header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Northwestern Mutual: Kiezen tussen een aanbetaling en een bruiloft?

Oct 10, 2023 10:33 AM ET

Bruiloften kunnen duur zijn. Het is niet ongewoon dat bruidsparen zich afvragen of het de moeite waard is om zoveel uit te geven aan de grote dag, vooral als ze het geld ergens anders voor kunnen gebruiken, zoals een aanbetaling op een huis. Hier zijn een paar dingen om te overwegen.

Redenen om voor een grote bruiloft te kiezen

Er zijn veel praktische redenen voor een stel om voor een bruiloft te kiezen, naast het feit dat ze gewoon hun liefde willen vieren:

  • Een groot feest is een prioriteit: Hoewel het maar een dag is, is het een grote dag. En bruidsparen kunnen het niet nog een keer doen. Als dit belangrijke herinneringen zijn voor het stel, kiezen ze er misschien voor om door te gaan en een bruiloft te plannen.
  • Het verloofde stel is goed in sparen: Koppels kunnen overwegen hoe lang het hen heeft gekost om het geld te sparen dat ze willen gebruiken voor een bruiloft. Als ze efficient sparen, dan kunnen ze dat doel waarschijnlijk binnen een redelijke tijd weer bereiken om een aanbetaling te doen op een huis.
  • Een huis is nu niet zo belangrijk: Voor sommige mensen is het belangrijk om een huis te kopen en een eigen vermogen op te bouwen. Voor sommige jonge stellen is een leuk appartement echter perfect geschikt voor hun huidige behoeften. Ze zijn er misschien nog niet klaar voor om reparaties aan hun huis, het onderhoud en andere verantwoordelijkheden op zich te nemen.
  • Verre vrienden en familie samenbrengen is belangrijk: Het is moeilijk om mensen het hele land door te laten reizen voor een barbecue in de achtertuin – maar voor een bruiloft doen ze het waarschijnlijk wel. Soms is het gewoon belangrijk om de hele familie bij elkaar te hebben, en misschien heeft het koppel er altijd al van gedroomd om hun verbintenis te vieren met familie en vrienden. In dat geval kan het heel logisch zijn om voor een bruiloft te kiezen.

Redenen om het geld te gebruiken voor een aanbetaling

Koppels kunnen om verschillende redenen ervoor kiezen om af te zien van een groot feest en in plaats daarvan huiseigenaar te worden:

  • Een bruiloft is gewoon geen prioriteit: Dit is een goede plek om eerlijk te zijn over het belang van huwelijksherinneringen. Als ze belangrijk zijn, moet het koppel de bruiloft houden. Maar grote feesten zijn niet ieders ding. Als het geen prioriteit is, waarom zou je dan geld uitgeven dat voor andere doeleinden kan worden gebruikt?
  • Het koppel wil zich settelen en meteen een gezin stichten: Als dit het geval is, is het misschien de slimste financiele keuze om een huis te kopen om dat gezin groot te brengen.
  • Sparen is een uitdaging: Als een koppel denkt dat ze moeite zullen hebben om een aanbetaling te doen binnen het tijdsbestek dat ze willen kopen, kan het verstandiger zijn om eerst een huis te kopen.
  • Het stel wil waarde opbouwen met hun geld: Niemand zegt dat een huwelijk niet waardevol is. Maar puur financieel gezien is een huis een bezit dat een koppel ooit kan verkopen. Een huis kopen betekent dat het koppel een bezit heeft dat in de toekomst financiele waarde zal hebben.

Beide hebben

Natuurlijk hoeft een koppel niet al hun spaargeld uit te geven aan de duurste bruiloft of het grootste huis dat ze zich kunnen veroorloven. Sommige koppels besluiten om een compromis te sluiten en beide te nemen. Dat kan een kleinere bruiloft betekenen, of een DIY-ethos en openbare locaties om een grote bruiloft te organiseren tegen een fractie van de kosten. Het stel kan besluiten om te picknicken in het park met een zelfgemaakte taart, pizza en een goede vriend als officiant. Of ze kiezen voor een bruiloft op een bestemming met een eenvoudige ceremonie op het strand en minder gasten, waardoor de totale kosten lager uitvallen. Out-of-the-box denken kan ook voordelig zijn voor koppels die een huis kopen; veel koppels kiezen voor alternatieve aankooproutes, zoals het kopen van inbeslaggenomen huizen of opknapwoningen, om een huis te kopen zonder dat ze een enorme aanbetaling hoeven te doen. Ze kunnen ook besluiten om voor een betaalbaarder appartement of cooperatie te gaan als hun eerste huis.

Te voeren financiele gesprekken

Wat de beslissing ook is, koppels kunnen baat hebben bij eerlijke gesprekken over hun doelen en financien. Door te communiceren en gedeelde prioriteiten te stellen, kunnen nieuwe gezinnen hun strategieen om hun rijkdom in de loop van de tijd te laten groeien en hun financiele doelen te bereiken beter plannen. Stellen moeten hun eerlijke gedachten delen over de vraag of ze eerst een huis willen kopen of eerst willen trouwen.

Ongeacht hun keuze, zullen koppels die de toekomst bespreken hun algemene financien willen bespreken, waaronder financiele doelen, pensioenplanning, of ze hun financien volledig willen combineren, budgettering en andere prioriteiten. Ze willen het misschien ook hebben over levensverzekeringen. Of koppels nu hun eerste huis kopen of gaan trouwen, ze zijn nu afhankelijk van elkaars inkomen. Veel koppels kiezen voor een overlijdensrisicoverzekering om er zeker van te zijn dat in de behoeften van hun partner wordt voorzien, wat er ook gebeurt.

Wat de beslissing ook is, koppels hebben baat bij een duidelijk begrip van elkaars doelen en de beschikbare middelen.

Northwestern Mutual is de marketingnaam voor The Northwestern Mutual Life Insurance Company (NM) en haar dochterondernemingen in Milwaukee, WI.

Bron: Northwestern Mutual


iCrowdNewswire