header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vinny D\’Asssaro, bekende procesadvocaat die fulltime neutraal is geworden, boekt bemiddelingen in de hele staat

Oct 10, 2023 12:09 PM ET

MAITLAND, Fla. (10 oktober 2023) – Vincent M. “Vinny” D\’Assaro, lange tijd procesadvocaat, heeft eerder dit jaar het vuur aan de schenen gelegd en is nu een fulltime geschillenbeslechter in het panel van Upchurch Watson White & Max Mediation Group.

De heer D\’Assaro is sinds 2005 door het Florida Supreme Court gecertificeerd als mediator, maar tot mei 2023 hield hij zich bezig met een actieve procespraktijk, waardoor hij een uniek perspectief in zijn mediations kan inbrengen.

“Vinny D\’Assaro brengt een schat aan ervaring mee in het behandelen van ernstige zaken, zowel vanuit het perspectief van de gedaagde als van de eiser”, aldus John Upchurch, CEO van UWWM. “Hij heeft het respect verdiend van advocaten, rechters, verzekeringsprofessionals en de honderden clienten die hij in de loop der jaren heeft vertegenwoordigd, en we zijn verheugd dat hij nu beschikbaar zal zijn als een gewaardeerde hulpbron bij het oplossen van zaken in de aanloop naar een rechtszaak.”

In een carriere van meer dan 40 jaar in twee staten heeft de heer D\’Assaro aanzienlijke expertise opgedaan in het vertegenwoordigen van zowel eisers als gedaagden in een grote verscheidenheid aan letsel- en overlijdensschadezaken, waaronder auto-, vrachtwagen-, verzekerings-, bouw-, wanpraktijken-, productaansprakelijkheid-, opstal- en dramshopgeschillen. Hij is opgenomen in Super Lawyers en Best Lawyers en heeft een AV Preeminent rating van Martindale-Hubbell. Hij heeft meer dan 100 zaken tot een vonnis gebracht.

Hij heeft een uitgebreide kennis ontwikkeld door het behandelen van zaken van beide kanten. Hij begon zijn praktijk bij een verzekeringskantoor in Atlanta en verhuisde in 1984 naar Orlando. Hij zette de praktijk van civiele verdediging voort bij een bedrijf waarin hij partner werd en richtte vervolgens een nieuw civiel verdedigingsbedrijf op in 1996. Hij behandelde alle soorten zaken tijdens zijn carriere als verdediger en was 12 jaar lang exclusief procesadvocaat voor de grootste detailhandelaar van het land in heel Florida.

In 2001 begon hij met het vertegenwoordigen van eisers in letselschadezaken bij een groot bedrijf met meerdere staten, waarbij hij zich voornamelijk richtte op rechtszaken met betrekking tot catastrofale verwondingen. In de afgelopen 21 jaar heeft hij talloze resultaten van miljoenen dollars behaald voor zijn clienten.

De heer D\’Assaro werd geboren in New York, N.Y., groeide op en ging naar de middelbare school in Daytona Beach, Fla. Hij bezocht de Wake Forest University en studeerde af met een Bachelor of Arts in Engels aan de Universiteit van Florida in 1977. Na zijn studie ging hij naar de Walter F. George School of Law aan de Mercer University in Macon, Ga., en behaalde zijn Juris Doctorate in 1981.

Voor meer informatie of voor het plannen van een bemiddeling met de heer D\’Assaro kunt u contact opnemen met zijn casemanager, Lauren Coates, via [email protected].

Over Upchurch Watson White & Max

Upchurch Watson White & Max is een nationaal toonaangevende bemiddelingsspecialistenfirma die bekend staat om het faciliteren van redelijke overeenkomsten om complexe kwesties op te lossen. Vanuit kantoren in Florida en Alabama werken door het Hooggerechtshof gecertificeerde advocaat-bemiddelaars met uiteenlopende specialisaties als door de rechtbank aangewezen en door particulieren aangestelde bemiddelaars, arbiters en neutrale casemanagers, waarbij ze innovatieve methoden van alternatieve geschillenbeslechting in het hele land implementeren. Op het web: https://www.uww-adr.com.


iCrowdNewswire