliefhebbers is Rock Ford Historic Mansion een onmisbare bestemming.

Dit herenhuis in Georgische stijl werd geopend in 1793 en was het huis van generaal Edward Hand, een officier in het Continentale Leger. Het is gerestaureerd tot zijn oorspronkelijke grandeur en is vandaag de dag open voor het publiek.

Je krijgt er prachtig antiek meubilair te zien, prachtige kunstwerken en je komt er alles te weten over het fascinerende leven van generaal Hand. De aangelegde tuinen zijn ook een prachtig gezicht.

3) Ephrata klooster

Voor een kijkje in het koloniale verleden van Lancaster moet je gewoon het Ephrata Cloister bezoeken.

Dit was een groot gemeenschappelijk wooncomplex dat in 1732 werd gesticht door een groep Duitse Seventh-Day Baptisten. De prachtige architectuur, tuinen en gebouwen zijn allemaal goed bewaard gebleven en je komt meer te weten over de fascinerende levensstijl en overtuigingen van de Duitse pietisten die hier woonden.

4) Julius Sturgis Pretzel Bakkerij

De Julius Sturgis Pretzel Bakery was de eerste commerciele pretzelbakkerij in de Verenigde Staten en maakt al sinds 1861 heerlijke snacks.

Je kunt er meer te weten komen over de unieke geschiedenis van pretzels en hoe het bakproces werkt! De familie Sturgis baat de bakkerij vandaag de dag nog steeds uit.

Het is een leuke en eigenzinnige manier om een middag door te brengen in Lancaster.

5) De ijzeroven van Cornwall

Voor een diepere duik in de industriele geschiedenis van Lancaster, moet u de Cornwall Iron Furnace. Deze enorme ijzer-making complex werd opgericht in 1742 en geproduceerd kanonnen, kachel platen en andere goederen voor iets minder dan 150 jaar.

Vandaag de dag is het een historische site en museum dat openstaat voor het publiek voor rondleidingen. Je krijgt de enorme ovens te zien, leert over het dagelijks leven en het ambacht van de ijzerwerkers en kunt genieten van de ongelooflijke technische hoogstandjes die dit alles mogelijk maakten.

6) Strasburg Rail Road

De Strasburg Rail Road is een historische stoomlocomotief uit 1832 die sindsdien door de glooiende heuvels van Lancaster raast.

Je kunt een ritje maken met de trein, genieten van het prachtige landschap en onderweg heerlijke hapjes eten. Er zijn ook speciale evenementen zoals de Bonnie and Clyde experience of een escape room op de kombuis. Het voelt alsof je terug in de tijd bent gestapt voor een ervaring die je nooit zult vergeten.

Lancaster zit vol rijke geschiedenis, cultuur en prachtige uitzichten. Van de betoverende schoonheid van Ephrata Cloister tot de ouderwetse charme van Lancaster Covers pretzelbakkerij, elk historisch monument heeft bezoekers iets unieks te bieden!

Dus pak je koffers en zorg dat je je facings klaar hebt voor die fotomomenten. Deze regio heeft voor elk wat wils, ongeacht leeftijd of achtergrond. Ervaar wat Lancaster uniek en bijzonder maakt door de tijd te nemen om de ontelbare wonderen te bewonderen.


iCrowdNewswire