header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AI-gedreven partnerschap: Myndshft & Augmedix voor revolutie in klinische documentatie & Prior Authorization

Oct 5, 2023 2:40 PM ET

De samenwerking heeft tot doel de operationele efficientie aanzienlijk te verbeteren, de ervaringen van zorgverleners en de resultaten voor patienten te verbeteren

Mesa, AZ (5 oktober 2023) – Myndshft, een geautomatiseerd platform voor voorafgaande autorisatie, en Augmedix (Nasdaq: AUGX), een technologiebedrijf voor de gezondheidszorg dat toonaangevende medische omgevingsdocumentatie levert, kondigden vandaag een plan aan voor een strategische samenwerking om hun platforms diepgaand te integreren en zo een gecombineerd aanbod voor de gezondheidszorgmarkt te creeren. Samen zijn Augmedix en Myndshft van plan om geharmoniseerde automatiseringsoplossingen aan te bieden om het spectrum van kritieke administratieve lasten aan te pakken waarmee zorgverleners worden geconfronteerd, om zo een superieure zorgervaring te garanderen voor zowel artsen als patienten.

“Onze alliantie met Augmedix is een mijlpaal op het gebied van efficientie in de gezondheidszorg. We verwachten dat onze samengevoegde technologieen onze activiteiten zullen stroomlijnen en precisie en zorg in elke fase zullen garanderen, van documentatie van patienteninteracties tot het indienen van voorafgaande vergunningen en statusbewaking. We streven ernaar om een nieuwe standaard te zetten voor de levering van zorg”, aldus Ron Wince, CEO van Myndshft.

Burn-out tegengaan met geavanceerde technologie

De American Medical Association heeft het verband onderstreept tussen administratieve druk en de impact daarvan op burn-out en productiviteit van artsen. De toonaangevende technologie van Augmedix verlicht deze last door gespreksgegevens van patienten en zorgverleners in realtime vast te leggen en om te zetten in medische aantekeningen. Myndshft biedt verdere verbeteringen en ROI-voordelen, met een snelle provider-betaler gegevensuitwisseling, automatisering van de verificatie van uitkeringen en het stroomlijnen van autorisaties. Augmedix en Myndshft zijn van plan om samen te werken om een gecombineerde implementatie, ondersteuningsmodel, datamodel en EHR-integratie-infrastructuur aan te bieden die zorgverleners in staat stelt om patientenzorg prioriteit te geven boven papierwerk.

De belangrijkste voordelen van de samenwerking tussen Myndshft en Augmedix zijn:

  • Verhoogde productiviteit: AI en automatisering kunnen de transactietijden voor voorafgaande toestemming en de administratieve invoertijden in het EHR met 70% of meer verminderen.1

  • Verbeterde nauwkeurigheid: Kwalitatief goede medische aantekeningen en op fouten gecontroleerde autorisaties verminderen vertragingen of afwijzingen.
  • Betere vergoedingen: Nauwkeurige klinische dossiers en soepelere autorisaties verminderen de wrijving in de inkomstencycli van zorgverleners.
  • Geoptimaliseerde patientenzorg: Door minder administratieve taken kunnen artsen de nadruk leggen op patientinteracties, waardoor de ervaringen en resultaten verbeteren.

“Samen met Myndshft zijn we klaar om documentatie en levering in de gezondheidszorg te transformeren, van de onderzoekskamer tot de backoffice,” aldus Ian Shakil, oprichter, directeur en Chief Strategy Officer van Augmedix. “Augmedix zet zich niet alleen in om de administratieve last van het maken van notities direct aan te pakken, maar ook om een open ecosysteem van partners en integraties mogelijk te maken om andere administratieve uitdagingen waar zorgverleners mee te maken krijgen dan het maken van notities direct aan te pakken.”

Dit partnerschap stelt Myndshft en Augmedix in staat om nieuwe standaarden te stellen, zodat artsen kunnen doen waar ze het beste in zijn – zorgen voor hun patienten. De partijen hebben een principeakkoord bereikt over een strategisch partnerschap en werken aan de afronding van een definitieve overeenkomst over het partnerschap.

1 Bron: McKinsey

Over Myndshft

Myndshft begon met een missie om value-based care mogelijk te maken door zorgverleners en betalers in staat te stellen kosten te verlagen en inkomsten te verhogen terwijl optimale patientenzorg wordt bereikt.

Vandaag de dag is Myndshft het enige platform voor voorafgaande toestemming op de markt dat geneesmiddelenbeheer consolideert voor zowel medische als apotheekvoordelen. Myndshft vermindert handmatig werk, elimineert dubbel werk en verkort de preautorisatie cyclustijden zodat zorgverleners en betalers zich kunnen richten op patienten, niet op papierwerk.

Ga voor meer informatie naar www.myndshft.com.

Over Augmedix

Augmedix (Nasdaq: AUGX) levert toonaangevende oplossingen voor medische documentatie en gegevens uit de omgeving aan gezondheidszorgsystemen, artsenpraktijken, ziekenhuizen en telegeneeskundigen.

Augmedix is op een missie om artsen en patienten te helpen een menselijke connectie te vormen door naadloze integratie van onze technologie op de plaats van zorg. Augmedix\’ eigen platform digitaliseert de natuurlijke clinicus-patient gesprekken, die worden omgezet in uitgebreide medische notities en gestructureerde gegevens in real time. Het platform van het bedrijf maakt gebruik van automatische spraakherkenning en natuurlijke taalverwerking, waaronder grote taalmodellen, om nauwkeurige en tijdige medische notities te genereren die worden overgebracht naar het EHR.

De producten van Augmedix verlichten de administratieve last van artsen, waardoor burn-out wordt verminderd, de efficientie van artsen toeneemt en de toegang tot patienten verbetert. Dankzij Augmedix\’ eigen platform en tweerichtingscommunicatiekanaal is Augmedix bij uitstek geschikt om te dienen als middel voor verandering op de plaats van zorgverlening.

Het hoofdkantoor van Augmedix is gevestigd in San Francisco, CA, met kantoren over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.augmedix.com.

Myndshft Media Contact
Naam: Jennifer Royle-Jones
E-mail: [email protected]
Telefoon: (480) 718-2163 ext. 719

Augmedix Mediacontact
Naam: Kaila Grafeman
E-mail: [email protected]
Telefoon: (888) 669-4885


iCrowdNewswire