header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Brian Slater en Greg Sephton versterken samen met Sterlington de praktijkgebieden IP en Life Sciences

Oct 2, 2023 10:33 AM ET

New York, 29 september 2023 – Sterlington kondigt met trots de strategische toevoeging aan van twee senior partners aan haar team als co-hoofd van Sterlington\’s praktijk Intellectueel Eigendom (IE). Met hun uitgebreide ervaring in IP en biowetenschappen, markeren de benoemingen van Brian Slater en Greg Sephton een volgende belangrijke stap in de toewijding van het kantoor om clienten juridisch advies van topniveau te bieden.

Brian Slater is een belangrijke procesadvocaat die industriereuzen heeft vertegenwoordigd, waaronder Gilead, Merck, Novartis, Regeneron en Sanofi, in intellectuele eigendomsgeschillen waar veel op het spel staat. Greg Sephton heeft ook farmaceutische en biotechnologische vernieuwers vertegenwoordigd, waaronder AstraZeneca, Novartis, Merck en Regeneron, in octrooigeschillen waar veel op het spel staat. Beiden hebben uitgebreide ervaring in hoogwaardige Hatch-Waxman octrooigeschillen waarbij ze merkfarmaceutische bedrijven vertegenwoordigden tegen uitdagers van generieke geneesmiddelen, evenals bet-the-company octrooizaken met betrekking tot biologische geneesmiddelen en lipide nanodeeltjes technologie. Ze adviseren ook opkomende en gevestigde biowetenschappelijke bedrijven over het beschermen, licentieren en te gelde maken van hun IP-activa.

Voorheen was Brian onder andere partner bij Kramer Levin Naftalis & Frankel LLP, waar hij voorzitter was van Life Sciences. Daarvoor werkte hij meer dan 20 jaar bij Fitzpatrick, Cella, Harper & Scinto (nu Venable LLP), waar hij deel uitmaakte van het management committee. Brian is erkend door Intellectual Asset Management Patent 1000: The World\’s Leading Patent Professionals, en als een Life Sciences Lawyer door LMG Life Sciences. Hij behaalde zijn LL.M. aan de Universiteit van Pennsylvania, waar hij een Thouron Scholar was.

Greg was partner bij Kramer Levin Naftalis & Frankel LLP en daarvoor was hij partner bij Fitzpatrick, Cella, Harper & Scinto (nu Venable LLP), waar hij meer dan 20 jaar werkzaam was. Hij behaalde zijn J.D. aan de Suffolk University, zijn Ph.D. in biochemie aan de Brandeis University en zijn B.Sc. (Hons) in chemie en biochemie aan de Universiteit van Toronto.

In een reactie op de benoemingen zei Chris Harrison, oprichtend partner van Sterlington: “We zijn verheugd Brian en Greg te verwelkomen in ons team hier bij Sterlington. Hun aanzienlijke expertise in IP procesvoering en sterke relaties binnen de life sciences industrie zullen onze capaciteiten en onze positie als een vertrouwde juridische partner op dit gebied versterken.

Over Sterlington PLLC

Sterlington PLLC is een internationaal virtueel advocatenkantoor met toonaangevende capaciteiten op het gebied van geavanceerde procesvoering en transactioneel werk, en het uitbesteden van juridische werkzaamheden. Met diepgaande ervaring en gespecialiseerde vaardigheden in meerdere praktijken en sectoren, helpt ons team clienten over de hele wereld hun zakelijke doelen te bereiken. Bezoek ons op www.sterlingtonlaw.com.


iCrowdNewswire