header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


STAATSVERTEGENWOORDIGERS HARRIS EN SCHWEYER STARTEN ONDERWIJSTOUR DOOR PENNSYLVANIA

Oct 3, 2023 5:29 PM ET

Pennsylvania Onderwijs Tour begint in Pittsburgh op 5 oktober

HARRISBURG, PA., (3 oktober 2023)- Voorzitter Jordan Harris van de House Appropriations Committee en House Education Chairman Pete Schweyer zullen op donderdag 5 oktober 2023 in Pittsburgh het startschot geven voor de Pennsylvania Education Tour .

Als onderdeel van een gezamenlijke inspanning van de House Appropriations en Education Committees, zal de landelijke tour de financiering van het onderwijs in brede zin onderzoeken in de nasleep van de uitspraak van het Commonwealth Court waarin het financieringssysteem van het openbaar onderwijs in Pennsylvania ongrondwettelijk werd verklaard en om de inspanningen te beoordelen om de ongelijkheid in het onderwijs in Pennsylvania aan te pakken, met inbegrip van bestaande en aanvullende opties voor het onderwijs.

“Het is nu niet het moment om tegenstrijdig te zijn op het gebied van onderwijs; het is het moment om visionair te zijn, het is het moment om inspirerend en ambitieus te zijn over wat we als Commonwealth zouden kunnen doen met betrekking tot onze kinderen,” zei afgevaardigde Jordan Harris, meerderheidsvoorzitter van de House Appropriations Committee. “Het is aan ons om de nodige veranderingen door te voeren om ervoor te zorgen dat elk kind in Pennsylvania, ongeacht postcode of economische status, de kans krijgt om zichzelf, hun familie en hun gemeenschap vooruit te helpen door de kracht van onderwijs.”

De Pennsylvania Education Funding Tour zal ingaan op de gedeelde zorgen naast de financiering van het onderwijs met betrekking tot personeelstekorten, veiligheid op school, investeringen in infrastructuur en toegang tot kwalitatief goede en eerlijke scholen.

scholen. Tijdens de tour door de hele staat worden ouders, inwoners, gemeenschapsleiders en onderwijsdeskundigen uitgenodigd om samen te komen, getuigenissen af te leggen en gezamenlijk de verantwoordelijkheid op zich te nemen om rechtvaardige en veilige scholen voor alle leerlingen in Pennsylvania te ondersteunen en te realiseren.

“De uitdaging is meer dan alleen een financiele,” zei afgevaardigde Pete Schweyer, meerderheidsvoorzitter van de onderwijscommissie van het Huis. “We moeten het onderwijssysteem in Pennsylvania opnieuw bekijken en bedenken – niet alleen hoeveel dollars we uitgeven aan onderwijs, maar ook hoe die dollars worden besteed. Dat is de reden waarom wij, de leden van de Onderwijscommissie en het Huis van Afgevaardigden, deze rondreis door de hele staat zullen maken om van experts te leren over onderwerpen als financiering, schoolfaciliteiten, geestelijke gezondheidszorg op scholen en academische curricula.”

De volledige lijst van Pennsylvania Onderwijs Tour data en locaties zijn als volgt:

  • 5 oktober Allegheny Traditional Elementary Academy, 810 Arch Street, Pittsburgh, PA 15212

13.00 – 16.30 uur Openbare hoorzitting & 18.30 – 19.30 uur Openbare opmerkingen

  • 6 oktober Community College of Beaver County, Atletisch & Evenementencentrum, 1 Campus Dr., Monaca, PA 15061

10.00 – 13.00 uur Openbare hoorzitting

  • 24 oktober Schooldistrict Philadelphia, Administratief gebouw, Suite 301 440 N. Broad, Philadelphia, PA 19130

13.00 – 16.00 uur Openbare hoorzitting & 18.00 – 19.30 uur Openbare opmerkingen

  • 25 oktober Community College of Philadelphia Library & Learning Commons, Exhibit Hall 1700 Spring Garden Street, Philadelphia, PA 19130

10.00 – 13.00 uur Openbare hoorzitting

  • 2 november Kings College, McGowan School of Business, Burke Auditorium 131 N. River St., Wilkes-Barre, PA 18711

14.00 – 17.00 uur Openbare hoorzitting

  • 16 november – Norristown, PA

13.00 – 16.00 uur Openbare hoorzitting

  • 17 november Penn Wood High School Auditorium, 100 Green Ave., Lansdowne, PA 19050

10.00 – 13.00 uur Openbare hoorzitting

Ga voor meer informatie over de Education Funding Tour naar https://www.houseappropriations.com/EducationTour en volg de tour op YouTube, Facebook en X ( voorheen bekend als Twitter).


iCrowdNewswire