header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


PHOENIX AMERICAN KONDIGT NIEUWE KLANT AAN, SPONSOR VAN SCHULDFONDS VOOR COMMERCIEEL VASTGOED GREAT OAK FUNDING, VOOR FONDSADMINISTRATIE

Oct 10, 2023 11:01 AM ET

Samenwerking weerspiegelt Phoenix American\’s expertise in fondsenadministratie voor private equity vastgoedfondsen.

LARKSPUR, CA – Phoenix American is verheugd haar nieuwe fondsadministratiesamenwerking met Great Oak Funding, sponsor van vastgoedschuldenfondsen, aan te kondigen. Phoenix American zal het aanbod van Great Oak Funding Finance VII ondersteunen met het toonaangevende platform voor beleggersdiensten van het bedrijf met het STAR-XMS aandeelhoudersbeheer/-overdrachtsysteem. Great Oak Funding zal profiteren van de institutionele back-office-infrastructuur van Phoenix American, de focus op dienstverlening aan klanten en beleggers en de ervaring met de operationele uitdagingen die specifiek zijn voor private equity commerciele vastgoedbeleggingsfondsen.

Financiering voor commercieel vastgoed

Great Oak Funding is een private equity vastgoedonderneming die, via haar familie van fondsen, kortlopende financiering biedt aan volwassen bedrijven met een geschiedenis van operationeel succes, om hen te helpen bij het overwinnen van huidige financiele behoeften of uitdagingen. Great Oak Funding is gevestigd in Dayton, OH, en biedt financiering aan in alle 50 staten. Het bedrijf is een gevestigde fondssponsor met zes bestaande aanbiedingen. Het bedrijf heeft tot op heden met succes twee fondsen volledig door laten gaan; ze liggen op schema om voor het einde van het jaar nog eens twee fondsen volledig door te laten gaan. Great Oak Funding Finance VII is een nieuw schuldaanbod van $100 miljoen in commercieel vastgoed dat zal worden verkocht via makelaars-handelaars en geregistreerde beleggingsadviseurs.

“Het belang van het aanbieden van een digitale toegangsoplossing met een geavanceerde fondsbeheerder van derden is iets dat voor ons bij Great Oak Funding zeer belangrijk was,” aldus Jason Downey CEO Great Oak Funding. “Nadat we tijd hadden besteed aan het bekijken van het platform van Phoenix American en met hun team hadden gesproken, wisten we dat hun oplossing de juiste was voor ons. We zijn blij om samen te werken met Phoenix en kijken uit naar vele succesvolle jaren samen.”

Fondsenadministratie voor Real Estate Private Equity

Geavanceerde technologie en veelzijdige operationele oplossingen worden steeds belangrijker voor het succes van alternatieve beleggingsfondsen. Sinds haar beginjaren als sponsor van publiek geregistreerde apparatuurleasefondsen heeft Phoenix American de meest geavanceerde systemen en geavanceerde administratieprocessen in de sector van particuliere beleggingsfondsen ontwikkeld en geimplementeerd. Phoenix American\’s STAR-XMS transfer agent systeem, haar geintegreerde fonds boekhoudkundige mogelijkheden, en haar op maat gemaakte investor relations service suite zijn het resultaat van de lange ervaring van het bedrijf als een fonds sponsor in combinatie met meer dan dertig jaar ervaring als een derde partij beheerder voor alternatieve beleggingsfondsen.

“Great Oak Funding begrijpt dat onroerend goed schuldfondsen gespecialiseerde back-office ondersteuning nodig hebben,” zei Andrew Constantin, Chief Operating Officer bij Phoenix American. “We zijn verheugd dat ze Phoenix American hebben gekozen als hun operationele partner. We kijken uit naar onze samenwerking.”

Over Phoenix American

Phoenix American biedt back-office outsourcing, fondsadministratie, fondsboekhouding en investor relations aan fondssponsors in de alternatieve beleggingssector. Het bedrijf is een dochteronderneming van Phoenix American Inc. samen met SFS, leveranciers van verkooprapportage, data-analyse en compliance-oplossingen voor vermogensbeheerders. Phoenix American, opgericht in 1972, heeft haar hoofdkantoor in Larkspur, CA, en heeft wereldwijd vijf kantoren.


iCrowdNewswire