header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Integrative Systems viert zijn triomfantelijke derde jaar op de Inc. 5000-lijst in 2023

Oct 4, 2023 11:59 AM ET

Integrative Systems, een toonaangevend bedrijf op het gebied van IT-diensten en -oplossingen, is verheugd te kunnen aankondigen dat het bedrijf voor het derde jaar in 2023 is opgenomen in de felbegeerde Inc. 5000-lijst voor het derde jaar in 2023, waarmee het zijn positie als een van Amerika\’s snelst groeiende bedrijven verstevigt.

De Inc. 5000 lijst, samengesteld door Inc. magazine, viert de uitstekende prestaties van particuliere bedrijven die jaar na jaar uitzonderlijke groei en innovatie hebben laten zien.

Integrative Systems is er trots op voor het derde jaar erkend te worden in deze elitegroep van bedrijven voor hun voortdurende toewijding aan uitmuntendheid en succes. De erkenning ontvouwt niet alleen het verhaal van de razendsnelle groei, maar ook van de onophoudelijke odyssee van baanbrekende IT-oplossingen en -diensten die het technologische tapijt opnieuw vormgeven.

Integrative Systems heeft deze opmerkelijke groei bereikt door hun onwrikbare inzet, niet aflatende streven naar uitmuntendheid en ongeevenaarde scherpzinnigheid om IT-diensten van de hoogste kwaliteit te leveren aan klanten in diverse bedrijfstakken op het gebied van IBM i(AS400/iSeries), Microsoft-technologieen, grafisch ontwerp & Back Office-optimalisatiediensten zoals Accounts Payable & Receivable en Customer Support.

Deze erkenning benadrukt het vermogen van het bedrijf om zich aan te passen aan de veranderende dynamiek van de markt, te voldoen aan de veranderende behoeften van de klant en consequent de industrienormen te overtreffen.

We zijn echt vereerd dat we voor het derde jaar worden opgenomen in de Inc. 5000 lijst voor het derde jaar,” zegt Rajesh Rajan, CEO van Integrative Systems.“Deze prestatie is een bewijs van het harde werk, de toewijding en de passie van ons uitzonderlijke team. Daarnaast zijn we dankbaar voor het vertrouwen en de steun van onze klanten en bondgenoten, die hebben bijgedragen aan ons voortdurende succes.

Rajesh, de belangrijkste bandleider achter Integrative Systems, voegt hier verder aan toe: “Terwijl Integrative Systems deze prestigieuze prestatie viert, kijkt het bedrijf uit naar nog grotere prestaties in de toekomst. Met een duidelijke visie, innovatieve strategieen en een deskundig team dat toegewijd is aan uitmuntendheid, staat Integrative Systems klaar om een lichtend traject in te slaan in de annalen van technologie en innovatie.

Ga voor een duik in de transformatieve wereld van Integrative Systems naar www.integrativesystems.com


iCrowdNewswire