header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Amerikaanse politie onderzoekt gestolen schilderijen van surrealist Santiago Ribeiro

Oct 2, 2023 10:22 AM ET

De politie van San Juan Capistrano, Californie (VS) heeft onder protocolnummer 23-034751 een onderzoek ingesteld naar de diefstal van werken van de surrealistische kunstenaar Santiago Ribeiro.

De schilderijen bevonden zich in de studio van een Amerikaanse kunstenaar.

Werken van surrealist Santiago Ribeiro gestolen in San Juan Capistrano, Californie

Onlangs is hij het slachtoffer geworden van een roofoverval in San Juan Capistrano,
een stad in Californie met 4 kunstwerken van de surrealistische kunstenaar Santiago Ribeiro met een geschatte waarde van 35 duizend dollar.

Door de afwezigheid van de huiseigenaar, zij is ook kunstenaar en slachtoffer van deze criminele daad.

De werken van Ribeiro hadden al door verschillende landen en verschillende Noord-Amerikaanse steden getoerd, zoals New York, Dallas, Los Angeles, Mississippi, Indiana en Denver. Ze werden ook tentoongesteld op de reuzenschermen van Nasdaq en Reuters Sign In op Times Square in New York en op vele andere plaatsen.

De gestolen kunst van Santiago Ribeiro wordt hieronder gepresenteerd:
Surreal Mass Production, waarde: 20000 dollar, 70×50 cm, olieverfschilderij.
Feel Free, waarde: 6000 dollar, 60×60 cm, olieverfschilderij.
Metropolis 5000, waarde: 15000 dollar, 60×50 cm, olieverfschilderij.
Labyrint, waarde: 8000 dollar, 60×60 cm, olieverfschilderij.
Iedereen met informatie kan contact opnemen met de San Juan Capistrano Police Services via dit e-mailadres: [email protected]
De Portugese surrealistische kunstenaar Santiago Ribeiro is de mentor en promotor van \’s werelds grootste surrealistische tentoonstelling van de 21e eeuw, International Surrealism Now. Zijn werk is wereldwijd tentoongesteld, onder andere in Berlijn, Moskou, New York, tentoonstellingen in Dallas, Los Angeles, Mississippi, Indiana, Denver, Warschau, Saint Nantes, Parijs, Londen, Wenen, Beijing, Florence, Madrid, Granada, Barcelona, Lissabon, Belgrado, Montenegro, Roemenie, Japan, Taiwan, Brazilie, Minsk, New Delhi, Jihlava (Tsjechie) en Caltagirone op Sicilie en verschillende steden in Portugal. Times Square in New York, USA heeft zijn tentoonstellingsinformatie vele malen vermeld en verzamelaars hebben zijn werken in vele landen verzameld.
SR
2023

iCrowdNewswire