header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Denk opnieuw over voortgezette juridische opleiding met Lawline\’s AI-gestuurde \’leerassistent\’

Oct 3, 2023 11:13 AM ET

New York, NY, 3 oktober 2023

Hoogtepunten

  • Lawline lanceert haar Learning Assistant, de eerste AI-aangedreven CLE-tool (Continuing Legal Education).
  • Gebruikers kunnen juridische vragen stellen, onmiddellijk antwoorden krijgen en hun inzicht in complexe juridische onderwerpen verdiepen.
  • Het aanbod van Lawline onderscheidt zich door betrouwbare content die uitsluitend afkomstig is van gescreende, praktiserende advocaten.
  • De Learning Assistant is nu live en beschikbaar voor alle Lawline-gebruikers, evenals met een gratis proefversie zonder risico.

Lawline, een toonaangevende aanbieder van permanente educatie voor advocaten, heeft vandaag de lancering aangekondigd van haar innovatieve “Learning Assistant”. Deze AI-gestuurde tool is klaar om de Continuing Legal Education (CLE) ervaring voor advocaten en juridische professionals wereldwijd te transformeren.

De Learning Assistant maakt naadloos gebruik van een enorme verzameling van meer dan 1.900 CLE-cursus transcripties en kan direct informatie verstrekken als antwoord op verzoeken. In de catalogus kunnen gebruikers elke juridische vraag stellen aan de assistent of hem gebruiken om een specifieke CLE-cursus te vinden. In het cursuscentrum kan de assistent worden gebruikt om een juridisch onderwerp beter te begrijpen.

David Schnurman, CEO van Lawline, deelde de visie achter deze transformatieve tool: “De Learning Assistant versterkt Lawline\’s toewijding om niet alleen de juridische gemeenschap te dienen, maar ook te versterken en samen met hen te evolueren. Door de nieuwste AI-technologie te integreren, geven we een nieuwe vorm aan de manier waarop juridische professionals omgaan met CLE”.

De voordelen van Lawline\’s Learning Assistant gaan verder dan baanbrekende technologie. De kern van dit nieuwe aanbod is de betrouwbaarheid van de inhoud. De tool biedt inzichten die uitsluitend afkomstig zijn van cursussen die worden gegeven door gescreende, praktiserende advocaten die vooraan staan in hun vakgebied. Deze onwrikbare toewijding aan kwaliteit onderscheidt de Learning Assistant, waardoor het niet alleen innovatief maar ook echt transformatief is.

De Leerassistent is nu live en beschikbaar voor alle Lawline-gebruikers. Diegenen die de mogelijkheden willen verkennen en de impact op juridisch leren willen ervaren, worden aangemoedigd om Lawline\’s website te bezoeken en een gratis proefversie te starten.

Over Lawline:
Als pionier in de toekomst van CLE, heeft Lawline consequent in de voorhoede gestaan van juridische professionele ontwikkeling, met een opmerkelijke mijlpaal van 6 miljoen CLE credits en 170.000 juridische professionals. Met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en innovatie, blijft Lawline initiatieven leiden die het leertraject voor juridische professionals wereldwijd verrijken en verbeteren.


iCrowdNewswire