header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tampa ontvangt de grootste groep ondernemers als EO NERVE 2023 economische groei stimuleert

Oct 10, 2023 10:45 AM ET

4 oktober 2023, (Tampa, FL) – Op 18, 19 en 20 oktober verwelkomt Tampa meer dan 500 ondernemers van over de hele oostkust als de stad gastheer is van de jaarlijkse Entrepreneurs\’ Organization (EO) NERVE Conference in het JW Marriott Tampa. Dit is het grootste aantal EO-leden dat ooit samenkwam in Tampa, en hun collectieve slagkracht is indrukwekkend: het gemiddelde EO-lid dat het evenement bijwoont, is eigenaar van bedrijven/ondernemingen die $17,3 miljoen aan jaarlijkse omzet genereren, heeft 182 mensen in dienst en is ouder dan 40 jaar. Leden van het EO Tampa Chapter, de gastheer van het evenement, hebben meer dan 1.100 mensen in dienst en hebben een gemiddelde omzet van $2,84 miljoen. Enkele prominente leden van de EO Tampa
chapter zijn Podfest-oprichter Chris Krimitsos, Laura Webb van Webb Insurance Group en Cru Cellars-eigenaar Jennifer Bingham.

De EO NERVE 2023 conferentie bevat verschillende uitstekende keynote sprekers, met name Tampa Bay Lightning eigenaar Jeffrey Vinik, Patrick Bet-David, gastheer van “Valuetainment”, het #1 Youtube kanaal voor ondernemers, Trulieve CEO Kim Rivers, Odyssey Marine CEO Mark Gordon, voormalig Telemundo president Nely Galan, en voormalig NFL speler Trent Shelton. Breakout sprekers zijn Nick Friedman, Tiger Lee, Robert Miles, Joe Navarro, Katie Krimitsos en Larry Roberts. Het thema van het evenement is “Reinvent” en de sprekers zullen zich richten op het uitdagen van aannames, het inspireren van deelnemers om anders te denken en het aanmoedigen van leden om zaken vanuit unieke perspectieven te bekijken. Er zijn ook drie geweldige avonden met sociale evenementen en ervaringsleren op verschillende externe locaties in de omgeving van Tampa, waaronder JC Newman Cigar Factory, MacDill Air Force Base, Amalie Oil Factory, de Motor Enclave en het Home Shopping Network.

“Terwijl inflatoire druk en problemen met de toeleveringsketen de groei blijven beinvloeden, zullen ondernemers en kleine bedrijven de sleutelfactoren zijn in het stabiliseren van de Amerikaanse economie en het aanjagen van toekomstige groei,” legt Event Chair Matthew J. Weiss uit, oprichter van het advocatenkantoor Weiss & Associates, PC en het filmproductiebedrijf RDZ Productions, LLC. “Daarom is het zo belangrijk om ondernemers bij elkaar te blijven brengen om ervaringen te delen, van elkaar te leren en sterke netwerken op te bouwen. Dit evenement brengt intelligentie, leiderschap en een passie voor ondernemen samen. Het is een ongelooflijke kans om te leren van experts, te netwerken en ideeen en ervaringen uit te wisselen met collega\’s.”

De EO, die vorige maand haar 36-jarig bestaan vierde, staat wereldwijd bekend om haar toewijding aan het verbinden en ondersteunen van ondernemers tijdens hun hele zakelijke reis. De focus op ontwikkeling, gemeenschap en groei door middel van ervaringsleren, forumdeelname en netwerken is aantrekkelijk voor veel kleine tot middelgrote ondernemers die lid worden van de EO via een van de 220 chapters van de non-profitorganisatie wereldwijd. Lidmaatschap vereist een ondernemersniveau van ten minste US$1 miljoen aan jaarlijkse bruto-inkomsten, US$2 miljoen aan privekapitaal of US$5 miljoen aan publiek aangetrokken fondsen.

Dit is het 14e NERVE-evenement dat de EO heeft georganiseerd voor haar leden in de regio U.S. Oost sinds de oprichting in 2009, en het zal het op drie na drukst bezochte zijn.

Neem voor mediarij en interviewmogelijkheden contact op met Arlene DiBenigno via [email protected] of 813-579-2157.
Voor informatie over deelname aan EO Tampa kunt u contact opnemen met Kayla Farr op [email protected] of 813-956-9495.

Over de Ondernemers Organisatie (EO): De Entrepreneurs\’ Organization (EO) is een hoogwaardig ondersteuningsnetwerk van meer dan 18.000 bedrijfsoprichters en -eigenaars in 75 landen. EO helpt ondernemers hun volledige potentieel te bereiken door de kracht van levensverbeterende verbindingen, gedeelde ervaringen en samenwerkend leren. EO helpt ondernemers al sinds 1987 bij het realiseren van transformationele groei en het ledennetwerk is toegewijd aan het leren en helpen van elkaar om te slagen.

Voor meer informatie of om betrokken te raken, volg ons op Linkedin, Twitter, Instagram of Facebook en bezoek eonetwork.org.


iCrowdNewswire