header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


VANDERHALL ZIT ZONDER BENZINE

Oct 10, 2023 11:48 AM ET

In een gedurfde stap die het einde van een tijdperk betekent, kondigt Vanderhall aan dat het zijn laatste autocycle op gas heeft geproduceerd, waaronder de iconische modellen Venice, Venice GT, Venice GTS, Carmel, Carmel GT, Carmel GTS en Carmel Blackjack. Deze mijlpaal markeert een cruciaal moment in de geschiedenis van Vanderhall, nu het bedrijf overstapt op een bredere reeks volledig elektrische lichte mobiliteitsvoertuigen, die worden geassembleerd vanuit het hoofdkantoor in Provo, UT.

De beslissing om volledig elektrisch te gaan, is niet alleen een verandering in de macht; het is een transformatieve verschuiving in de toekomst van Vanderhall. Kijkend naar de industrie voor lichte mobiliteit als geheel, erkent Vanderhall de noodzaak om rijders te voorzien van innovatieve, high-performance oplossingen die ongeevenaarde ervaringen mogelijk maken. Vanderhall is nu volledig toegewijd aan het leveren van alleen elektrische on- en off-road lichte mobiliteitsvoertuigen. De eerste twee elektrische voertuigen van Vanderhall, die later in 2023 op de markt komen, vormen een nieuwe standaard voor innovatie en milieuverantwoordelijkheid in de categorie lichte mobiliteit:

  • De Brawley™: Een vierpersoons off-road side-by-side met maximaal 404 pk, een ongeevenaard koppel van 480 ft-lb, een emissievrije voetafdruk, een actieradius van maximaal 200 mijl, geavanceerde off-roadcapaciteiten waaronder geavanceerde vering en verschillende kruipmodi voor veelzijdige terreinnavigatie.

  • De SantaRosa™: Een tweezits autofiets voor op de weg met een geavanceerd ontwerp, een opwindende, stille rit met een actieradius tot 300 mijl, 180 pk en een koppel van 216 voet-pond.

  • Nu Vanderhall afscheid neemt van zijn iconische gasmodellen, is het bedrijf enthousiast over de eindeloze mogelijkheden die in het verschiet liggen. Hun toewijding aan elektrische voertuigen en voertuigen voor op en naast de weg is niet alleen een zakelijke beslissing; het is een toewijding aan voortdurende ongeevenaarde prestaties en ervaringen bij elke bocht, inclusief:
  • Verbeterde prestaties: Elektrische voertuigen bieden een superieur koppel en acceleratie, wat zorgt voor een opwindende rijervaring die in lijn is met Vanderhall\’s streven naar prestaties.
  • Lagere operationele kosten: Elektrische voertuigen hebben minder bewegende delen en vereisen minder onderhoud, wat zich vertaalt in lagere operationele kosten voor de consument.
  • Duurzame innovatie: De overstap van gas naar elektrisch stelt Vanderhall in staat om voorop te lopen op het gebied van duurzame innovatie, de CO2-voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een schoner milieu.
  • Mogelijkheden: De exclusieve focus op uitsluitend elektrische voertuigen opent een wereld van avontuur en biedt bestuurders en passagiers verbeterde mogelijkheden om de wereld om hen heen beter te ervaren.

Vanderhall blijft service en ondersteuning bieden voor de oudere gasmodellen, zodat de overgang voor alle Vanderhall-eigenaren naadloos verloopt.

Ga voor meer informatie naar de website van Vanderhall of neem contact op met Vanderhall via [email protected].


iCrowdNewswire