header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Toonaangevende advocatenkantoren richten eerste consortium in zijn soort op om advocatenkantoren te trainen in generatieve AI via het Legal Innovation Lab van SkillBurst Interactive

Oct 10, 2023 10:11 AM ET

Deze vooruitstrevende bedrijven vertrouwen op SkillBurst voor het creeren van een community, het verzamelen van inzichten en het ontwikkelen van de beste training in zijn klasse om te zorgen voor een veilig, betrouwbaar, verantwoordelijk en ethisch gebruik van generatieve AI in de praktijk.

[Bethesda, Maryland, 3 oktober 2023] – SkillBurst Interactive, sinds 2013 de toonaangevende on-demand learning partner voor advocatenkantoren en hun zakelijke klanten, kondigt een uniek consortium van vooraanstaande advocatenkantoren van over de hele wereld aan om een robuuste on-demand trainingsserie over generatieve AI te ontwikkelen, speciaal voor advocatenkantoren en andere professionals.

Door gebruik te maken van bijna 10.000 afzonderlijke datapunten, verzameld uit vertrouwelijke enquetes en een schat aan inzichten van 80 leidinggevenden en advocaten van deze kantoren, ontwikkelt en levert SkillBurst Generatieve AI Grondbeginselen voor advocatenkantoren. De nieuwe on-demand en interactieve serie richt zich op de dringende behoefte aan fundamentele training rond generatieve AI-gerelateerde privacy- en beveiligingskwesties, implicaties van gegevensvooringenomenheid, ethische overwegingen, aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid, en de essentiele vaardigheden voor interdisciplinair samenwerken met datawetenschappers en IT-professionals.

Deze aankondiging volgt op de lancering in juni 2023 van SkillBurst\’s Legal Innovation Lab, waar het bedrijf een overweldigende vraag kreeg van advocatenkantoren voor leveranciersonafhankelijke training over de fundamenten van generatieve AI in de juridische praktijk. SkillBurst is zich ervan bewust dat deze inhoud moet worden ontwikkeld met advocatenkantoren, voor advocatenkantoren, en heeft in stilte een programmamodel ontwikkeld dat gebruik maakt van grensoverschrijdende kennisdeling om inzichten te crowdsourcen die vorm geven aan de ontwikkeling van vertrouwde leerinhoud die is afgestemd op advocatenkantoren. Het consortium omvat deze indrukwekkende kantoren:

  • Eversheds Sutherland
  • Hogan Lovells
  • Norton Rose Fulbright
  • Perkins Coie
  • Taft
  • Thompson Coburn
  • Womble Bond Dickinson

“SkillBurst Interactive is altijd een voorstander geweest van het samenbrengen van bedrijven om trainingsbehoeften en bijbehorende oplossingen voor de hele sector te identificeren. Ik voel me bevoorrecht dat SkillBurst kan dienen als het kanaal voor dit cohort van vooruitstrevende kantoren en hun advocaten kan helpen uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om AI effectief te gebruiken met inachtneming van de hoogste normen van professionele ethiek en nauwkeurigheid,” zei Steve Gluckman, CEO van SkillBurst Interactive. “In onze gesprekken hoorden we herhaaldelijk dat tool- en vendor-onafhankelijke leerinhoud van cruciaal belang is, zodat advocaten de onderliggende concepten begrijpen en kunnen toepassen naarmate de tools evolueren. We zijn blij dat deze gerenommeerde advocatenkantoren hun vertrouwen in ons hebben gesteld als neutrale partner om hen te helpen de leeruitdagingen en kansen aan te gaan die generatieve AI met zich meebrengt.”

Kantoren die lid zijn van het Consortium zullen invloed blijven uitoefenen op trainingsonderwerpen, inhoud, berichtgeving en prioriteiten, en maken optimaal gebruik van formele en informele feedbackmechanismen. Binnen elk kantoor zijn personen uit verschillende praktijkgroepen en afdelingen – waaronder innovatie, service excellence, professionele ontwikkeling, talent, strategie, risico, IT, compliance, juridische technologie en klantenzorg – actief betrokken.

Op basis van de gecombineerde input van bedrijven die lid zijn van het consortium, zijn de eerste twee modules van deze nieuwe serie “Generative AI: Facts and Foundations” en “Generative AI Security: Een overzicht van risico\’s en oplossingen”. In de toekomst zullen er elke maand twee aanvullende modules worden vrijgegeven aan de deelnemende bedrijven. SkillBurst opent vanaf vandaag de toegang voor andere advocatenkantoren, details zijn te vinden op https://www.skillburst.com/genai.

“Een krachtig bijproduct is dat de output van dit consortium uiteindelijk de bredere wereldwijde juridische gemeenschap en hun clienten zal helpen,” zegt Anusia Gillespie, hoofd van het Legal Innovation Lab van SkillBurst. “Elke advocaat en bedrijfsprofessional heeft training nodig over generatieve AI, maar het is zo nieuw dat hoogwaardige en gecontextualiseerde training nog niet algemeen beschikbaar is. Deze bedrijven investeren in en creeren on-demand leerinhoud die schaalbaar is en het beroep als geheel ten goede zal komen.”

Aan het roer van de content voor deze serie staat SkillBurst\’s geaccrediteerde juridisch technoloog, Sam Moore, in samenwerking met de onlangs aangenomen Harvard Business School en Harvard Law School Executive Education opgeleide en ervaren case schrijver, Lisa Brem – een expert in leerinhoud voor advocaten.

Ga voor meer informatie over het Generative AI Fundamentals for Law Firms trainingsprogramma, aangeboden door SkillBurst Interactive\’s Legal Innovation Lab en om de behandelde trainingsonderwerpen te bekijken, naar: https://www.skillburst.com/genai

Interviews met de leiders van het consortium kunnen worden aangevraagd door contact op te nemen met [email protected].

Over SkillBurst Interactive

SkillBurst Interactive is al meer dan tien jaar innovator op het gebied van online leren voor advocatenkantoren. Het bedrijf ondersteunt de meest gerespecteerde namen in de wereldwijde juridische sector en hun zakelijke en publieke klanten in hun zoektocht naar het leveren van geavanceerde leerervaringen door het gebruik van toonaangevende technologie. SkillBurst staat bekend om de samenwerking met vooruitstrevende advocatenkantoren om trainingservaringen te ontwikkelen voor deze evoluerende on-demand wereld. Het heeft dit gedaan met een verscheidenheid aan aanpasbare inhoudsbibliotheken voor advocaten & personeel, een geavanceerd platform voor bedrijven om online training te leveren aan hun klanten, evenals op maat ontwikkelde cursussen om te voldoen aan de unieke trainingsbehoeften van elk bedrijf. Het vermogen van het bedrijf om complexe onderwerpen aan te pakken en ze boeiend en begrijpelijk te maken, via hun interactieve SkillBurst®-aanpak, is in de hele juridische gemeenschap erkend en gewaardeerd. https://www.skillburst.com/genai


iCrowdNewswire